úterý 28. září 2021

Podzim s Bonprixem

Přeji pěkný den.

Podzim už je tady, tak je načase vytáhnout teplejší oblečení. Jestli vám nějaké chybí, můžete zabloudit třeba na e-shop bonprix.sk, kde najdete spoustu krásného a kvalitního oblečení. 

V dnešním článku vám ukážu, co jsem si u nich vybrala. Povyprávím vám, jak jsem s oblečením spokojená a taky se s vámi podělím o jednu mou zkušenost, když něco nejde tak, jak má.

Začnu riflemi s nádhernými výšivkami. Po nich jsem pokukovala už delší dobu a vlastně ani nevím, proč jsem si je neobjednala už dřív, jsou opravdu moc pěkné. Vzala jsem si je ve velikosti 46 a v odstínu modrá bleached. Výšivky jsou kvalitní a netrčí z nich žádné nitky. Rifle mi skvěle sednou. Jen mě překvapilo, že i když se jedná o úzké skinny džíny, dole jsou dost široké, ale nevadí mi to. Určitě je nedoporučuji menší postavě. Já mám cca 172 cm a délka je tak tak. Klidně bych brala, kdyby byly o kousíček kratší.

Dalším kouskem, který jsem si vybrala, jsou tenisky s květinovým potiskem. Bot z Bonprixu už mám fakt hodně. Vždy beru velikost takovou, jakou běžně nosím (39) a skvěle mi sedí. Tyhle tenisky jsou pohodlné, nikde netlačí a jediné, co mi na nich vadí je materiál tkaniček. Je to taková ta látka z čeho jsou vyráběné látkové stuhy a to se mi na nich moc nelíbí. Jinak celkově jsou velmi pěkné.

Posledním kouskem, z outfitu níže, je mikina s kapucí. Mám ji v barvě růžová magnolie, která je moc krásná. Na výběr máte ještě další tři odstíny. Mikina Je volnějšího střihu, má klokánkové kapsy, kapuci a je vyrobena z velmi příjemného materiálu (100% bavlna). Nosím ji často a moc ráda. Není tlustá, je taková tenčí, ale na tohle počasí to ještě stačí. Jen je mi dost volná, ale to není chyba mikiny.
Pár detailů. Tu můžete vidět tvar boty, květinový potisk, tkaničky na teniskách a taky, jak vypadá výšivka na riflích. 
Detaily Bonprix

Tím, jak jsem shodila několik kil, už mi ne všechno jejich oblečení tak dokonale sedí. Bonprix má totiž u většiny oblečení dvoj velikosti (zvyknu brát 44/46), což mi přijde docela škoda, protože ne každému pak sedne. Mikina výše mě donutila nad tím popřemýšlet, co budu dělat, až mi jejich oblečení nebude sedět vůbec? Ještě nemám odvahu objednat si menší velikost 40/42, přesto se nechci jejich oblečení vzdát. Hodně se mi líbí a to ne jen proto, že s nimi mám spolupráci, ale proto, že u nich nakupuje celá moje rodina a jsme prostě spokojení. 
A tak mě napadlo, že si zkusím objednávat oblečení, kterému jsem se dříve vyhýbala. To byly úzké střihy a strečový materiál s podílem elastanu. Vždycky mi bylo takové upnutější a když máte pár kil navíc, všechny nedostatky to ještě víc zvýrazní. Nedávno jsem si zkusila takové tričko s elastanem objednat a sedí mi fakt skvěle. Je sice trochu přiléhavější, ale není upnuté. Těším se, jak jsem nad tím vyzrála a můžu i nadále s jejich oblečením počítat. Důležité pro mě je vybírat buď z úzkých střihů nebo dávat pozor na materiál, aby byl strečový a obsahoval i elastan.

Přesně tak jsem vybírala rolákový pulovr níže. Je úzkého střihu a jak můžete vidět, dokonale mi sedí. Není příliš upnutý ani moc volný, je prostě tak akorát. Mám ho v odstínu matná bobulová a má velmi příjemný materiál, 100% bavlna. 
I když nemáte bundu se zapínáním až ke krku, vůbec to nevadí. Rolák vás krásně zahřeje a nepotřebujete ani šálu. Poslední dva roky nosím svetry i roláky moc ráda...
Rolák Bonprix

Jak jsem výše slíbila, chtěla bych vám napsat i mou zkušenost s tímto e-shopem, když mi, místo bílého trička s roztomilou žirafou, přišlo tričko černé. Jelikož se mi nelíbilo, postupovala jsem přesně podle instrukcí na přiloženém papíru pro reklamaci. Tričko jsem zabalila a poštou poslala nazpět. Mezitím jsem ještě paní, která se mnou komunikuje, napsala, že mi přišlo jiné tričko, než jsem si objednala. Potvrdila mi, že jsem vše udělala správně a potom jsem jen čekala, co se bude dít dál. Reklamaci mi uznali. Chyba byla na jejich straně, ale někdy se stane, že se člověk splete. Mně se za ty roky, co u nich objednávám, tohle stalo poprvé. Sumu za tričko a poštovné, které jsem zaplatila za odeslaný balíček, mi vrátili formou poukázky a já si opět mohla něco vybrat.

*Moje zkušenosti s e-shopem Bonprix.sk jsou skvělé a já jim opět děkuji za tuhle příjemnou spolupráci a další krásné oblečení.*

Máte nějaký oblíbený e-shop s oblečením? Nebo ho chodíte kupovat osobně?

SHARE:

10 komentářů

  1. Na tenisky moc nejsem, ale tyhle jsou moc pěkné :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Tak bohužel ani jedno není můj styl. Z Bonprixu toho moc doma nemám, nějak mi ten obchod nesedí. Ale mamka s babičkou odtud nakupují pravidelně a jsou spoko :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se nejvíc líbí ten rolák - moc hezká barva.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Pulover vypadá dobře :) Jinak z Bonprixu neobjednávám, není to můj styl :/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kytičkované tenisky se mi líbí. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    já mám bonprix taky moc ráda a nakupuji tam už mnoho let. Ten svetr ti moc sluší, určitě pokračuj v objednávání podobného oblečení:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Za mňa by to určite bolo H&M, či už online alebo v kamenných predajniach :) Veľmi sa mi páčia tie tenisky, sú rozkošné!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  8. Tenisky nemají chybu a stejně tak svetr - tahle barva ti moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig