čtvrtek 1. června 2017

Neviditelný řetízek s kamínkem

Přeji pěkný večer.

Času teď moc není, ale našla jsem si chvilku, abych vám ukázala neviditelný řetízek s kamínkem z e-shopu postovnezdarma.cz. Určitě se bude líbit všem, kteří mají rádi nenápadné a jemné šperky.

E-shop už z mého blogu poznáte a jestli ne, jedná se o stránku, která prodává výrobky z Číny a je vhodná pro ty, co se bojí z takové dálky objednávat. E-shop to v podstatě udělá za vás, ale zaplatíte o něco více, než když si výrobek objednáte sami.


Na e-shopu prodejce si můžete přečíst menší info:
Hledáte nenápadný šperk pro běžné dny? Tento řetízek splňuje právě zmiňované parametry. Jemný šperk se skládá z neviditelného řetízku, na kterém je navlečen drobný korálek Vámi zvolené barvy.

Vlastnosti:
Materiál: vlákno, bižuterní kov
Velikost: univerzální
Barva: bílá, modrá, růžová

Kamínek byl nabízen ve třech barvách (bílá, modrá, růžová) a jak můžete vidět výše, vybrala jsem si kamínek v bílé barvě.
Řetízek přišel za cca 3 týdny od objednání v klasické aliexpressácké obálce a kamínek byl ještě navíc zabalen v bublinkové fólii.

Neviditelný řetízek v názvu znamená, že místo řetízku je průhledné silonové vlákno. Na vlákně je navlečen malý kamínek, který vypadá moc hezky a kvalitně. Na sluníčku se krásně leskne a i když je malinký, krásně doplní každodenní outfit.

Délka vlákna je univerzální a zapínaní je nastavitelné. Osobně bych to nastavitelné zapínání ani nepotřebovala, zapínám ho tak, aby byl co nejkratší. Někdy se mi stane, že se řetízek zaplete do vlasů, ale kdo má doma potřebné nářadí, bude si ho umět sundat. Jinak je zapínání kvalitní a zatím drží, jak má.

Řetízek se jinak velmi pohodlně nosí, je lehký a když si na něj zvyknete, nebudete vědět, že ho máte na krku.
Výhoda průhledného řetízku je ta, že nezčerná. Řetízek už nosím skoro měsíc a zatím je stále pěkný. Měla jsem i takové řetízky z Číny, které zčernaly za dva dny. Takže si troufnu napsat, že tento řetízek patří mezi ty kvalitnější, které vydrží být dlouho pěkné.

Sice jsem to nečekala, ale byla jsem velmi mile překvapena. Řetízek je moc pěkný a hodí se mi úplně ke všemu. Jestli jsem vás aspoň trochu nalákala, můžete ho koupit tady a já děkuji e-shopu postovnezdarma.cz za krásný doplněk.

Jaké šperky máte raději vy? Výraznější nebo jemnější?
SHARE:

16 komentářů

  1. takéto retiazky mám najradšej,a presne včera som si takúto podobnú kupovala, ale nie je na takomto lanku ale na tenučkej retiazke klasickej s očkami :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Môj vkus to zrovna nie je, no decentným nárdelníkom sa nikdy nič nedá pokazit. A touto neutrálnou farbou taktiež nie.

    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám rada takéto jemne veci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky teď nemám moc času:)
    Řetízek je krásný a napřed jsem to lanko na fotce hledala :D opravdu moc nejde vidět.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Času málo, ale snažím se najít aspoň chviličku na blog. No, to lanko šlo docela blbě vyfotit. :-D

      Vymazat
  5. Vypadá dost dobře, mám v růžovém, ale nakonec jsem ho ještě nezačala nosit. :) Jinak jeden dotaz, že ho nosíš měsíc a to se s ním i koupeš a v pohodě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neeee, na koupání sundávám všechny šperky. Jediné, co si nechávám jsou náušnice, ale ty jsou z bílého zlata. :-)

      Vymazat
  6. Jeeee! Takový mám taky, to hrozně frčelo když mi bylo tak deset :D Ještě někde jeden od maminky mám, ho asi znovu vytáhnu do společnosti :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, to vážně? :-D Jsem ani nevěděla, ale je fakt, že se teď všechno vrací do módy. :-)

      Vymazat
  7. Takúto bižutériu v štýle minimalizmus mám veľmi rada. :) je krásny :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezke. Zapisuji si tu stranku do seznamu obchodu, kde nakoupit ;) Jinak jaky je vas nejoblibenejsi obchod na sperky? Muj je https://www.goldeligius.cz/ - maji tam opravdu krasne kousky - nausnice, prsteny, naramky, nahrdelniky,... a oprijatelne ceny a opravdu originalni kousky. Nakupuji tam jiz 3. rokem a vzdy jsem byla maximalne spokojena. A co vy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip. Já nemám žádný oblíbený obchod se šperky, za to s kosmetikou je jich více než dost. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig