pondělí 1. srpna 2016

Spotřebováno 07/2016

Přeji pěkný začátek měsíce.

Půlka prázdnin je pryč a já vám přináším další článek s mými spotřebovanými výrobky.


1,2 a 3 - Tyto tři věci kupuji pravidelně a jsem s nimi velmi spokojená. Ústní voda zuby nevybělí, ale nepálí mě tak, jako ty fialové ústní vody od této značky. Všechny tekuté mýdla Balea mi nádherně voní a jinou zubní pastu než Elmex nepoužíváme. Tyto výrobky mám skoro v každém spotřebovánu a myslím, že je každý znáte. Za sebe doporučuji.

4 a 5 - Šampon a kondicionér od Urtekram - Už nikdy více. Po šamponu jsem měla hned na druhý den mastné vlasy a na kondicionér mám alergickou reakci. Nanáším ho jen do délek a svědí mě po něm pokožka všude tam, kde se mé dlouhé vlasy dotýkají těla. Samozřejmě to neznamená, že nebude vyhovovat i vám. Klidně tuto dvojici vyzkoušejte, já si ji znovu nekoupím a skoro plná balení vyhazuji.

6. Deodorant Playboy - Miluji tuhle vůni a sem tam si ho kupuji, i když mám raději antiperspiranty. Kdo se moc nepotí a chce krásně vonět, zkuste k němu v drogerii přivonět. Třeba se vám vůně taky zalíbí. Doporučuji.

7. Krém na ruce Oriflame - Krásně voněl, ale slabě hydratoval. Poslední dobou jsem z krémů na ruce od Oriflamu docela zklamaná. Zatím jen jeden mi od nich vyhovoval. Tento nedoporučuji.

8. Levandulový sprchový gel od značky Bohemia cosmetics - Dostala jsem ho v nějakém balíčku, jako dárek. Samotná levandule mi v kosmetice moc nevoní a tak mi nevoněl ani tento sprchový gel. Byl sice příjemný, krásně pěnil, zanechal pokožku vláčnou, ale používala jsem ho jen na mytí ruk. Nevím, zda se dá někde koupit, ale komu voní levandule, doporučuji.

9. Odličovací tampony Ebelin - Po zkušenostech s Bel tampóny budou snad všechny ostatní skvělé a příjemné. Neškrábou a nerozpadávají se, doporučuji.

10. Štětec na pudr od Oriflamu, kód 24150 - Hrůza. Nevím, zda jsou všechny takové, ale tento hrozně pouští štětinky. Po napudrování si je vybírám i z výstřihu. Byl to můj první štětec od Oriflamu a další si už určitě nekoupím. Za tu cenu velké zklamání, nedoporučuji.

Máte nějakou zkušenost s těmito výrobky? Těším se na vaše podobné články.
SHARE:

14 komentářů

  1. Mydlá na ruky od Baley sú top :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krémy na ruce z Oriflame z různých limitek zjišťuji, že jsou opravdu k ničemu, včetně tohoto, mně krásná vůně nestačí, ta péče je fakt minimální. A nadávat musím taky i na ten štětec, dostala jsem ho od kamarádky, ráno se jsem se s ním nalíčila a pak jsem v práci pořád sbírala z trička štětiny, tak letěl hned do popelnice, pelichající štětce fakt nepotřebuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Elmex mám moc ráda a často ho kupuji nebo druhou moji oblíbenou pastou je Signal White Now, ty jsou také fajn. Super Playboy deodorant jsem měla, dříve jsem hodně používala tuto značku ale teď popravdě mě Playboye moc nemusím ani jako deodorant, parfémy to už vůbec a sprcháče mě taky nikdy neoslovili. Tekutá mýdla Balea jsou fajn, jsou levná a odvedou svoji funkci skvěle.

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem myslím akorát ty odličovací tamponky a byly dobré :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem někde četla, že když štětec pelichá, tak je třeba ho umýt prostě jako kdyby jsi čistila štětce, ale podle mě mi to přijde ještě horší :D Mě teda stetce nikdy nepelichali a jsem za to ráda. To i tamanci mají lepší kvalitu.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. A ten šampon vypadal zrovna tak krásně! Jinak ten levandulový sprcháč by se mi líbil, miluji tu vůni! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  7. štětec se mi líbí, ale když ho nedoporučuješ asi moc dobrej není... , z tvého spotřebovaného znám jen playboy a ty vůně jejich mám moc ráda:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Koupila jsem mycí pěnu od Baley a je úžasná. Příjemná na rukou a ta vůně....
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  9. Teda, ten šampon a kondicionér musí být brutální :O odradila jsi mě na zbytek života :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  10. Štětec na pudr z Oriflame mám taky a je na pleti hrozně nepříjemnej, jak koště, děs, ještěže jsem ho koupila za 49 korun, tak mě to tak nemrzí a na pudr se používat dá, i když sem tam chlup vypadne. Z tohoto krému na ruce od Oriflame jsem byla zklamaná hodně, ruce jsou po něm měla ještě sušší, než před použitím

    OdpovědětVymazat
  11. Šampony od Urtekramu mi taky moc nevyhovují :( Mastí se mi po nich rychleji vlasy a svědí mě z nich hlava. Ale za to může coco-sulfát, který já nemůžu.. Škoda, že nedělají nějakou verzi komplet bez sulfátů.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten sprchový gel s levandulí mě zaujal, mám tuhle vůni docela ráda :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  13. Čo sa týka elmex pasty, osobne som s nimi maximálne spokojná :D Teraz sme robili extra veľký nákup elmex pást, ktoré nám vydržia hádam pol roka : )

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig