čtvrtek 25. srpna 2016

Zvláčňující krém na ruce se solí z Mrtvého moře

Přeji pěkný den.

Jsem momentálně u rodičů v ČR, všechnu potřebnou kosmetiku mám sebou a tak mě napadlo, že vám napíšu o zvláčňujícím krému na ruce se solí z Mrtvého moře a bambuckým máslem od Manufaktury.

O krému si můžete přečíst, že:
Pokožka na rukou si zasluhuje mimořádnou péči - naše ruce každodenně namáháme častým kontaktem s vodou a nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Krém na ruce proto obsahuje unikátní bambucké máslo, které má mimořádné zvláčňující a ochranné schopnosti, regenerační sůl z Mrtvého moře, výživný a hydratační hroznový olej, hojivý a zklidňující pantenol, makadamiový olej a glycerin. Díky těmto cenným přírodním ingrediencím tak hluboce regeneruje a hydratuje pokožku, dodává jí intenzivní péči, pružnost a ochranu. Krém na ruce neobsahuje žádná barviva a je doprovázen lehkou bezalergenní vůní, je tedy vhodný i pro osoby s citlivější pokožkou.

Začneme vzhledem. Obal je šedá tuba s krásně lesklou etiketou, která ozdobí každou poličku. Uzávěr má na zacvaknutí a tuba obsahuje 75 ml krému.

Nevím, k čemu vůni krému přirovnat, ale myslím, že by s ní neměl mít nikdo problém. Voní jemně a moc hezky. Konzistence krému není moc hutná ani tekutá, je tak akorát.

Po rozetření zanechá vaši pokožku hydratovanou, vláčnou a na dotek velmi příjemnou. Krém není mastný a po chvilce se krásně vstřebá.

Manufaktura je česká kosmetika, která netestuje na zvířatech a vyfotila jsem vám i složení krému.

+ zvláčňuje, hydratuje a zjemňuje pokožku
+ není mastný
+ dobře se vstřebává
+ krásně voní
+ česká kosmetika
+ netestováno na zvířatech

- žádné jsem nenašla

Tento krém jsem koupila přímo v obchůdku Manufaktury v Nitře. Obsluha byla velmi příjemná a při výběru krému jsem mohla vyzkoušet i jejich tester. Za sebe vám tento český výrobek můžu jen doporučit. Pokud nemáte v blízkosti obchod s Manufakturou, můžete krém koupit na jejich stránkách tady.

Zvláčňující krém na ruce se solí z Mrtvého moře 
a bambuckým máslem od Manufaktury 
dostává 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

15 komentářů

  1. Jé, krásný letní fotky :) A je paráda, že krém dobře slouží. Já jsem si teď hodně oblíbila krém z Douglasu s mandlovým a sezamovým olejem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Krém od Douglasu na mě taky čeká. Měla jsem ho v časopisu a těším se až vyzkouším. :-)

      Vymazat
  2. Vůni si nedovedu představit a jakmile na něj narazím tak určitě vyzkouším aspoň tester, krém totiž vypadá zcela dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbilo se mi, že jsem při výběru mohla krém i vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  3. zrovna teraz som premýšľala, že by som chcela zmeniť krém na ruky, čo mám práve teraz, tak mi tento tvoj článok prišiel vhod :) krém vyzerá super!

    Na mojom blogu Beautiful savage práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, keď sa zapojíte. :)

    OdpovědětVymazat
  4. krém na ruky priam milujem ♥ stále mám nejaký so sebou

    Na mojom blogu prebieha GIVEAWAY bola by som veľmi rada ak by si sa zapojila :)

    OdpovědětVymazat
  5. naozaj máš krásny blog, hned som ťa začala aj sledovať ..♥ ak budeš mať chuť, poteší ak zavítaš aj na môj blog :) teším sa na tvoje ďalšie príspevky!

    OdpovědětVymazat
  6. ten musí být skvělý :) já mám od manufaktury olejíček na pleť a je skvělý:) a slyšela jsem, že produkty se solí či bahnem z Mrtvého moře jsou strašně moc účinné :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky jsem uvažovala, že si od Manufaktury z této řady toho koupím více, protože je opravdu fajn. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig