úterý 19. října 2021

Účinné spojení přírody, Kiehl's

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám ráda představila kosmetickou značku Kiehl's, kterou jsem mohla vyzkoušet díky projektu trnd.com

Kiehl's má 170-ti letou historii lékárny a vysoce kvalitní přírodní ingredience pro účinnou péči o pleť.

S touhle kosmetikou jsem dříve neměla žádnou zkušenost a už teď vám prozradím, že jsem byla, z používání těchto produktů, nadšená.

V balíčku jsem našla pleťové tonikum s okvětními lístky z měsíčku lékařského, noční regenerační a vyživující elixír, oční krém s avokádem a pleťový hydratační krém.
Kiehl's

Pleťové tonikum mě překvapilo tím, že v něm plavou opravdové okvětní lístky z měsíčku lékařského. Má nádhernou, jemnou vůni připomínající čaj. To bylo první, co mě při použití tohoto produktu napadlo, moje milované čaje.
Používá se velmi jednoduše každé ráno i večer. Malé množství tonika naneste na vatový tamponek a následně aplikujte  na vyčištěnou pleť.
Po použití je má pleť krásně dočištěná, zklidněná a během dne se tak moc nemastí a neleskne. Pleťové tonikum jsem si ze všech produktů oblíbila nejvíce.
Kiehl's čistící pleťové tonikum

Noční regenerační a vyživující elixír obsahuje rostlinné oleje, jako pupalkový, levandulový a skvalan. Jeho vůně mi připomíná jemnější tea tree olejíček. Nanáší se po kapkách. Na jedno použití vystačí 3-4 větší kapky. Můžete si je nanést do dlaně a potom jemně vmasírovat do pleti. Já ho kapu už přímo na obličej a následně roztírám. Takhle mi to vyhovuje více. Po použití je má pleť jemná a není mastná, i když je sérum složené z rostlinných olejů. Do pleti se ihned krásně vstřebávají. 
Noční regenerační a vyživující elixír Kiehl's

Oční krém s avokádem je nažloutlý, hutnější krém. Na oční okolí je výborný. Oblíbila jsem si ho hlavně na noc, na denní použití mi přijde dost mastný. 
Jedinou nevýhodu tu vidím v kelímkovém balení. Nikdy neodhadnu nabrané množství. Stačí ho opravdu málo a to se mi málokdy podaří nabrat. Většinou mám větší množství, než bych chtěla a tak si myslím, že by tu byl mnohem lepší aplikátor s pumpičkou.
Jinak okolí očí krásně hydratuje a vyživuje. I když se nechtěně dostane do očí, nedráždí je a je to další produkt, který jsem si hodně oblíbila.
Oční krém s avokádem Kiehl's

Hydratační pleťový krém je velmi lehký. Nemá téměř žádnou vůni a nejvíce mě na něm zaujalo, že obsahuje ledovcový glykoprotein, který je získáván z mořského ledu a zajišťuje hydrataci. Ta je hodně vysoká na to, jak lehkou má konzistenci. Roztírá se velmi jednoduše a rychle se vstřebává. Po nanesení není má pleť mastná ani nijak ulepená. Právě naopak. Je příjemně jemná, hladká a s používáním všech těchto produktů má pleť vypadá viditelně rozjasněněji a zdravěji. 
Pleťový hydratační krém Kiehl's

S produkty jsem spokojená. Žádný mě vyloženě nezklamal a velmi pěkně děkuji kiehls.sk a trnd.com za možnost vyzkoušet tyhle skvělé produkty. Vůbec jsem nečekala, že z nich budu tak nadšená. 

Co vy a značka Kiehl's? Už jste od ní něco zkoušeli?
SHARE:

8 komentářů

  1. Ja nemám od tejto značky nič vyskušane. Počula som a čitala o nej už ale vela. Pozdávaju sa mi všetky produkty, ktoré recenzuješ, vyzeraju zaujimavo a stáli by za vyskušanie.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, Kiehls je fajn značka, její produkty, které jsem měla mi vyhovovaly. Jak tonikum, oční krém, olejíček..., a naposledy čistící gel byl fajn. Moc pěkná recenze. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuto značku vůbec neznám. Takže díky za zajímavou recenzi.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku samozřejmě znám, myslím, že jsem byla i několikrát v jejich obchodě, ale nikdy jsem tuším nic nevyzkoušela. Mrzí mě, že testují na zvířatech a takovým značkám se snažím už vyhýbat, ačkoliv jsem slyšela, že některé jejich produkty jsou super.

    OdpovědětVymazat
  5. Kiehls je super kosmetika, slyšela jsem na ní jen samou chválu a sama jsem měla možnost pár produktů vyzkoušet a byla jsem moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nemám vyzkoušené nic, ale poslední dobou na tuhle značku čtu spoustu pozitivních recenzí, tak třeba někdy:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento rok som si chcela zakupit adventny kalendar od Kiehls. Zial na Slovensko nedorucuju. Takze smola.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  8. Značku chci už dlouho vyzkoušet, ale je hodně drahá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig