úterý 29. června 2021

Letní mix

Přeji pěkný den.

Ve spolupráci s e-shopem Bonprix.sk jsem vám minule ukazovala, že se tam dá koupit spousta oblečení na cvičení. V dnešním článku bych vám ráda ukázala, co jsem si vybrala teď a bude to takový mix letních kousků.

Hodně se mi líbí maxi sukně. Na e-shopu mají obrovský výběr, takže mi chvíli trvalo, než jsem si ze všech vybrala. Do oka mi nejvíce padla maxi sukně s batikovaným efektem. Jakmile mi přišla, ihned jsem se do ní zamilovala. Je opravdu velká, široká, volná a přitom neuvěřitelně lehká. Pás má na gumičku a je vyrobena ze 100% viskózy. Materiál neprosvítá. Za mě tedy velká spokojenost. Jen jestli jste menšího vzrůstu, bude vám sukně asi moc dlouhá. Já měřím cca 175 cm a její délka mi vyhovuje tak akorát.

K sukni jsem si vybrala tričko v barvě bílá vlna. Není úplně bílé, je spíše takové krémovější barvy. Horní část je krajkovaná s výstřihem do V. Krajka je vyrobena z 95% polyester a 5% elastan a spodní část je z 95% viskóza a 5% elastan. Tričko je kvalitní, materiál velmi příjemný, neprosvítá a tak mu nemám co vytknout. Poslední dobou se mi hodně líbí krajkové ozdoby na oblečení.

Celý tento outfit jsem doplnila kabelkou od mé oblíbené španělské značky Anekke. Tu na Slovensku ji nabízí e-shop Viridia.eu, mají obrovský výběr. Kabelky jsou kvalitní, dlouho vydrží v pěkném stavu a hodně se mi líbí jejich design. Kdyby nebyly tak drahé, mám doma aspoň jednu kabelku z každé kolekce. Kabelka na fotce je už moje druhá a jsem s ní velmi spokojená.

S obuví jsem si nijak nelámala hlavu a obula si žabky. Ty nosím skoro celé léto. Nejpohodlnější jsem našla v Deichmannu a jak byly v akci, nakoupila jsem si pár do zásoby. Odkazy najdete pod fotkou.

Vybrat si šaty na Bonprixu? To mi přijde jako nadlidský úkol. Mají jich tam snad milion. Dobře, přeháním, ale i tak mi dalo zabrat, než jsem si nějaké vybrala. Mají různé střihy, barvy, délky a já si nakonec vzala úplně jednoduché žerzejové šaty. Nebudu lhát, že mě nezaujaly hlavně proto, že byly v akci a v jednom balení najdete rovnou dva kusy. Tyhle šaty nabízejí v různých barevných provedení, takže jestli se vám tento střih líbí, určitě si vyberete. Mému oku nejvíce zalahodila kombinace květovaných a tmavě růžových šatů. Jsou krátké, bez rukávů a materiál je bavlněný, velmi příjemný. Teď na léto úplně ideální. Miluji tu jednoduchost, kdy si nemusíte lámat hlavu s kombinacemi, jestli vám jednotlivé kousky k sobě ladí.
Šaty jsem doplnila obyčejnou černou kabelkou, kterou mám taky z Bonprixu a černými balerínkami z Deichmannu. Ty mám už od minulého roku a neuvěříte, jak bylo těžké sehnat semišové černé balerínky bez jakýchkoliv ozdob.

Bonprix

Tuším, že šperky jsem si na tomto e-shopu ještě neobjednávala. Nakoukla jsem tam jen ze zvědavosti, ale to jsem neměla dělat, protože jsem jako každá jiná žena a líbí se mi vše, co se leskne a třpytí. Řetízky sice často nenosím, ale tenhle se mi moc líbil. Asi proto, že znázorňuje noční oblohu. Měsíc a hvězdy. Zatím nejsem schopná říct, jak dlouho vydrží takto pěkný, ale nestojí moc. Parádu s ním určitě uděláte. 
bonprix

Jako poslední jsem si vybrala krátké legíny se srdíčky. Materiál je 95% bavlna a 5% elastan. Kraťasy jsou přiléhavé, materiál je velmi příjemný, neprosvítají a krásně sedí. Pás je pohodlný, na gumu. Hodně se mi líbí kamínková ozdoba ve tvaru srdíček a dost mě překvapilo, že jsem v balíčku našla i pár náhradních kamínků, kdyby mi náhodou některé upadly.
Krátké legíny jsem doplnila tričkem z Lidlu, které jsem vám už ukazovala v jednom nákupním článku. V Lidlu velmi ráda nakupuji oblečení. Ještě bych si chtěla u nich koupit nějaké šaty, protože naposled moc velký výběr neměli, ale teď už by to mohlo být lepší.
Nesmím zapomenout na žabky, moje obuv, kterou přes léto skoro vůbec nevyzuji, ale to jsem vám už psala.  
Bonprix

Ještě bych chtěla doplnit informaci, že si vždy beru velikost 44/46, která mi stále skvěle sedí. Oblečení je kvalitní a jsem s ním velmi spokojená. 

*Velmi pěkně děkuji e-shopu Bonprix.sk za krásné oblečení.*

Do pozornosti dávám, že momentálně na e-shopu probíhá letní výprodej a já už v něm listuji, jestli mě něco nezaujme.

Nakupujete oblečení přes internet? Jaký je váš nejoblíbenější e-shop?

SHARE:

34 komentářů

  1. Teda, moc ti to všechno sluší:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, líbí se mi ty květinové šaty. :) Miluji šaty na léto.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty se mi mega líbí :) A jdu se taky podívat na ten jejich výprodej :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, myslím, že jsi kočka! Moc se mi na tobě líbí oboje šaty a také ta první sukně s tričkem! Já se raději na stránky koukat nebudu, snažím se šetřit :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné kousky sis vybrala :) Já jsem na e-shopech začala tento rok nakupovat více, ale nejoblíbenější asi nemám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Květinové a červené šaty jsou kousky, které bych brala raz dva. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty květové šaty jsou moc krásný! Mně bohužel bonprix moc nesedí velikostně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda. Oni mají dvojvelikosti. Dříve mi taky neseděly. :-)

      Vymazat
  8. Já oblečení na e-shopech nenakupuji (a závidím všem, kteří to umí ke své spokojenosti). Prostě mám pocit, že si na materiál musím sáhnout, abych věděla, jestli ho snesu na těle. Ty jsi ale nakoupila dobře, nejvíc se mi líbí květované šaty
    V Lidlu občas taky nějaké oblečení koupím, hlavně jejich funkční trička jsou na výlety moc fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už vlastně oblečení v kamenných obchodech nekupuji. Vždy otevřu Bonprix nebo Lidl a objednávám to, co potřebuju. Velikosti už mám odzkoušené, tak je to v pohodě. :-)

      Vymazat
  9. Marti zase ti to moc sluší, krásně jsi to vybrala

    OdpovědětVymazat
  10. Všetko ti veľmi pristane, najmä tie tmavoružové šaty ti krásne seknú :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  11. Ten top na prvej fotografii a šaty na druhej sa mi páčia najviac ♥ Krásne letné kúsky💐

    Blog de la Licorne💐
    Youtube

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten top je moc krásný. Jsem nadšená ze všech kousků. :-)

      Vymazat
  12. Krásné kousky :-) já si ale raději vše zkusím v obchodě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím. Větší jistota, že oblečení sedne. :-)

      Vymazat
  13. Květované šaty jsou moc krásné, ale sluší ti všechno :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezky sladěné letní outfity, sluší ti to! :))

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig