neděle 9. dubna 2017

Pleťová maska Arsychll s výtažky z munga a sopečným bahnem

Přeji krásnou neděli.

V dnešním článku bych vám ráda představila pleťovou masku Arsychll s výtažky z klíčků fazole Mungo a s obsahem vulkanického bahna, kterou jsem si vybrala na e-shopu beautyfly.sk.

Kosmetika Arsychll je luxusní značka asijské přírodní kosmetiky. Obsahuje přírodní rostlinné extrakty a esenciální oleje.


Menší info o masce z e-shopu prodejce:
Mung Bean Mud Face Mask je pleťová maska s výťažkami z klíčkov fazule Mungo a s obsahom vulkanického bahna, bohatého na minerály. Bez konzervantov. 100% prírodné rastlinné extrakty. Okamžitá dávka hydratácie.
Sťahuje póry, hĺbkovo čistí zanesenú pleť, odstraňuje nečistoty a tiež nadmerný kožný maz, reguluje tvorbu mastného povlaku na pleti. Výrazne detoxifikuje a zlepšuje celkovú farbu pleti. Je určená pre všetky typy pleti, najprospešnejšia je však pre potreby mastnej alebo zmiešanej pleti.

Pleťová maska je zabalená v černozelené krabičce. Samotná maska se ukrývá v plastovém kelímku o obsahu 150 g a uzávěr je na zašroubování. V krabičce, kromě kelímku, najdete i malou špachtličku pro pohodlné nanášení masky. Díky ní nemusíte do výrobku sahat prsty, což většina určitě ocení.

Po otevření kelímku musíte sundat alobalovou folii a víte tak, že je výrobek nový, nikdo ho před vámi nepoužil a ani k němu nepřivoněl.

Tato maska obsahuje kromě výtažku z klíčků fazolek Mungo a vulkanického bahna i pepermintový olej. Nejvíce jsem se bála toho, jak bude vonět, protože pepermintové vůně nemám ráda. Naštěstí pepermint v masce vůbec necítím. Má takovou velmi zvláštní vůni, kterou nedokážu k ničemu přirovnat.

Pleťová maska Arsychll se doporučuje používat 3x-4x týdně. Velmi dobře se nanáší. Nanáším ji pomocí špachtličky na vyčištěnou pleť a potom roztírám prsty. Konzistence je tak akorát. Není moc tekutá ani hutná a z pleti nestéká. Nechávám ji působit 20 minut a po celou dobu necítím žádný nepříjemný pocit, jako je pálení nebo svědění. Při zasychání je pnutí pokožky velmi jemné a skoro ho necítím. Maska nezaschne úplně, záleží na nanesené vrstvě.
Všechny pleťové masky oplachuji ve sprše, kde se mi smývají nejlépe. Po použití nemám pleť vysušenou ani jinak podrážděnou. Právě naopak, je krásně vyčištěná, hebká, matná a vyžadující další péči v podobě pleťového krému nebo oleje.

Nemám s pletí nějak extra velké problémy a tak jsem si půjčila jeden pánský nos, který o sobě tvrdí, že stačí na pleť jen mýdlo a voda, ale vůbec mu to nevěřte.

Nečekejte, že hned po prvním použití vám maska úplně vše dokonale vyčistí. Černé tečky se taky nevytvoří během 20 minut, ale viditelný rozdíl tam je. Myslím, že při pravidelném používání by se nos dal s touto maskou krásně vyčistit.

Vždy vám velmi ráda fotím celé složení výrobku a ani v tomto případě neudělám výjimku. Třeba tomu porozumíte více než já.

+ obsahuje špachtličku, nemusíte sahat prsty do kelímku
+ nedráždí pleť a ani ji nevysušuje
+ krásně pleť vyčistí
+ po použití je pleť hebká, matná a viditelně hezčí
+ přírodní výrobek

- žádné jsem nenašla

Z pleťové masky jsem opravdu nadšená a myslím, že funguje dokonale. Jestli jsem vás recenzí nalákala ke koupi, koupit ji můžete přímo tady a já děkuji e-shopu beautyfly.sk za možnost vyzkoušení.

Pleťová maska Arsychll s výtažkem z munga
a sopečným bahnem dostává
5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

28 komentářů

  1. Hodně se mi líbí na teto masce to, ze ma spachtlicku. Maska sama o sobě vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veľmi nás teší, že Vás maska zaujala. :) My ju zbožňujeme úplne najviac zo všetkých, ktoré máme v ponuke!! :) Takže hrdo odporúčame! ;-) Stojí za to!

      Vymazat
    2. A já musím už jen souhlasit. Maska je opravdu skvělá. :-)

      Vymazat
  2. Osobne si myslím, že je rozdiel veľmi pekne vidieť

    OdpovědětVymazat
  3. Já kdysy četla na internetu, že masky s bahnem ať už vulkanickým, nebo z Mrtvého moře, jsou nejlepší. Líbí se mi její hustota, špachtlička a také to, že to s pletí něco udělá, rozdíl jde vidět.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veľmi nás teší, že Vás maska zaujala. :) My ju zbožňujeme úplne najviac zo všetkých, ktoré máme v ponuke!! :) Takže hrdo odporúčame! ;-) Stojí za to!

      Vymazat
    2. Já byla z masky nadšená, ale na mojí pleti bys moc rozdíl neviděla, tak jsem ji vyfotila na pánském nose, kde jde rozdíl opravdu hezky vidět. :-)

      Vymazat
  4. Značka mi vůbec nic neříká, ale docela bych si na ni dala říct. Už jen proto, že rozdíl před a po je z fotek dobře patrný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veľmi nás teší, že Vás maska zaujala. :) My ju zbožňujeme úplne najviac zo všetkých, ktoré máme v ponuke!! :) Takže hrdo odporúčame! ;-) Stojí za to!
      Čo sa týka značky Arsychll - je to luxusná prírodná ázijská kozmetika. :) Kvalitatívne si ju ozaj veeeľmi chválime - čo sa týka zloženia, účinkov a v neposlednom rade aj ozaj krásneho balenia. ;-)

      Vymazat
  5. Páni tak ta vypadá úžasně! :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavá maska, mám ráda podobné "bahnité" konzistence :-) už jsem pár takových masek zkoušela a vždycky mi na tečky pomohla... jen by tam mohli dát překlad, aby člověk věděl, co tam všechno je, ty jejich znaky asi moc lidí nerozluští :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veľmi nás teší, že Vás maska zaujala. :) V našom e-shope nájdete aj klasickú zlupovaciu čiernu masku Pilaten, ale túto máme ešte radšej! Patrí totiž pod luxusnú prírodnú značku Arsychll, a teda je plnáá prírodných extraktov. ;-) (vulkanické bahno, pepermintový olej, výťažky z Mungo fazuliek)

      Vymazat
    2. Pavli, v tomto případě nám nezbývá nic jiného, než věřit překladu. Navíc na krabičce je v angličtině napsáno 100% natural plant extract. :-)

      Vymazat
  7. Masiek nie je nikdy dosť a po prečítaní článku určite rada vyskúšam aj túto! :-)
    Taly Rare

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veľmi nás teší, že Vás maska zaujala. :) V našom e-shope nájdete okrem tejto aj ďalšiu skvelú masku od Arsychll (s výťažkami z červeného hrozna). Odporúčame takisto všetkými desiatimi!! :) A tešíme sa na Váš nákup. :)

      Vymazat
  8. Veľmi zaujímavá maska, ja tieto bahnové úplne zbožňujem. Podľa mňa na čierne bodky pomáhajú najviac a navyše redukujú aj maz, čo pri mastnej pleti veeeľmi ocením.. :-)

    Papi Lapi Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veľmi nás teší, že Vás maska zaujala. :) V našom e-shope nájdete aj klasickú zlupovaciu čiernu masku Pilaten, ale túto máme ešte radšej! Patrí totiž pod luxusnú prírodnú značku Arsychll, a teda je plnáá prírodných extraktov. ;-)

      Vymazat
  9. Já používám pravidelně Freemana :) a nemůžu ho vynachválit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od nich jsem masku ještě nezkoušela, tak třeba taky někdy vyzkouším. :-)

      Vymazat
  10. Rozdíl tam opravdu videt je, což je super. Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super! Mám na nose hodně černých teček a nic moc mi na to nepomáhá, takže to moc neřeším, takže tohle mě celkem zaujalo. Je tam krásně vidět ten rozdíl a během několika použití by se to mohlo více méně zredukovat všechno. Dobrý tip :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig