čtvrtek 13. ledna 2022

Mixit a jejich adventní kalendář

Přeji pěkný den.

Vím, že už jsou vánoční svátky dávno pryč, ale já bych vám ještě chtěla ukázat obsah adventního kalendáře od značky Mixit za minulý rok 2021. Myslím, že tuhle značku určitě všichni poznáte, protože si u nich můžete namíchat spoustu dobrot dle vlastní chuti.

Dříve jsem si hodně kupovala adventní kalendáře s kosmetikou, ale moje životní priority se, během minulého roku, změnily a mnohem větší radost mi udělal tenhle kalendář s jídlem. Ještě jsem uvažovala nad značkou DM bio, ale ten mě tentokrát moc nezaujal, tak třeba letos nabídnou, pro mě, zajímavější obsah.

Adventní kalendář od Mixitu v sobě ukrývá 26 krabiček, 27 dobrot a 5-ti procentní slevový kód. Taky vám ty počty nesedí? Ani mně by neseděly, ale hned vám to vysvětlím.
Tu totiž otevíráme krabičku i 25.12. a na Mikuláše 5.12. zase otevíráme dvě krabičky. Počet krabiček už sedí a teď ty dobroty... To je ještě jednodušší, protože 24. krabička v sobě ukrývá hned dva kousky.
Adventní kalendář Mixit

V kalendáři bylo nejvíce Mixitek v různých příchutích. Od ořechových až po ovocné. Mixitku jsem už párkrát měla, ale jen v jedné příchuti, tak jsem ráda, že jich můžu ochutnat mnohem víc. A to i takové příchutě, které bych si normálně nekoupila.
Mixitka mixit

Po Mixitkách tu bylo i dost müsli. Opět ve všemožných příchutích a kombinacích. Müsli mám ráda, dávám si ho vždy do jogurtu. Plus k tomu přidávám i čerstvé ovoce. Hodně mi to chutná a na Mixitu si vždycky míchám müsli podle své chuti. Dodávají je v krásných tubusech, které si můžete sami vybrat a něco si na ně nechat napsat. Po vyprázdnění vám tubus zůstane a dá se různě využít. Já jsem si z něj udělala stojan na tužky. 
Müsli Mixit

V menším počtě byly v kalendáři různé oříšky. Vánoční mix, ořechy z pece a mandle v čokoládě. Přiznám se, že mandle v čokoládě kupuju dost často. Mám je moc ráda a vždy mi jich stačí jen pár, protože jsou dost syté a rychle mi zaženou chuť na sladké. 
Ořechy Mixit

Na tyhle kaše jsem hodně zvědavá. Příchutě jsou výborné a těším se, až je ochutnám. Na smíchání stačí pouhá voda, ale myslím, že mnohem chutnější budou s mlékem.
Kaše Mixit

Dále jsem v kalendáři našla křupavé ovoce, které je vyrobené z čerstvého ovoce. Mám tu lesní mix a banán s jahodou. Další balíčky v sobě schovávají granolu. Věděli jste, že si granolu můžete upéct i sami doma? Ještě jsem to sice nezkoušela, ale našla jsem plno skvělých receptů. Granola je výborná s jakýmkoliv ovocem, ale dá se jíst i samotná.
Křupavé ovoce, granola Mixit

Kdo z vás už jedl preclíky v čokoládě? Já ještě ne a jsem velmi zvědavá na tu kombinaci chutí. Určitě budou výborné. Mixitellu jsem taky ještě žádnou nejedla a dost se na ně těším. Neměly by obsahovat žádné umělé konzervanty ani palmový olej. A jako poslední je za nimi schován lísteček s 5-ti procentním slevovým kódem.
Preclíky a Mixitella Mixit

Ze všech výrobků jsem nadšená. Není tu nic, co by mi nesedlo nebo bych třeba nechtěla ochutnat, což se u kosmetických adventních kalendářů říct nedá. U nich jsem vždy našla něco, co jsem posunula dál. 

Co vy a adventní kalendáře? Kupujete? Měli jste minulý rok nějaký?
SHARE:

30 komentářů

  1. To je dobrot! 🙂
    My měli minulý rok dva, jeden od Ikea, plný výborných čokoládových pralinek, a druhý - zdravý, ve kterém bylo sušené ovoce, různé oříšky a další dobroty.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný kalendář, já minulý rok měla tři čokoládové a jeden kosmetický a ten byl tedy úžasný :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, tak kalendář od Mixitu vypadá taky hodně dobře. Já měla letos dva - z DMka a z Rossmanna a byla jsem spokojená. Vlastně skoro všechno jsem snědla během Adventu, pár kousků ještě po svátcích. Zbylo mi už jen potravinářské barvivo a dekorační cukrové hvězdičky. Ostatně obsah jsem dávala na blog. Budu mít letos dilema, co koupit, jestli DM, Rossmann nebo jestli zkusit Mixit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se hodně líbily krabičky navíc a taky to, že úplně všechno velmi ráda ochutnám. Kalendář z Rossmanna? Na ten se musím jít k tobě podívat. :-)

      Vymazat
  4. Ahoj, super kalendář ☺. Prima víkend měj.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento adventní kalendář se mi moc líbí :) Tento rok bych si konečně chtěla pořídit nějaký speciální, tak třeba to bude tento :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Tiez som si ho kupila a bol skvely. Mnohe vyrobky si planujem opät objednat.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já taky. Třeba preclíky v čokoládě, mňam. :-D

      Vymazat
  7. Já mám doma Vánoční tubus a je skvělý, každé ráno snídám s jogurtem. :)))
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásný kalendář, ty dobroty udělají radost. Miluju to jejich sušené ovoce. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Preclíky v čokoládě jsou výborné, ochutnala jsem je sice nedávno, ale nadchly mě. Jsem překvapená, jak byl mixtový kalendář pestrý. Sice neznám pořízovací cenu, ale věřím, že se určitě vyplatí si ho pořídit pro rozšíření chutí! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je ochutnala včera a byly výborné. Jinak s tou cenou mě to mrzí. Kalendář jsem dostala na Mikuláše, tak jsem se o cenu vůbec nezajímala. No, levný určitě nebyl, ale to žádný adventní kalendář. :-)

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Tuším už druhým rokem? Ale nejsem si jistá. :-)

      Vymazat
  11. Mixit miluju a ten jejich kalendář jsem vždycky chtěla:D Minulý rok jsem ale v rámci šetření měla jen čokoládovou klasiku:D

    OdpovědětVymazat
  12. To vyzerá skvelo. Ja mám rada také ovsené kaše a mixi. Hlavne tie kde je čokoláda :D

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkný adventní kalendář! Já takhle kalendáře nekupuju , ale zrovna teď o vánocích 2021 jsem dostala adventní kalendář od mamky - ne koupený, ale vyrobený. Prostě do pytlíčků zabalila různé sladkosti, oříšky, sušené ovoce, apod., popsala a dala mi to jako dárek, to bylo fakt boží :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se hrozně líbí jakékoliv adventní kalendáře a letos jsem žádný nedostala, takže tiše závidím (ale v dobrém)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig