sobota 24. prosince 2022

Kosmetika až z Nového Zélandu

Přeji pěkný den.

Díky e-shopu myaustralia.eu jsem měla možnost vyzkoušet kosmetickou značku Wild Ferns, která pochází až z Nového Zélandu. Jelikož se tahle kosmetika, na mém blogu, vyskytla poprvé, přikládám i pár informací o ní:

Každý výrobek obsahuje charakteristickou složku pocházející z novozélandské krajiny. V produktech jsou používané složky, jako je manukový med, kiwi, termální bahno a lanolín, které poskytují skutečné účinky v péči o pleť. Značka Wild Ferns pochází z Nového Zélandu a snaží se zajistit, aby ty nejdůležitější ingredience pocházely z udržitelných zdrojů, díky čemu můžou přispět k zachování přírody. Produkty nejsou testované na zvířatech a jsou balené do obalů šetrných k životnímu prostředí.

Při rozbalování balíčku mě, jako první, zaujaly obaly a následně jsem se zamilovala do nádherné vůně těchto produktů.

V balíčku jsem našla čistící pěnu, denní krém a noční krém z jedné řady Manuka honey. Jelikož jsou všechny produkty ze stejné řady, mají dost podobnou, nádhernou vůni. Nedokážu ji k ničemu přirovnat, ale jde tam cítit opravdový med. Vše voní hezky, výrazně, ale stále příjemně.

Je načase se začít věnovat jednotlivým produktům. Co myslíte, byla jsem s nimi spokojená?
Wild Ferns, Manuka

Začnu čistící pěnou, protože čistá pleť je základ.
Čistící pěna na tvář pomáhá odstraňovat nečistoty. Zároveň hydratuje, vyživuje a omlazuje pleť. Dodává pocit svěžesti a díky aromatickému oleji ze sladkého pomeranče pleť nejen provoní, ale i detoxikuje.
 
Hodně se mi líbí tenhle typ produktu. Uvnitř je oranžovo žlutá vodička a když zmáčknete pumpičku, z aplikátoru vyjde bohatá a krásně voňavá pěna. I když se mi to líbí sebevíc, mé pleti nedokážu domluvit a tak mi čistící pěna, bohužel, nesedla.
Aplikuje se na navlhčenou pleť, napění se a opláchne. Na vyčištění pleti stačí jedno pumpnutí, maximálně dvě. Pleť dobře vyčistí a už při oplachování cítím, že je má pleť jemnější. Jenže při pravidelném používání mou pleť dráždí a tak ji nemůžu používat tak často, jak bych chtěla. Naštěstí podráždění během několika hodin vymizí.
Čistící pěna na tvář s manukovým medem

Denní krém s manukovým medem je vyroben z 99% přírodních surovin. Vhodný je pro všechny typy pleti, nejlépe však na suchou a zralou. Obsahuje manukový med pro dokonalou výživu a hydrataci. Vaše pleť bude zdravější a zářivější. Neobsahuje SPF ochranu.

U denního krému se mi hodně líbí, že má, stejně jako čisticí pěna, pumpičkový aplikátor. Krém je hutnější konzistence a na pleti ho cítím. Na denní použití bych uvítala o trošičku lehčí krém. Na pleť se ho snažím nanášet v malém množství. Krém se lehce roztírá. Pleť je jemná a dobře hydratovaná. Skvěle o pokožku pečuje a i přes tu jednu malou chybičku ho používám moc ráda.
Denní krém s manukovým medem

Noční krém s manukovým medem je vyrobený z 98% přírodních surovin. Vhodný je pro suchou a normální pleť. Krém, během spánku, vyživuje a obnovuje pokožku. Účinný antioxidant koenzym Q10 v kombinaci s hydratačními oleji pomáhají v pleti udržovat vlhkost, vyhladit vrásky a zachovat její pružnost. 

Noční krém je zabalený v plastovém kelímku. Přijde mi lehčí, než denní krém, což by mělo být spíše naopak. V balení je krém krásně našlehaný a stačí ho nanášet v malém množství. Velmi dobře se roztírá a po chvilce se krásně vstřebá. Pleť zanechá jemnou, dobře hydratovanou a hezky vyživenou. Nemastí. Během noci o pleť skvěle pečuje a já jsem si tenhle krém, ze všech tří produktů, oblíbila nejvíce.
Noční krém s manukovým medem

*Děkuji e-shopu za poskytnutí produktů k recenzi.*

Poznáte tuhle kosmetickou značku? Už jste ji někde viděli?
SHARE:

5 komentářů

  1. Značku neznám, ale docela mne zaujala.
    Hezké sváteční dny

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, ze s kosmetikou jsem nadmíru spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku vidím prvně, ale hodně mě zaujal obal toho denního krému. Co se čistících pěn, tak nějaké doma mám, ale ještě jsem nepoužila, nějak jim nemohu přijít na chuť. Škoda, že ti nesedla.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, vypadá to na zajímavé produkty a aspoň že jsi byla spokojená s tím nočním krémem. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá recenze. Produkty neznám, ale hodně mě zaujaly.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig