úterý 26. ledna 2021

Vitální kosmetika CareMedica a její pleťová voda a noční krém

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám chtěla představit, určitě pro většinu, méně známou kosmetickou značku CareMedica, kterou můžete koupit tady. Nabízí hlavně pleťovou a vlasovou kosmetiku. Jelikož jsem ženská zvědavá, ráda zkouším nové produkty, k otestování jsem si vybrala pleťovou vodu a noční krém.

CareMedica je certifikovaná přírodní kosmetika. Produkty, které mám doma, mají 99,38% složek přírodního původu. Neobsahují silikony, parabeny, minerální oleje ani parfémy. Pro výrobu této kosmetiky jsou vybrány jen takové suroviny, které jsou šetrné k přírodě a které si vaše pokožka zamiluje. Obsahuje nejkvalitnější výtažky z bylin, extrakty z vitálních hub a aktivní přírodní ingredience. Mezi hlavní účinné složky patří houby reishi, maitake, shiitake a cordyceps. Dále byliny rdesno mnohokvěté, kozinec blanitý a ženšen pravý. Jakou funkci plní si můžete přečíst přímo na jejich e-shopu.
CareMedica

Ještě, než se vrhneme na produkty, bych chtěla pochválit jednoduché a hezké obaly. Lahvičky jsou sice plastové, ale kvalitní. Uzávěry dobře těsní a s aplikátory se skvěle pracuje.

Pleťová voda pro dokonalé odlíčení a zklidnění pleti je určená pro všechny typy pleti. Houby reishi a shiitake dokonale čistí, zklidňují a tonizují pokožku. Mají protistárnoucí účinky a eliminují vznik drobných nedokonalostí. 

Pleťová voda má výraznou bylinkovou vůni. Nemusí sednout každému, ale mně nevadí. Je to klasická voda čiré barvy a z lahvičky se velmi dobře dávkuje. Pleť se s ní čistí jako s každou jinou. Potřebné množství nanesete na vatový tampon a jemnými krouživými pohyby pleť vyčistíte. A přesně tady nastává problém. Po prvním použití mě voda jemně štípala a měla jsem červenou, podrážděnou pokožku. Hlavně na líčkách, v oblasti nosu a na čele. Naštěstí do rána začervenání zmizelo, ale i tak jsem pleťovou vodu na nějaký čas odložila. Šanci jsem ji dala ještě jednou, ale bohužel se stejným výsledkem. Pleťová voda mi teda nesedla, což je škoda, protože pleť hezky vyčistila. 
Pleťová voda CareMedica

Pleťový noční krém je určený pro normální až smíšenou pleť. Během spánku intenzivně vyživuje a napomáhá vyhlazení pokožky. Kromě hub a bylinek navíc obsahuje mandlový olej a bambucké máslo. 

Noční krém má taky výraznější vůni podobnou pleťové vodě, akorát tu trochu cítím vůni hub. Je bílé barvy a má příjemnou konzistenci. Krém není lehký ani příliš hutný. Na pleť se dobře nanáší, ale úplně se nevstřebá. Zanechává tenký film, který na pleti cítím. Jelikož se jedná o noční krém, tak mi to nevadí. Právě naopak. U nočních krémů mám ráda, když jsou trochu mastnější a výživnější. Pleť je po použití jemná, hladká a dobře hydratovaná. Noční krém mi naštěstí sedl a nedělal mi na pleti takovou neplechu, jako pleťová voda. Velmi mě překvapilo, že má lahvička pumpičkový aplikátor díky kterému si bez problémů nadávkujete kolik krému potřebujete.
Noční krém CareMedica

Věděli jste, že se dají koupit i doplňky stravy s těmito houbami v podobě kapslí? Ty, mimochodem, na e-shopu taky najdete. Léčivé houby dokážou ovlivnit široké spektrum problémů. Od slabé imunity, přes psychické problémy až po autoimunitní potíže. Kdyby vás to zaujalo, tady si můžete přečíst třeba o houbě reishi, která je teď úplně ideální na podporu imunity, ale má i mnoho dalších účinků.

*Velmi pěkně děkuji za možnost tuhle kosmetiku vyzkoušet.*

Co vy a značka CareMedica? Poznáte? Zkoušeli jste? Zaujala vás?
SHARE:

22 komentářů

  1. Máš pravdu, kosmetika mi nic neříká a naopak slyším poprvé o použití těch hub v kosmetice. Že jsou v doplňcích stavy už chvíli vím... hodně si doplňky hledám v lékárnách a na sportovních stránkách abych si porovnala ceny. :) Kosmetika dle složení zní skvěle, ta vůně nevím nevím...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je zvláštní, ale nevadí mi. Tak to je super. Já jsem zase o těch doplňcích nic nevěděla. :-)

      Vymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale zaujala mě :) Klidně bych si od ní něco pořídila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Mne zaujal krém - i kvůli balení. Aplikátor s pumpičkou je šikovný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, taky mám ráda aplikátory s pumpičkou. :-)

      Vymazat
  4. Taky jsem měla možnost otestovat a já byla spokojená. :) Jejich vůně mi vůbec nevadí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. i absolutely adore those items as well as photos;) you did so great work:) follow;) hope U follow back:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,
    značku jsem nikdy nezkoušela zaregistrovala jsem ji jen v rámci spolupráce několika blogerek, které sleduji. Je škoda, že ta voda tak dráždí, dobrá tonika jsou důležitá. Také mám ráda, když je noční krém hutnější. Díky za recenzi, měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se hrozně líbí ty obaly! Takové jsem ještě nikde neviděla :)

    In the moment with Ejmina | Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty se mi taky líbí. V jednoduchosti je síla. :-)

      Vymazat
  8. O tejto značke som ešte vôbec nepočula, ale vyzerá zaujímavo, najmä teda ten nočný krém :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  9. O značce jsem zatím neslyšela, ale ty krémy nevypadají vůbec špatně. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S krémem jsem byla spokojená, ale to druhé je pleťová voda. :-)

      Vymazat
  10. Tá pleťová voda vyzerá dobre, len škoda, že ti nesadla.
    https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, co nadělám. Zkusím ji někomu darovat. :-)

      Vymazat
  11. Wau, ešte som na tieto produkty nenarazila, ale vyzerajú dobre :-) ❤ Páči sa mi ich predovšetkým minimalistický dizajn ♥

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig