úterý 15. června 2021

Čistící ranní maska, která vám zabere jen tři minuty

Přeji pěkný den.

Dneska se budeme věnovat ranní péči o pleť, která je stejně tak důležitá, jako ta večerní. Řeč bude o pečující a čistící ranní masce od značky Havlíkova apotéka
Je mi jasné, že si teď asi říkáte, jak mám mít ráno čas ještě na masku, když stěží stihnu vypít kafé? Na téhle masce je právě nejlepší to, že funguje jen ve třech minutách. S aplikací, dobou působením a následným smýváním tak strávíte maximálně pět minut. Když využijete dobu působení třeba na čištění zubů, zabere vám maska z času úplné minimum.
Maska, v první minutě, pleť čistí, ve druhé ji vyživuje a hydratuje a ve třetí minutě uzavírá póry.

V masce jsou obsaženy blahodárné účinné složky, jako je rozmarýn, levandule, konopný olej, slunečnicový olej, lopuch a kopřiva. Celkově v kosmetice od této značky nenajdete nic špatného, protože se jedná o přírodní kosmetiku s certifikátem CPK bio.
Tří minutová čistící maska Přírodní Havlíkova apotéka

Čistící ranní maska má příjemně krémovou konzistenci a nádhernou vůni bylinek. Vůně je dost výrazná, takže může někomu vadit, ale po opláchnutí už z pleti nejde cítit.
 
Maska se používá každé ráno, po probuzení, na ještě nevyčištěnou a neomytou pleť. Nechává se působit tři minuty a potom se opláchne vlažnou vodou. 
Krémová maska se velmi dobře nanáší, nestéká a během působení necítím žádné nepříjemné pocity. Jen nádhernou vůni bylinek. Oplachování masky jde taky úplně v pohodě. Obzvlášť, když si na pomoc vezmete nějakou malou houbičku nebo třeba látkové odličovací tampony, ty používám já.

Po opláchnutí je má pleť hezky jemná, zmatněná,  zbavená nečistot i nadměrného mazu. Zároveň krásně hydratovaná a vyživená. Pleť vypadá zdravěji a je připravená na další péči v podobě vašeho oblíbeného denního krému.
Tříminutová čistící ranní maska

Překvapilo mě, jak si maska poradila i se zbytky nočního krému a s opravdu mastnou a lesknoucí se pletí. Tuhle značku mám celkově moc ráda. Jestli ji neznáte, určitě stojí za vyzkoušení. I za ty vyšší ceny. Já si u nich pravidelně kupuji intimní gel a přes zimu balzám na rty. Myslím, že na seznam připíšu i tuhle ranní masku, protože je vážně skvělá. 

*Na závěr bych chtěla, Havlíkové apotéce, velmi pěkně poděkovat, že mi poslali tak krásný balíček s maskou, štětcem a malými vzorečky.*

Poznáte značku Havlíkova apotéka? Už jste od ní něco měli? Byli jste spokojení?
SHARE:

20 komentářů

  1. Miluji masky všeho druhu, takže toto bych ráda vyzkoušela!
    Zatím jsem ale bohužel od Havlíkovo apotéky ještě nic nevyzkoušela, což je škoda, protože máme stejné jméno a navíc na ni čtu samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělá značka, takže jestli na ni někde narazíš, doporučuji ji vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  2. Zajímavá recenze a tip. Díky

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju pleťové masky, od této značky jsem teda ještě nic nezkoušela, ale vypadá to super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky a tuhle značku můžu jen doporučit. :-)

      Vymazat
  4. Tuhle masku jsem měla v malém balení a je opravdu skvělá, přemýšlím nad plným balení. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsi byla taky spokojená. :-)

      Vymazat
  5. Mám tu od nich jeden krém na ruce, báječně voní :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, tuto masku jsem také měla a byla moc fajn, ale znovu si ji momentálně pořizovat neplánuji. Krásný večer přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsem ráda, že jsi byla taky spokojená. :-)

      Vymazat
  7. Jejich intimní gel jsem měla a byl naprosto skvělý! O této masce jsem taky slyšela samé kladné věci :)

    OdpovědětVymazat
  8. Masku jsem měla před několika lety, ale v te době jsem trpěla docela dost na akné. Úplně se mi vybavuje její vůně <3 Značka je mi sympatická, ale na moji pleť se sklony k akné dávám přednost lekarenskym produktům…
    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tuto jsem měla vloni z časopisu jako miniaturu a byla jsem ji nadšená, vzala jsem ji i na dovolenou a ráno krásně pleť probudila. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig