čtvrtek 27. ledna 2022

Voňavá kosmetika od značky Kneipp

Přeji pěkný den.

Když přede mnou někdo vzpomene kosmetickou značku Kneipp, jediné, co si pod ní dokážu představit, jsou různé produkty do koupele. Vůbec jsem nevěděla, že vyrábí i jinou kosmetiku, takže když jsem ji uviděla na e-shopu Elnino.sk, neváhala jsem a vybrala si k vyzkoušení sprchový gel, balzám na rty, máslo na chodidla a krém na ruce.
Jako první, bych chtěla pochválit velmi povedené obaly a po otevření produktů i nádherné vůně. Ale jsou tyhle produkty i tak skvělé, jak na první pohled vypadají?
Kneipp

Sprchový gel Soft skin od Kneipp jemně čistí a intenzivně pečuje o pokožku.
 
Gel je mléčné, naoranžovělé barvy a neskutečně nádherně voní. Vůně je výrazná, almond blossom. V překladu to znamená mandlový květ, ale já si nemůžu pomoct. Když k němu přivoním, vůně mi připomíná, jako kdybych otevřela sáček Lipa. Těch úžasných bonbonů, které jsem v dětství tak milovala a dávala je do ikonických dávkovačů, které měly podobu různých pohádkových postav.
Gel nemá nijak hutnou konzistenci a velmi dobře se z tuby dostává. Používám ho různými způsoby vždy na vlhkou pokožku. Podle nálady ho nanáším přímo na tělo a napěním nebo použiju mycí houbu a dopřeju si jemnou masáž. V obou případech trochu napění, jednoduše se oplachuje a velmi dobře myje. Pokožka je po umytí krásně voňavá, není vysušená, ale ani nijak extra hydratovaná. Jestli máte velmi suchou pokožku, určitě doporučuji použít nějaký tělový krém. S touhle vůní mají v Elninu jak tělový olej, tak i tělové mléko.
Sprchový gel Kneipp

Balzám na rty Cupuacu Nut Vanilla od Kneipp je 100% přírodní péče. Obsahuje vyživující máslo cupuacu a extrakt z pravé vanilky. Do balzámu nebyly přidány žádné přísady živočišného původu. Rty hýčká dlouhodobě a intenzivně díky prokazatelnému postupnému vstřebávání.

Z vanilkového balzámu na rty jsem byla trochu zklamaná, protože jsem očekávala nádhernou, vanilkovou vůni. No, vanilku mi vůbec nepřipomíná, je zvláštní.. Možná z něj cítím nějaké sladké pečivo, ale vanilka to určitě není.
Přijde mi, že je balzám trochu hutnější. Na rtech cítím hrubší, mastnější a velmi mírně lepkavou vrstvu, ale to mi při nočním použití vůbec nevadí. Přes den bych ho kvůli tomu nosit nemohla, na rtech by mi vadil. Jak ho večer nanesu, tak ho mám ráno stále na rtech. Rty nijak nebarví a musím uznat, že o ně skvěle pečuje. Jsou vyživené a dobře hydratované. Myslím, že na velmi suché rty bude úplně ideální. 
Balzám na rty Kneipp

Máslo pro péči o chodidla Foot butter od Kneipp obsahuje 10% urey, která hydratuje pokožku chodidel. Dále uklidňující panthenol a vitamín E, který chrání kožní buňky. Vůně přírodního esenciálního pomerančového oleje osvěžuje a má deodorační účinek.

Máslo na nohy jsem si oblíbila ze všech produktů nejvíce. Má nádhernou, výraznou vůni, připomínající opravdovou vůni sladkých pomerančů. Máslo není úplně tuhé, jak to většinou bývá, ale dá se dobře nabrat a lehce vetřít do pokožky.  I když se jedná o máslo, velmi dobře se vstřebává a pokožku nezanechává mastnou. Je hezky vláčná, jemná a dostatečně hydratovaná. Když k tomuto máslíčku přidáte i pravidelné používání pemzy, budete mít hladké chodidla, jako miminko. Někdy si s ním namažu i celé nohy a je velmi příjemné. Nedráždí ani po holení a je to produkt, který si začnu pravidelně kupovat.
Máslo na chodidla Foot butter Kneipp

Intenzivní krém na ruce Cottony smooth od Kneipp hloubkově pečuje o pokožku a je ideální na popraskané ruce. 

Je to velmi příjemný, lehký krém s výraznou a nádhernou vůní, kterou nedokážu k ničemu přirovnat. Možná k vůni čistoty? Jestli víte, co si pod tím představit... Krém stačí nanášet v malém množství. Velmi dobře se roztírá, po chvilce vstřebává a nezanechává umaštěné ruce. Je tak ideální i na denní použití po jakékoliv práci. Ruce jsou, po použití, jemné, vláčné a velmi dobře hydratované. Balení obsahuje 75 ml krému, tuba není moc velká, tak se dá v pohodě nosit i v kabelce. V podstatě nemám krému co vytknout a jsem s ním velmi spokojená. Další adept na pravidelnou koupi. 
Krém na ruce Cottony smooth Kneipp

Když to shrnu, byla jsem s kosmetickou značkou Kneipp velmi spokojená. Byla jsem překvapená, jak produkty dobře fungují a dělají to, co slibují. Takže odpověď na počáteční otázku zní: Ano, jsou i tak skvělé, jak na první pohled vypadají. Mají všechno. Povedené obaly, nádherné a výrazné vůně a to nejdůležitější na konec, dokážou se o pokožku perfektně postarat.

*Velmi pěkně děkuji e-shopu Elnino.sk za možnost vyzkoušet tuhle kosmetickou značku.*

Co vy a značka Kneipp? Co si pod ní představíte, když se tahle značka vysloví? Už jste od ní něco měli? Byli jste spokojení?
SHARE:

24 komentářů

  1. Já mám Kneipp taky spojený s produkty do koupele, nikdy jsem od něj nic neměla. Podle recenze mne zaujal krém na nohy i na ruce a ani sprcháč nevypadá špatně (ale těch mám doma hromadu, takže ten v nejbližší době zkušet nebudu)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty krémy jsou velmi povedené a moc hezky voní. :-)

      Vymazat
  2. Kneipp naprosto miluju. Nejvíce tedy produkty do koupele, ale skvělé je i tělové mléko, sprcháče a ty jejich balzámy, to je boží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych měla vanu, určitě bych vyzkoušela i jejich produkty do koupele. :-)

      Vymazat
  3. Já značku Kenipp teprve objevuju, zatím mám tedy jen balzámek na rty, který je úžasný :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dříve taky, tuším, ještě nic neměla od této značky. :-)

      Vymazat
  4. Mám jejich sůl do koupele, je perfektní, silná mentolové vůně co krásně protáhne ucpaný nos

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, balzámek na rty jsem zrovinka někde viděla v časopise, ten mne zaujal, ale nakonec jsem nepořídila. Krém na chodidla ovšem vypadá skvěle, jistě i takový je. moc prima produkty. ☺♥ Krásný večer přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Jak se znám, tak bych ten časopis s dárkem už měla doma. :-D

      Vymazat
  6. Značku znám, ale zatím jsem od ní ještě neměla možnost nic vyzkoušet. Všechny produkty vypadají moc dobře, nejvíce mě zaujal balzám na rty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týká péče o rty, tak na to byl dokonalý. :-)

      Vymazat
  7. Já značku tedy neznám, ale vypadá dobře :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má kvalitní produkty, skvělé vůně i krásné obaly. :-)

      Vymazat
  8. Škoda, že ten balzám tolik nevoní po vanilce, určitě by pak byl o to příjemnější. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Kneipp znám, ale přiznám se, že jsem si nikdy nic nepořídila zatím :) jsem zvyklá na purity vision a nebo si nechávám kosmetiku vyrábět od paní, kdy mám jistotu, že neobsahuje škodlivé látky. Zaujal mě teda ten balzám, na ten jsem se už dívala. Nevadilo by mi ani, že nevoní po vanilce, ale když už po ní vonět má a voní spíš jak sladké pečivo, tak je to škoda :)
    Nikys
    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ta jiná vůně taky nevadí, ale napsat jsem to musela. Značku Purity Vision mám moc ráda. :-)

      Vymazat
  10. Máslo na nohy, tak to si musím pořídit. .)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  11. Já si představím olejíčky do koupele, které poskytují nejen úžasnou vůni, ale i relax. Moc doporučuji. Jinak ostatní kosmetiku jsem zatím nezkoušela.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych měla doma vanu, tak už je mám doma. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig