úterý 7. listopadu 2017

Podzimní a zimní novinky od Catrice

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám ráda představila novinky od kosmetické značky Catrice a zároveň k nim napsala i mé prvotní pocity. Všechny tyto výrobky jsou již v prodeji, seženete je v DM drogeriích a všude tam, kde mají stojan s Catrice.

Výrobky, které mi přišly, byly převážně laděny do krásně hnědých, zemitých odstínů. Na podzim úplně ideální barvičky.


Začneme tekutými rtěnkami, které jsem měla v balíčku hned dvě.

Rtěnka Liquid lip powder je nabízena v 6-ti krásných odstínech. Tekuté složení zanechává rty jakoby namočené do metalického pudru a získá si vás dlouhotrvajícím složením a maximálně matným efektem.

Já mám doma odstín 020 Frame of roses a je to krásně jemná barvička. Aplikátor má plochý a dobře se s ním dají vykreslit rty. Rtěnka opravdu zaschne do matného vzhledu a obsahuje malinké třpytky. Přijde mi, že trochu zvýrazňuje vrásky a nedokonalosti. Při promnutí rtů mírně lepí. Není to sice nic hrozného, ale vadí mi všechno, co má jen trochu sklon k lepivosti.

Krémový lesk na rty Velvet matt nesmí chybět nikomu, kdo touží po nádherných, sametově matných rtech s vysokým krytím. Složení krémového lesku je skoro až pěnové a lehoučké jako pírko, zároveň je obohacené o vitamín E.

Odstín 090 Sweet choco-nut je spíše odstín do fialova a jedná se už o výraznější barvičku. Na rtech je rtěnka o dost příjemnější, než ta první. Je krémová a vůbec nelepí. Jenže po chvilce začne barva zalézat do vrásek, rty jsou hrozně flekaté a obtiskuje se na zuby. Za mě se tyto rtěnky moc nepovedly. Bohužel mi nesedla ani jedna, ale přímo na stránce Catrice mají docela vysoké hodnocení, takže třeba budete spokojenější.

Oční stíny Art couleurs zaujmou hlavně tím, že se dají vyloupnout a vložit do prázdné paletky Art couleurs collection, která nabízí 4 místa pro nakombinování vašich oblíbených odstínů. Vybrat si můžete až z 18-ti očních stínů, od matných odstínů přes metalické až po rozjasňující odstíny.

Já mám odstín 070 Ashton copper a jsem velmi spokojená. Stín se krásně nanáší, nepráší a je dost pigmentovaný. S použitím báze nemám problém s výdrží. Neslévá se a jedinou chybičkou je, že tento odstín obsahuje třpytky, které už k večeru máte skoro po celém obličeji. U rtěnek jsem byla zklamaná, ale tento oční stín je velmi povedený. Určitě stojí za vyzkoušení, popřípadě za sestavení své vlastní paletky.

Paletka na obočí 3v1 Matt Glow obsahuje modelovací vosk a 2 odstíny pudru, které dávají obočí matný nebo trendy zářivý lesk. Na rozdíl od přirozeně vypadajícího matného efektu, zářivé složení obsahuje světlo odrážející pigmenty, které poutají pozornost. Modelovací vosk je ideální pro neposlušné chloupky a jejich udržení na tom správném místě. Paletka obsahuje i duo aplikátor, který má na jedné straně úzký šikmý štětec a na druhé malý kartáček na obočí.

Odstín 020 Hot chocoholic bych doporučovala hlavně pro tmavovlásky. Doteď jsem používala jen tužky a gely na obočí, u kterých mi přijde aplikace jednodušší, ale určitě je to o zvyku. Jestli máte rády stíny na obočí, tyhle je krásně zvýrazní a jen tak se jich nepustí. Po nanesení stínu na štěteček, ho doporučuji nejdříve oklepat a potom teprve nanášet na obočí. Tyhle paletky seženete ve dvou odstínech a za mě velká spokojenost.

Hnědá kolekce laků na nehty s vysokým krytím. Obsahují acai olej a nabízí vysoký lesk. V této kolekci najdete 4 odstíny, které mezi sebou můžete libovolně kombinovat.

Celé balení i se zlatým uzávěrem na mě působí dost luxusně. Můj odstín 04 Unmistakable style není čistě tmavě hnědá barvička, ale obsahuje malinké třpytky. Uvnitř se schovává široký štěteček, se kterým se velmi jednoduše a přesně lakuje. Lak velmi dobře kryje už v první vrstvě a při použití base coatu a top coatu nemám problém s výdrží. Takže pokud máte rády hnědé odstíny laků, určitě stojí za vyzkoušení.

Celkově mám z těchto novinek velmi dobrý pocit a jediné, co mě zklamalo, byly rtěnky. Jak už jsem v úvodu psala, všechny tyhle výrobky jsou již v prodeji. Seženete je v DM drogeriích a všude tam, kde mají stojan s Catrice. 

Zkoušeli jste něco z těchto novinek? Jak jste byli spokojení?
SHARE:

22 komentářů

  1. Z týchto noviniek som zatiaľ nič neskúšala, no pravdupovediac ma žiaľ žiadny produkt nezaujal :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nejvíce zaujal oční stín a poskládání své vlastní paletky. :-)

      Vymazat
  2. No jako opravdu mi ty rtěnky nepřijdou extra dobré. Ani mě nezaujali, hlavně i odstínem. Ale oční stín naopak ano, ten je opravdu povedený. :) A o laku na nehty ani nemluvím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě odstínově zaujala ta první rtěnka, je opravdu zajímavá, jen škoda, že lepí. Lak je super, ale ty oční stíny jsou dokonalé. :-)

      Vymazat
  3. Teda, tak ten lak se mi líbí hooodně moc!

    OdpovědětVymazat
  4. Tiene má Catrice fajn, aj obaly sa im teraz veľmi podarili, ale nič ma nezaujalo akosi ku kúpe :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přemýšlím nad sestavením své paletky. Mají na výběr moc krásné odstíny. :-)

      Vymazat
  5. tie Catrice laky sú láska, aj my máme doma niekoľko odtieňov :) škoda, že ti veľmi rúže nesadli, no ja by som ich možno aj tak skúsila ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby mi to nebylo blbé, tak bych ti je klidně darovala, protože já je nejspíš nevyužiju. :-/

      Vymazat
  6. Já mám Catrice moc ráda, tyhle novinky se mi moc líbí, nejvíc asi laky na nehty, asi při mé další návštěvě drogerky neodolám a budu si muset nějaký koupit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty laky mají v nádherných odstínech, už jsem se na ně v drogerce dívala. :-)

      Vymazat
  7. Mně se líbí ten lak na nehty :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné kousky. Líbí se mi i stíny na obočí, které bych klidně použila i na oči :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, dají se použít i na oči. Hlavně ten třpytivý se mi líbí. :-)

      Vymazat
  9. Laky bych asi moc nemusela, mám jich teď požehnaně a zase tak mě nezaujaly, ty rtěnky by mě nevadily lepivostí, odstínově jsou super, určitě po nich mrknu a stíny také paráda. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě nevadí, když rtěnka lepí? Já to přímo nesnáším. :-D

      Vymazat
  10. Ze všech novinek od Catrice mě zaujaly pouze ty laky :) nějaký hezký podzimní odstín asi vyzkouším.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají na výběr z krásných odstínů. Už jsem se na ně v drogerii dívala. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig