úterý 13. července 2021

O tělové péči od Le Petit Olivier

Přeji pěkný den.

Dneska se, po delší době, budeme věnovat kosmetice a to konkrétně produktům od značky Le Petit Olivier, kterou můžete koupit na e-shopu Elnino.sk. Já jsem si vybrala celkem pět produktů, ale dneska vám povyprávím jen o dvou. O peelingovém mýdlu a tělovém mléku.

Ještě, než začneme, bych vám chtěla napsat pár informací o této značce, jelikož ji určitě nebude spousta z vás znát. I pro mě to bylo první setkání s touhle značkou.

Společnost Le Petit Olivier byla založena v roce 1996 ve městě Salon de Provence a velmi rychle se stala oblíbenou značkou na poli přírodní kosmetiky. Jejím cílem je obnovit přirozené výhody a kvality hygienických, tělových a pleťových výrobků. Ty jsou vyvinuté pomocí ekologicky šetrných postupů, které respektují životní prostředí. Využívají přírodní ingredience, jejichž účinnost je uznávána po tisíciletí: Olivový olej, arganový olej, bambucké máslo, zelený jíl, éterické a rostlinné oleje. Své vysoce kvalitní produkty zaměřují především na ženy.
Le petit olivier

Když mi přišel balíček, jeho obsah nádherně voněl. Za tu úžasnou vůni mohlo tělové peelingové mýdlo pro ženy. V balení jsem našla dva kusy a jeden kousek mi hned zabavila maminka, protože jí taky moc hezky vonělo. 
Mýdlo má v sobě peelingové zrníčka, které jsou bohužel dost drsné a na pokožce ne moc příjemné. Mýdlo teda používám klasicky namydlením na žínku a potom na tělo. Vytvoří jemnou pěnu a ta se dá lehce opláchnout. Pokožku velmi dobře umyje, zbaví ji nečistot a nadměrného mazu. Vysušování pokožky je tu úplně minimální. Po umytí necítím skoro žádné pnutí. Teď, v letních měsících, jsem si tělové mýdla oblíbila mnohem více, než sprchové gely. Přijde mi, že lépe umyjí. Nebo aspoň takový mám pocit z tohoto mýdla a velkým plusem je i to, že vás na chvíli zahalí do své nádherné olivové vůně.
Pelingové mýdlo Le Petit Olivier

Druhý produkt, bez kterého se i přes léto neobejdu, je vyživující tělové mléko pro suchou pokožku. Stejně, jako mýdlo, úžasně voní. Konzistence je krásně krémová, velmi dobře se roztírá a po chvilce vstřebává do pokožky. Tu zanechává jemnou, hydratovanou a vyživenou. I když obsahuje arganový olej, nezanechává pokožku mastnou. Kromě skvělých vyživujících účinků, bych tady chtěla vyzdvihnout i aplikátor v podobě pumpičky. Velmi jsem si je oblíbila a tělové krémy už v jiných obalech ani nekupuju. Krásně s nimi nadávkujete kolik krému zrovna potřebujete a v tomhle případě to s množstvím vůbec nemusíte přehánět. Na ruce a nohy mi vystačí celé tři pumpnutí. 
Tělový krém Le Petit Olivier

Nevěděla jsem, co od této kosmetické značky můžu očekávat, ale příjemně mě překvapila. S těmito produkty jsem velmi spokojená a příště se zase můžete těšit na vyprávění o pleťové péči. 

*Velmi pěkně děkuji e-shopu Elnino.sk za poslání produktů k recenzi.*

Poznáte kosmetickou značku Le Petit Olivier? Už jste od ní něco měli?

SHARE:

21 komentářů

  1. Od této značky už jsem měla růžovou nebo citronovou řadu a ta byla super osvěžující :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citronová řada? Tu jsem ještě neviděla, může zajímavě vonět. :-)

      Vymazat
  2. Značku síce poznám, no ešte som nemala šancu ju vyskúšať :) Veľmi ma zaujalo telové mlieko

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značku jsem dříve taky neměla, ale poznala jsem ji. :-)

      Vymazat
  3. Tuto značku vůbec neznám, ale vypadá to skvěle :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. To mydlo by som vyskúšala! A o značke viem už dlho, ale ešte som sa k nej nejako nedostala 💐

    Blox de la Licorne
    Youtube 💐

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mýdlo bylo super. Mělo moc krásnou vůni. :-)

      Vymazat
  5. Značku sice neznám, ale moc mě zaujala. Líbí se mi název, design, ale i produkty vypadají kvalitně. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,
    děkuji za moc pěknou recenzi. Značku znám podle jména, ale ještě jsem od ní nic neměla (aspoň si to myslím). Deesign produktů je taky hodně povedený. Určitě bych taky ráda něco vyzkoušela.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Neznám a neměla, když nad tím tak přemýšlím, tak asi ani nic s vůní oliv. Musím zkusit!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já olivy nemám ráda, ale v kosmetice moc hezky voní. :-)

      Vymazat
  8. Túto značku som ešte neskúšala :) Škoda tých príliš drsných peelingových zrniečok, asi by bol efekt ešte lepší, ak by sa mydlo dalo dať rovno na pokožku...Každopádne, produkty vyzerajú super :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, ale i tak to mýdlo bylo skvělé. :-)

      Vymazat
  9. Značku znám, ale ještě jsem nic nezkoušela. Mají pěkné obaly. Mýdlo mě také moc zaujalo, já takové mýdla používám na mytí rukou. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  10. Značku neznám :) Ale líbí se mi. S tím mýdlem je škoda větších zrníček. Měla jsem takové přírodní mýdlo a byla jsem z něj zklamaná, mýdlo nepoužívám na celé tělo.
    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig