neděle 3. července 2016

Kaviárové tělové mléko od Diet Esthetic

Přeji krásnou neděli.

Našla jsem si trochu času a sepsala pro vás recenzi na kaviárové tělové mléko od Diet Esthetic, které jsem si mohla vybrat na stránce elnino.sk.


Kozmetika Diet Esthetic vznikla v roku 1985 v Španielsku. Zameriava sa na vývoj čisto prírodnej starostlivosti o pleť. U svojich výrobkov využíva zložky, ktoré sa dajú nájsť v prírode a ktoré môžu zlepšiť stav pleti či pomôcť pri predčasnom starnutí. Kozmetika Diet Esthetic obsahuje napríklad hadie sérum, včelí vosk, aloe vera alebo arganový olej. Atraktívna kozmetika Diet Esthetic je vhodná aj pre citlivú pleť.

Telové mlieko s kaviárom poskytuje omladenie pokožky celého tela, zároveň potrebnú hydratáciu a regeneráciu buniek.
Obsahuje všetko, čo pokožka potrebuje pre potrebnú výživu a čo potrebujete Vy, aby ste zažívala pocit komfortu každý deň, po celý deň.
Neobsahuje minerálne oleje, kvôli ktorým by bola pokožka mastná a nepriedušná.
Vďaka blahodárnym tonizačným a spevňujúcim vlastnostiam krému dochádza k obnove elasticity a pevnosti pleti.
Pokožka je prirodzene krásna a hebká.
Aloe vera a jej hydratačné faktory chránia pokožku po celý deň.
Vitamíny, vysoký obsah minerálov, jód a stopové prvky zaisťujú mimoriadnu regeneráciu pokožky.

Tělové mléko je v průhledné, plastové lahvičce a obsahuje 250 ml šedého krému. Uzávěr je na zacvaknutí a na stránce elnina má tělové mléko odlišnou etiketu.

Opět mi u této kosmetiky chybí štítek s překladem buď do slovenského nebo českého jazyka.

Většinou kosmetiku, kterou používám, mám položenou v koupelně na poličce. Manžel uviděl nápis Caviar a hned se ptal, co to mám. Po zklamání, že se jedná o tělové mléko řekl, že by kaviár raději snědl než si ho patlal na tělo.

Od Diet Esthetic jsem měla i peelingový přípravek a voněl velmi podobně jako tělové mléko. Tuto kosmetiku bych přirovnala k Nivei, která má taky svou specifickou vůni. Vůně je jemná a krásná, bohužel nevím, k čemu bych vám ji přirovnala.

Tělové mléko má tekutější konzistenci a jak už jsem výše psala má šedou barvu, což na fotkách nejde moc poznat. Mléko používám vždy po sprchování nebo koupeli, kdy ho jemně krouživými pohyby vmasíruji do pokožky.

Krásně se roztírá, dobře se vstřebává a zanechává pokožku jemnou a vláčnou. Nemastí a po namazání se na vás pyžamo nelepí. Tělové mléko pokožku nijak nedráždí a je příjemné i po holení. Jediné, co bych vytkla je slabší hydratace. Na nohách mívám šupinky, po namazání zmiznou a za 4 hodiny se znovu objeví.

Složení tělového mléka (po kliknutí bude fotka čitelná)

+ jemná vůně
+ nemastí
+ nelepí
+ šetrné i po holení
+ zanechává jemnou a vláčnou pokožku

- slabší hydratace
- na etiketě chybí překlad do českého nebo slovenského jazyka

Kaviárové tělové mléko nedoporučuji pro velké sušenky, ale kdo nemá problém s velmi suchou pokožkou a má potřebu se něčím mazat, bude určitě skvělým společníkem po každé koupeli či sprchování. Děkuji stránce elnino.sk za možnost vyzkoušení.

Kaviárové tělové mléko od Diet Esthetic
dostává 4 z 5-ti srdíček.
SHARE:

16 komentářů

  1. Já šupinky na nohou mám hodně přes lěto, ale používám Niveu. :)) Tohle vypadá zajímavě, nevím jakou vuni si mám predstavit, ale stál by urcite za zkoušku :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/05/recenzemaska-na-plet-kaolin-soaphoria.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je taková sladší. Opravdu nevím, k čemu ji přirovnat, ale za zkoušku určitě stojí. :-)

      Vymazat
  2. O značce už jsem slyšela, ale ještě jsem od ní nic nezkoušela. Pobavila mně reakce Tvého manžela..můj partner by řekl asi totéž..ti chlapi:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolikrát taky použiju nějakou kosmetiku a přítel za mnou hned přijde, co mám dobrého :D tak mu ukážu produkt a ten se jen začne smát. Mléko neznám a škoda, že tam ten český překlad není

      Vymazat
    2. Dokážu si to živě představit. Ti chlapi budou asi všichni stejní. :-D

      Vymazat
  3. To vyzerá naozaj super :) určite sa po ňom pozriem aj ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej. Až na tu slabší hydrataci jsem byla spokojená. :-)

      Vymazat
  4. všimla som si, že produkty, ktoré obsahujú kaviár, sú naozaj dobré :) určite by teda toto mlieko sadlo aj mne, inak super recenzia! ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já měla kosmetiku s kaviárem poprvé. :-)

      Vymazat
  5. zajímavé mléko, opět o produktu slyším poprvé, ale zaujalo mě, že je z kaviáru. Škoda toho překladu, ten je poměrně důležitý bych řekla:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to byla moje první zkušenost a o výrobku jsem dříve neslyšela. Ten překlad by mohl být aspoň na lístečku vytisknutý a přilepený na obalu. Přeci jen když si kosmetiku koupím, tak si ráda přečtu, co na sebe dávám a jaké to má účinky. :-)

      Vymazat
  6. Takovéhle tělové mléko vidím poprvé a určitě to zní lákavě :) Já bych ovšem asi hlavně na nohy potřebovala větší hydrataci :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig