čtvrtek 14. července 2016

Zahušťující řasenka od Couleur Caramel

Přeji pěkný večer.

Dneska mám pro vás přichystanou recenzi na přírodní řasenku od Couleur Caramel, kterou jsem dostala od paní Míši z obchůdku Krásná každý den.

Na její stránce si o řasence můžete přečíst:
Nezbytná tečka dokonalého líčení očí. Speciálně formulovaná receptura na vodní bázi nahradila nebezpečné rozpouštědla používaná v běžných řasenkách. Po opakovaném nanesení jsou řasy husté a dokonale vytvarované. Obsahuje růžovou vodu, aloe vera a arganový olej v bio kvalitě.

Dodává řasám objemvyživuje je, zadržuje vlhkost a je bez rozpouštědel a parabenů. Obsahuje přírodní vosky, které pomáhají zpevňovat strukturu řas a zajišťují jejich pružnost. Karnaubský vosk účinně chrání pokožku před ztrátou vlhkosti. Vosk candelilla vytváří na řasách ochranný film.


Líbí se mi, že má řasenka krabičku, která obsahuje všechny důležité informace. Kolikrát si v drogerii koupím řasenku a ani složení nevím.

Řasenka neobsahuje parabeny, barviva ani syntetické parfémy. Biokosmetika Couleur Caramel je certifikovaná organizací Ecocert.

Obal je z venku jakoby přelakovaný papír, ale je pevný, nerozpadává se. Obsahuje 9 ml černé barvy.

Uvnitř řasenky se schovává klasický štětinkový kartáček (ne ten plastový), který mám nejraději a velmi dobře se s ním pracuje.

Hezky jsem vám popsala vzhled řasenky a určitě vás zajímá, jak si vede v praxi.

Popravdě, když mi řasenka přišla a já ji poprvé použila, děsila jsem se dne, kdy na ni budu psát recenzi. Slepovala řasy, po nalíčení jednoho oka jsem musela kartáček znovu namáčet a když jsem si v půli dne sáhla do očí, měla jsem černé ruce od nezaschnuté řasenky. Navíc se mi dost rozmazávala pod očima. Řasenku jsem tedy na několik týdnů odložila na poličku a nepoužívala ji.

Po nějaké době jsem ji s obavami znovu vyzkoušela a skoro všechny výše zmíněné problémy zmizely, až na rozmazávání pod očima.
Bez řasenky
Jak se vám řasenka na řasách líbí, posuďte sami. Já jsem moc spokojená. Řasy zvýrazní, zahustí i trochu natočí.
S řasenkou

A tady je opadávání řasenky pod očima s jedním větším kusem nad okem. Přijde mi to tak, že z řas opadne barva, která se na nich neudrží a potom se rozmazává už jen mírně. Nejhorší je tedy první opadnutí, které lehce odstraníte nějakým ubrouskem, kapesníkem nebo i prstem.
Foto po 2 hodinách

V průběhu dne se sem tam musíte podívat do zrcátka a zkontrolovat, zda je všechno v pořádku. Takhle řasenka vypadá po 7 hodinách. Myslím, že je stále v pěkném stavu a jediné, co mi na ní vadí je opadávání a rozmazávání barvy, které jde trochu vidět i na této fotce.
Foto po 7 hodinách

Řasenka jde velmi lehce odlíčit jakýmkoliv odličovačem nebo micelární vodou.

+ přírodní
+ krásně zvýrazní a natočí řasy
+ lehce se odličuje
+ výdrž

- opadávání a rozmazávání barvy pod očima
- počáteční problémy viz článek

Byla to moje první zkušenost s přírodní řasenkou a vím, že ji nemůžu srovnávat s těmi chemickými. Řasenka mi moc nesedla a určitě to neznamená, že nesedne i vám. Je třeba vyzkoušet a sami posoudíte, jak budete spokojení. Řasenku koupíte tady  a děkují paní Míši z obchůdku Krásná každý den za možnost vyzkoušení. 

Přírodní zahušťující řasenka od Couleur Caramel 
dostává 3 z 5-ti srdíček. 
SHARE:

17 komentářů

  1. No čekala jsem větší zázrak za takovou cenu. :) Vadilo by mi to rozmazavaní :) Jinak recenze se ti povedla.

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. To rozmazávanie by mi naozaj vadilo. Osobne sa mi však po dlhej noci rozmaže, nanešťastie, každá riasenka. Páči sa mi, že natočí riasy a ľahko sa odmaľováva :) V každom prípade si myslím, že najlepšie je to, že je BIO :)

    Čo je dobré to musím mať aj s GIVEAWAY o knižku a Poo Pourri

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je fajn, že je přírodní, jen musíš mít u sebe zrcátko a co chvíli kontrolovat. :-)

      Vymazat
  3. To rozmazávání a opadávání by mně štvalo, to bych musela mít po ruce často zrcátko a kontrolovat, ale na druhou stranu je super, že je přírodní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pro ty, co musí řešit složení kosmetiky je super. :-)

      Vymazat
  4. Opadávání jde vidět hodně, takže to by se mi na řasence nelíbilo. Ale líbí se mi řasenky obal :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem měla taky nějakou přírodní řasenku a dělala mi přesně to, co tobě.
    Jinak máš skvělý obočí btw.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  6. To opadávání by mi tedy dost vadilo, navíc to musí dráždit oči.. :(

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  7. úpřimně slyším poprvé o přírodní řasence a ani mě moc neláká:) ale líbí se mi na řasence obal, je opravdu originální, to se jentak nevidí:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, ne každý je na přírodní kosmetiku. :-)

      Vymazat
  8. Řasenka vypadá zajímavě a udělá i pěkné řasy! :) jen škoda toho opadávání :/

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  9. Wow ta cena mě docela překvapila.. Na to, že si nevedla moc dobře. Čím dál více se otvrzuju v tom, že nejlepší řasenka je prostě od Dizao :) Mám už několikáté balení a jsem maximálně spokojená. Budu na ní určitě psát recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig