pondělí 2. května 2022

Péče o pleť s vitamínem C od Astrid

Přeji pěkný den.

Vitamin C je známý hlavně v boji proti nachlazení, ale dost často se přidává i do kosmetických produktů. Značka Astrid má celou řadu s vitamínem C. Já jsem díky e-shopu Elnino.sk mohla vyzkoušet jejich peelingový gel, pleťové sérum a noční krém, za což jim velmi pěkně děkuji.
Tahle řada je rozjasňující, proti vráskám a je doporučená pro věkovou hranici 30-40 let.

Vitamín C je v kosmetice známý svými antioxidačními účinky na pleť. Posiluje produkci kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti.
Dále obsažený vitamín B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a pomáhá zlepšovat zářivost pleti.
Astrid vitamín C

Exfoliační a rozjasňující peelingový gel Astrid vitamín C má velmi příjemnou vůni a čirou, oranžovou barvu. Obal je klasická, měkká tuba a gel z ní jde bez problémů dostat ven. Peeling obsahuje spoustu drobných zrníček v podobě bambusových zrn a pomerančových slupek. 
Peelingový gel se velmi dobře nanáší, pleť nedráždí a používám ho 1-2x týdně na vyčištěnou pleť. Zrníčka mi nepřijdou moc drsné, ale ani úplně jemné. Jsou tak akorát a masírování pleti je s nimi velmi příjemné. Peeling následně oplachuji ve sprše, kde to jde nejlépe, i když není obtížné ho smýt i v umyvadle. Po opláchnutí a následném osušení je má pleť krásně jemná, čistá a viditelně hezčí. Obzvlášť, když na peeling zapomenu a dlouho ho nepoužiju, tak potom je ten rozdíl velmi dobře viditelný. S peelingem jsem tedy spokojená a můžu vám ho doporučit.
Astrid vitamín C peelingový gel

Pleťové sérum Astrid vitamín C je trochu tekutější krémové konzistence. Má mléčnou barvu a velmi příjemnou vůni. Vlastně všechny tři produkty mají velmi podobnou, ne-li stejnou vůni připomínající sladké pomeranče. Kapátko je dostatečně dlouhé, dosáhne téměř až na dno a aplikace séra ještě jakž takž ujde. Měla jsem i horší, ale nemůže za to ani tak kapátko, jako samotná konzistence produktu.
Sérum stačí nanášet v menším množství 3-4 kapky každé ráno a večer a potom ho rychle rozetřít. Moc se mi líbí, jak po jeho použití zůstane má pleť hladká a jemná. Dám mu chvíli ať se vpije do pleti a potom použiji pleťový krém ze stejné řady.
Astrid vitamín C pleťové sérum

Noční krém Astrid vitamín C má světle oranžovou barvu. Konzistencí je takový řidší gel, což mě moc nenadchlo, ale tak nevadí. Opět má velmi podobnou vůni, jako již zmíněné produkty výše a taktéž je velmi příjemná, ale výrazná. Jestli nemáte rádi voňavou kosmetiku, raději si vyberte něco jiného. Mně jejich vůně vůbec nevadí. Právě naopak. Mám ráda, když kosmetika hezky voní.
Krém se velmi dobře nanáší a ještě lépe se roztírá. Není potřeba to přehánět s množstvím a stačí ho opravdu málo. Během spánku by měl zajistit omlazující ošetření pleti, ale s tím moc nesouhlasím. Ráno je má pleť vždy dobře hydratovaná a jemná. 
Astrid vitamín C noční krém

Shrnutí: Byla to příjemná kosmetika ve své cenové relaci. Nejvíce mě zaujal pleťový peeling a úplně nejméně noční krém. Byl moc řídký a to se mi na něm nelíbilo. Kosmetika mé pleti nijak neuškodila, ale ani mě nenadchla natolik, že bych si ji šla znovu koupit. Souhlasím s tím, že pleť byla zářivější, ale co se týká vrásek, tu tyhle produkty, bohužel, nepomohly.

Co vy a Astrid? Už jste od nich něco zkoušeli?
SHARE:

6 komentářů

  1. Astrid kosmetiku jsme doma používali když jsem byla malá a vždycky jsme s ní byli spokojení. Nedávno jsem zkusila jejich tělové mléko a bylo super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Astrid jsem kdysi nějaké krémy měla, ale už je to dávno. Tahle řada vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Astrid mám a často si od nich kupuji balzámy na rty, mám je moc ráda. S pleťovou kosmetikou zatím zkušenost nemám.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle řadu jsem nezkoušela, ale jinou a krémy mají celkem fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Ačkoliv nezapadám do této věkové kategorie, jeví se mi produkty fajn. Na rozjasnění něco potřebuji a s vráskami zatím ještě uplně nebojuju, tak by to mohlo být fajn:)

    OdpovědětVymazat
  6. Astri mám ráda, ale tento set jsem ještě nezkoušela. Každopádně vypadá zajímavě a do budoucna se ji nebráním. Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig