středa 26. října 2022

Vždy pohodlně

Přeji pěkný den.

Taky vám ten čas tak utíká? Nemůžu uvěřit, že už je konec října a za chvíli budou Vánoce. Jestli pro své blízké kupujete oblečení, e-shop Bonprix.sk vám můžu jen doporučit. Nabízí hromadu nádherného oblečení, takže vám tam určitě něco padne do oka.

Zvyknu u nich nakupovat dost často. Nejraději mám jejich různé slevy s poštovným zadarmo, ale momentálně jsem si opět mohla vybrat nějaké pěkné kousky na spolupráci, za což jim velmi pěkně děkuji. Vybrala jsem si pohodlné oblečení na doma i do práce a začneme domácím outfitem.

Jako první jsem šla na jistotu a vybrala si tepláky v rododendrově červeném odstínu. Poprvé jsem je viděla na mojí mamce a hned jsem věděla, že je musím mít taky, protože jí dokonale seděly. Světe, div se, mně sedí taky. A tak jsem si je včera večer objednala ještě jednou. Akorát v černé barvě.
Velikost doporučuji brát takovou, jakou běžně nosíte. Osvědčilo se to mně i mojí mamce. Tepláky jsou totiž úplně úžasné, skvěle sedí. Většinou mám s výběrem tepláků na mou postavu problém. Buď jsou krátké nebo příliš široké a dovedlo mě to až k tomu, že jsou tohle jediné tepláky, co mám v šatníku. Pokud teda nepočítám ty, co jsou na cestě. Zvykla jsem si na legíny, ale s přicházející zimou to už bude chtít něco teplejšího.

K teplákům jsem si vzala mikinu s dlouhým rukávem. Přijde mi trochu užší, ale obleču ji. Je to tou značkou John Baner. Všimla jsem si, že jejich oblečení je vždy trochu menší, než jiné značky v Bonprixe. Hold, budu muset do ní zhubnout. Takže jestli nad ní přemýšlíte, určitě bych nedoporučovala ji brát v menší velikosti. Mikina je jinak moc hezká, příjemná na dotek a zevnitř má jemný plyš, který dobře hřeje. V nabídce ji mají jen v téhle tmavě modré barvě. Klidně bych uvítala i více odstínů.
Bonprix

Kdybyste mi před 15-ti lety řekli, že si někdy budu vybírat z delších mikin, určitě bych vám to nevěřila. Tehdy se mi líbilo jen to, co mělo délku maximálně trochu pod pás. Čím vyšší mám věk, tím se i dost obměnil můj šatník, ale to je asi u každého úplně normální. Mikina má kapuci, klokaní kapsy, krásně růžovou barvu a rukávy, kapsu i kapuci zdobí květinový potisk. Je slušivá, krásně mi sedí a opět bych doporučila si ji vzít v takové velikosti, kterou běžně nosíte. Mám ji v matně růžovém odstínu, ale v nabídce ji mají ještě v dalších třech odstínech. Mně by se ještě hodně líbila v černé barvě.

Vybrala jsem si i termo legíny v džínovém vzhledu, které už teď běžně nosím do práce. Není v nich taková zima, jako v obyčejných tenkých legínách. Líbí se mi na nich postranní třpytivé kamínky a taky to, že vypadají, jako tmavé džíny. Mají normálně poutka, zadní kapsy, jen pás je na gumu. Nohavice nejsou krátké ani příliš dlouhé a jsem s nima velmi spokojená. Nabízí je ještě v jedné barvě, světlejší, ale tahle modrá se mi líbí nejvíc.
Bonprix

Vím, že je ještě brzy, ale zajímalo by mě, jestli už začínáte přemýšlet nad vánočními dárky?
SHARE:

10 komentářů

  1. Ta mikina je super a tepláky ti ladí s vlasy :) Dobrej výběr.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Pekné kúsky a moc sa ti hodia :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta mikina ti jde hezky k vlasům :). A pokud jde o Vánoce, tak na ně ještě nemyslím ani trochu.

    OdpovědětVymazat
  4. Páčia sa mi leginy aj mikinka s kvetmi. No človek sa rokmi meni, vidim to na sebe, ako sa mi meni vkus a čo by som na seba niekedy nedala, dnes v pohode nosim, alebo opačne.
    Čo sa vianoc týka - ja už mám darčeky nakupene :-D Ako fakt.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí růžová mikina, tu bych brala i pro sebe :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Nad dárky už pomalu přemýšlím, ale nemám pořízený ještě ani jeden.
    Jinak moc pěkné oblečení na doma. Líbí se mi ta růžová květovaná mikina.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem Bonprixu nikdy nepřišla na chuť..

    OdpovědětVymazat
  8. Růžová mikina u mě vede, je krásná. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tepláky a vůbec mikiny či teplákové soupravy miluju! Není pohodlnějšího oblečení a navíc je teď hodně v kurzu - moc ti sluší, hezký výběr. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig