úterý 20. července 2021

Nový seznam přání

Přeji pěkný den.

Už je to dlouho, co jsem si naposledy sestavila podobný seznam věcí, které bych si chtěla, časem, koupit. Zatím moc nenakupuju, ale už se mi v hlavě rýsuje představa, co všechno bych potřebovala. 

Velmi mě baví si to značit tady na blogu a dělit se o to s vámi. Vždy se potom zpětně dívám, co jsem si splnila a co odložila na jindy. Navíc je to takový oddychový článek, jak pro vás, tak i pro mě. 

Co bych si teda ráda koupila?
Wishlist

Začnu kraťasy na cvičení. Naposledy jsem si kupovala třičtvrťáky v Lidlu, ale teď bych chtěla kratší kalhoty, protože je neuvěřitelné horko. Člověk se ani nemusí hýbat a už se potí. Kraťasy, které vidíte na obrázku, jsou z e-shopu Bonprix a jelikož jsou momentálně v akci, hodně nad nimi přemýšlím. 


Vyhledávání fotek do wishlistu je opravdu nebezpečné pro mou peněženku. Narazila jsem na e-shop eobuv.sk, ve kterém jsem našla skvělé slevy na sportovní boty a vybrala jsem si tam hned tyhle růžové tenisky od značky Asics. Byly zlevněné z 50ti eur na 35 a přísahám, že jsem jim celý víkend odolávala. No, včera jsem podlehla a objednala je. Jednu položku už tedy můžu ze seznamu vyškrtnout.


Tohle léto jsem se zamilovala do šat, jakýchkoliv. Jsou úplně ideálním oblečením v tomhle teplém počasí. Nemusím přemýšlet nad různými kombinacemi. Jestli se k sobě hodí spodek s vrchem, jestli ladí kabelka, popř. boty apod. Navíc jste hned oblečení. Posledně jsem si nějaké šaty objednala v Bonprixu a chci jich více, abych je mohla střídat. Dívala jsem se i na nabídku Lidlu, ale zatím tam nemají takové šaty, které by mi padly do oka hned na první pohled.


Ze šperků nejčastěji nosím náušnice a piercing v pupíku. Hromadu piercingů jsem teď dostala k svátku, tak mi ještě chybí ty náušnice. Chtěla bych nové, opět jen z bílého zlata. Nebude to asi nejlevnější, ale oplatí se investovat. Jedny teď nosím už několik roků. Před sprchováním je nesundávám, jen je občas vyčistím a jsou stále krásné. Žluté zlato ani rose gold se mi moc nelíbí. 


Přecházíme k mým oblíbeným knihám. Hodně chci celou sérii Hriech, ale ještě čekám až vyjde poslední díl (měl by vyjít v říjnu). Potom si ji koupím. Do této série patří knihy Hriešne bohatý, Hriešne vinný a Hriešne očarujúci a napsala je jedna z mých oblíbených autorek Meghan March. 


Většinou čtu e-knihy, ale mám doma i pár knih, které nemám kde dávat. Chtěla bych pro ně nějakou menší knihovnu. Nedávno jsem si objednala knihy od slovenských autorek, které mají moc pěkné obaly a k nim jsem si nechala vyrobit i svíčky s jablkovou vůní. Vypadá to moc hezky, tak se těším, až si je budu moct společně uložit na nějakou poličku.

Píšete si taky seznam přání nebo nosíte všechno v hlavě?
SHARE:

23 komentářů

  1. Ahoj,
    moc pěkný seznam. Já mám jeden v hlavně, kde jsou nějaké elektrospotřebiče (nový toustovač, soda stream a domácí pekárna) a také potřebuji nové pantofle na doma. Z oblečení mám asi vše, takže maximálně si koupím něco, co mi padne do oka. Větší seznam si ale dělám na podzimní Dny Marianne, kdy bych chtěla primer od Benefitu, krém na oči a vůni od Estée lauder, vlasovku z Manufaktury atd. Co se týče knih, tak ty kupuji pořád:-D
    Jsem moc zvědavá, jaké náušnice si vybereš, taky ráda nosím bílé zlato.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pěkný seznam na dny Marianne. S těmi náušnicemi to chvíli potrvá a bílé zlato se mi hodně líbí. :-)

      Vymazat
  2. Ano, tyhle články mám moc ráda, je to inspirace i oddych zároveň, ale je to zlo, člověk pak najednou všechno potřebuje :D Také ho chystám.
    Šaty jsou klasika, je to můj nejoblíbenější kousek oblečení a miluji je, jak v létě, tak v zimě. Moc se mi líbí i ty sportovní šortky, věřím, že jsou potřeba, teď jsou u nás také šílená vedra a člověk se snad potí i ve studené sprše :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šortky už mám doma. A poslední věta mě pobavila. :-D

      Vymazat
  3. Moc krásný seznam! :) Já většinou nosím vše v hlavě, ale věci pro miminko si musím sepisovat :D

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej, tak to je super. Tam je to potřeba. U miminka nesmíš na nic zapomenout. :-)

      Vymazat
  4. Mě na první pohled zaujala tak knihovna! Moc se mi líbí, jak je nepravidelná. :) A šortky na cvičení a túry po horách bych tedy také potřebovala jako sůl. Pěkné tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, tenisky vypadají skvěle. ☺♥ Prima neděli.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty boty od Asics vypadají skvěle, je dobře, žes je chytla v takové slevě!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, byla to náhoda, ale jsem za to ráda, protože jsou super. :-)

      Vymazat
  7. Knihovna by se mi taky líbila, ale musela bych asi zvětšit obývák :D Taky dost často koukám na Lidl šaty, ale opravdu letos výběr nic moc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle články jsou super, taky bych si ráda udělala takový seznam, jenže u mě to nemá cenu. Já prostě nakupuju permanentně furt něco, takže prostě jakmile si něco usmyslím, jdu a objednám :-D

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já vím. U tebe by to fakt nemělo cenu. :-D

      Vymazat
  9. Veľmi pekná knižnica a super článok

    OdpovědětVymazat
  10. Nové tenisky či boty na běhání bych si také nechala líbit. :))

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné přání. Držím palce ať ti vše vyjde. Kraťasy na cvičení jsou super, ale osobně takové doplňky kupuji spíš na Vinted. :) Mám ráda na cvičení spíš značkovější oblečení a tam najdu i s cedulkou za super cenu. :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig