úterý 12. října 2021

Pleťové masky RenewYou od 7th Heaven

Přeji pěkný den.

Celkově mám masky od značky 7th Heaven moc ráda a tak vám přináším další recenzi na jejich pleťové masky RenewYou, které jsou v černých obalech. Měla jsem možnost vyzkoušet bahenní a krémovou masku. Všechny můžete koupit na e-shopu pre-wo.cz a já jim velmi pěkně děkuji za možnost je vyzkoušet.
7th heaven

Bahenní maska pro čištění pórů je obohacena o výtažky z lotosu. Jemně odstraňuje nečistoty a zanechává pokožku viditelně jemnější a jasnější. Používání 1x týdně. Vyhněte se aplikaci na poraněnou pokožku.

Bahenní maska je bílé barvy, má příjemně jemnou vůni a svou konzistencí připomíná opravdové bahno. 
Nanáší se velmi jednoduše na umytou pleť a krk a nechává se působit 15-20 minut. Během působení maska na pleti zasychá, což způsobuje trochu nepříjemného pnutí. Poté se maska opláchne teplou vodou a už můžete vidět její první výsledky. Pleť je po opláchnutí jemná, hebká, zbavená nadbytečného mazu, dobře vyčištěná a připravená na další péči. Oplachování šlo lehce. Většinou vše smývám ve sprše, ale tu jsem udělala výjimku a v pohodě ji smyla i u umyvadla. 
Co se týká množství masky, jedno balení má 12g, takže v pohodě vyjde na tvář i krk.
S výsledkem téhle masky jsem natolik spokojená, že když ji někde uvidím, určitě si ji koupím.

Kolagenová maska potlačuje znaky stárnutí. Mořská řasa podporuje produkci kolagenu a zanechává pokožku hydratovanou a zářivější. Používá se 1x týdně, ale pro zlepšení výsledků se může používat i denně.

Kolagenová maska je bílé barvy, má příjemně jemnou vůni a její konzistence je krásně krémová. Balení v sobě taktéž ukrývá 12g masky, ale v tomhle případě mi to přijde dost, protože ji doporučuji nanášet ve velmi tenké vrstvě.
Maska se opět nanáší na umytý obličej i krk. Nechává se působit 15-20 minut a poté by se měla vmasírovat do pokožky, což mi teda moc nešlo. Proto vám radím, že je lepší ji nanášet v menším množství a rozdělit si ji třeba na dvě použití.
Maska na pleti nezaschne, není nijak nepříjemná, ale místo vmasírování do pleti, jsem nadbytek masky musela opláchnout vodou. To šlo naštěstí dobře a po opláchnutí byla má pleť jemná, hebká a dobře hydratovaná. Vrásky vám sice po jednom použití nezmizí, ale pleť vypadá vyživeněji a rozjasněněji.
S výsledky této masky jsem byla taky spokojená, ale znovu bych do ní nešla, protože mám mnohem raději ty čistící.

Co vy a pleťové masky od 7th Heaven? Už jste nějaké zkoušeli? Byli jste spokojení?
SHARE:

6 komentářů

  1. Já jsem milovník všech masek, takže ráda zkouším nové a dělám si i domácí. Moje největší favoriti jsou masky z Lush a plátýnkové od Garnier, tuto značku si myslím, vidím poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá recenze. Já měla od 7th heaven slupovací masku a byla fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Tu růžovou jsem měla a byla moc fajn. Celkově mám masky od této značky velmi ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja preferujem tie plátenné, ale momentálne už doma nemám žiadnu :( O tejto značke som ešte nepočula 🌸

    𝓑𝓵𝓸𝓰 𝓭𝓮 𝓵𝓪 𝓛𝓲𝓬𝓸𝓻𝓷𝓮
    𝒴𝑜𝓊𝓉𝓊𝒷𝑒

    OdpovědětVymazat
  5. Čistící maska mě zaujala daleko více. :) A tyto masky jsem zatím nikde neviděla, nebo nevím. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Pleťové masky bych zkoušela pořád, i tyto vypadají skvěle a na 7th heaven jsem slyšela zatím jen chválu. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig