středa 30. března 2022

Hydratační korektor Conceal & Hydrate od Makeup Revolution London

Přeji pěkný den.

Dneska se, po velmi dlouhé době, budu věnovat dekorativní kosmetice a to tekutému korektoru od známé značky Makeup Revolution London. Měla jsem možnost ho vyzkoušet díky e-shopu elnino.sk, za což jim velmi pěkně děkuji. Nebudu vás dlouho napínat, protože s tímhle korektorem to byla láska na první nanesení.

Ještě, než se vrhnu na samotnou recenzi, chtěla bych dodat, že všechny fotky jsem schválně fotila venku na denním světle. Jsou neupravené a bez filtru, aby jste si co nejlépe dokázali představit odstín korektoru.

Hydratační korektor Conceal & Hydrate od značky Makeup Revolution London mám v tom nejsvětlejším odstínu C2, který je na Elninu dostupný. Velmi jsem se bála výběru přes internet, ale nakonec jsem si nemohla vybrat lépe. Odstín C2 mi prostě dokonale sedí. Výhodou je, že tento korektor má spoustu odstínů, takže si vybere opravdu každý.
Hydratační korektor Conceal & Hydrate Makeup Revolution London

Korektor má uzávěr na zašroubování a v sobě ukrývá dost velký pěnový aplikátor. Samotný korektor má příjemně krémovou konzistenci a velmi dobře se nanáší jak aplikátorem, tak prsty, ale i štětečkem. To už záleží jen na vás, jak jste zvyknutí a co vám bude více vyhovovat. Barevný krém má vysoké krytí a překryjete s ním všechny nedokonalosti.
Hydratační korektor Conceal & Hydrate Makeup Revolution London

Korektor jsem chtěla původně používat na tmavé kruhy pod očima, ale tam mi nevyhovuje. Má sice perfektní krytí, na pleti vypadá dokonale, ale dost mi zvýrazňuje vrásky. Barevný krém do nich sice nezalézá, ale jsou více viditelnější. Na oční okolí bych ho doporučila spíše mladší generaci.

Úplně nejvíce jsem nadšená z toho, jak skvěle dokáže zakrýt různé vyrážky. Většinou ho nanáším přímo na problematické místa buď jemným vklepáváním pomocí svého prstu nebo štětečkem na korektor. Do pleti se dá hezky zapracovat a pokud máte celkově pěknou pleť, nepotřebujete použít ani makeup. 

Výdrž krytí je taktéž perfektní. Vydrží po celý den, pokud si na pleť nesaháte nebo ji nějak neotíráte. Zvládne se mnou i hodinu cvičení. Korektor pokožku nevysušuje a jsem s ním velmi spokojená. 
Bez nalíčení a úprav. Jen korektorem zakryté vyrážky. Před a po.

Jaký je váš oblíbený korektor?
SHARE:

5 komentářů

  1. Ahoj, vím, že byl jednu dobu tento korektor snad i vyprodaný v drogériích. Je fajn, že ti vyhovuje na nedokonalosti, do vrásek mi prakticky leze jakýkoli hutnější produkt, to znám. Ale máš moc pěknou pleť, takže rozdíl je nepatrný. ☺
    Krásný den ti přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Já popravdě nikdy korektor nekupovala. Ale tento pěkně zakryje. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám momentálně korektor v tužce a celkem mi vyhovuje. Ten tvůj podle fotky kryje fakt dobře

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten vypadá super. Já vyhrála kosmetiku od Burjois a korektory mají stejné vlastnosti, ale jak mi dojdou, tak úplně nechci tolik investovat, takže korektor od MR by byla dobrá a příjemná volba. Díky za recenzi.


    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Korektor vypadá velmi dobře. :) Já mám ráda přímo od Dermacolu, který je rovnou v balení i s make-upem :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig