pátek 20. března 2015

Balzámy na rty - porovnání

Přeji pěkný den, milé čtenářky.
Dneska jsem si pro vás připravila porovnání balzámů na rty, které běžně používám.
Mám jich doma celkem 6 a už mi to přijde jako závislost. Stále se ohlížím po dalších a dalších balzámech.

Zleva Lip SPA therapy od Oriflamu, klasický jelení lůj, Baby lips Hydrate, Labello Pearly shine, Baby lips Pink punch, Baby lips Cherry me


Jako první bych se chtěla věnovat bezbarvým balzámům. 

Na 1. místě jako nejlepší se u mě umístil balzám na rty Lip SPA therapy od Oriflamu. Je naprosto úžasný. Tyčinka je růžovobílá a velmi pěkně voní. Je to odstín 12286 Transparent. Nijak nebarví, dodá rtům hezký lesk a hydrataci. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že je ho málo a rychle se spotřebovává. Balení má pouze 1,6 g. 

Na 2. místo jsem dala klasický jelení lůj. Tyčinka je netradičně dost široká a může se použít na pokožku celého těla. Má zvláčňující účinky a chrání proti povětrnostním vlivům. Jsem s tímto balzámem velmi spokojena a ráda ho střídám s balzámem výše.

Na 3. místě pro mě na posledním se umístil Baby lips hydrate. Kdybych měla hodnotit podle vzhledu balení, tak se vyšplhá na 1. místo, ale hodnotím kvalitu. Rtům nijak neublíží, ale na denní použití prostě není. Když mluvíte, pijete, jíte, tak neděláte nic jiného než si ho opakovaně natíráte zpět. S tímto balzámem mám dobré zkušenosti jen na noční použití. Kdy vyčistím zuby, nanesu balzám a jdu spát. Potom ho cítím ještě i ráno na rtech. 

To bylo z bezbarvých balzámů všechno a pojďme se podívat na barevné.

Zleva Labello Pearly shine, baby lips Pink punch, Baby lips Cherry me

Na 1. místě se u mě umístilo Labello Pearly shine. Nosím ho všude sebou a nedám na něj dopustit. Když spotřebuji, tak koupím znovu. Rty velmi pěkně a dlouho hydratuje a zanechá perleťový lesk. Mám ráda takové odstíny a miluji jeho vůni. 

Na 2. místo bych dala dva ty zbylé Baby lipsy. Jsou stejné. Barva ani hydratace moc dlouho nevydrží ani u jednoho. Ale velmi hezky voní. Celkově se mi u těchto balzámů líbí jen obal. Nanáším si je na sebe jen když jdu někam na velmi krátkou dobu. 

A jaké balzámy na rty používáte vy?

SHARE:

13 komentářů

  1. Určitě vyzkoušej i balzámky od Yver Rocher :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja plánujem skúsiť nové od Yves Rocher :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, Yves Rocher je něco jako Oriflame nebo Avon? Neznám nikoho v okolí, kdo by tuhle kosmetiku prodával. Už jsem na jejich produkty narazila a velmi mě lákají. :-) Nebo se dají normálně objednat z netu? V tomto se moc nevyznám.

    OdpovědětVymazat
  4. Yves rocher se da objednat pres jejich stranky, ci normos v obchode v cesku je v Ostrave v nove karoline. :) no balzamky babylips zadna slava cekala jsem neco vice.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem patlátko od Oriflame, dokonce se omylem i vypralo a bylo fakt boží, takže jsem si pak pořídila ještě jedno ;) Baby lips mě nenadchlo. Podle mě zas tak nehydratuje a prostě má jen velkou reklamu. Mám od Dermacolu patlátko (které vypadá jako babylips, ale je starší), s příchutí melounu (i když vůbec nevoní) a to barví, takže mám pak růžovou pusu od ucha k uchu :D pak mám mátové labelo, po kterém mě brní pusa a pak ještě růžové labelo (to je fajn), měla jsem i perleťově růžové labelo, to lehce barvilo. A když jsem zjistila, že těch patlátek už mám fakt moc, tak jsem ségře řekla, ať mi další už nekupuje a pak mi jako na potvoru musela dvě dojít :/

    Je období, kdy patlátko nepoužívám a pak období, kdy bych bez něj nevyšla ven! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi tvé pojmenování, že "patlátko" :-D Mátové labello jsem ještě neměla a radši ani zkoušet nebudu. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám babylips jen jeden, ale je úžasný, přesto podle mě líp hydratuje EOS :). S ostatními nemám zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  8. já ted používám moje oblíbené máslo na rty od The body shopu♥ je teda trochu dražší, ale vždycky hned po namazání cítím uplnou ulevu na bolavých rtech, je skvělý tak určitě doporučuju:)) babylips bych taky chtěla co nejdříve vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  9. Používám balzám z Yves Rocher a Carmex. Někdy i zázračný kelímek z Oriflame. Baby lips už nepoužívám, protože jsem zjistila, že když si je natřu na rty, tak mě potom ty rty strašně pálí. :/

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  10. Môj najobľúbenejší balzam je Avene Cold Cream, ale keď je veľmi zle tak si na ne dávam tenkú vrstvu medu, ktorá ich dokáže skutočne nádherne upokojiť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  11. ja sama osobne nemám radababy lips.. Nerobia skoro nič iba to že majú reklamu a všetci ich kupujú kvôli tomu... ostatné mám rada :) Super recenzia :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  12. Asi jsem divná vyjímka :-D já nepoužívám žádný balzám na rty. Pár jich doma mám od Lobella a jeden Balea, vůbec je nepoužívám protože nemám ráda když mám něco mastného na puse, natož lesky.. Rtěnky mi tolik nevadí ( jak které ), Nikdy jsem se rty neměla problémy. Suché, popraskané jsem je snad nikdy neměla ani v zimě..

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych určitě doporučila nějaký čistě přírodní.....moc hezký výběr mají v e-shopu econea: http://www.econea.cz?a_box=bjs6wt6g
    Nebo si můžete fakt jednoduše balzám vyrobit - mrkněte ke mě na blog :-) Mám tam zatím jen jeden superjednoduchý recept na kakaový balzám na rty, ale v brzké době budu dělat zvláčňující bylinkový a červený tónovací : http://nevsednidny.blogspot.cz/
    Výrobu balzámu zvládne opravdu i začátečník!

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig