neděle 26. listopadu 2017

Představení podzimních a zimních novinek od Essence

Přeji pěkný den.

Začátkem měsíce jsem vám představovala podzimní a zimní novinky od Catrice a v dnešním článku bych vám ráda představila novinky od Essence. Všechny tyto výrobky jsou již v prodeji, seženete je v DM drogeriích a všude tam, kde mají stojan s Essence.


Zatím, co u Catrice převládaly zemité barvy, Essence to roztočilo s holografickými odlesky a metalickým efektem. Vždy druhá fotka u výrobku nejvíce odpovídá reálnému odstínu. 

Lesk na rty Metal shock je nabízen ve 4 odstínech a já vám ukážu odstín 04 Mercury. Trend metalických rtů stále neutichá. Fascinující a nepřehlédnutelný look jednoduše vyčaruješ pomocí lehoučkého koncentrovaného krému na rty, který nabízí sametově matný efekt.

Ty popisy zní vždycky tak hezky, ale začneme od začátku. Konzistence lesku je krémová a při aplikaci si budete muset s aplikátorem trochu pohrát, aby jste přesně vykreslili tvar rtů. Na rtech je velmi příjemný, oceňuji, že nelepí a dodá jim krásný, jemně růžový, metalický finiš. Co ještě musím pochválit je to, že lesk moc hezky voní. Jenže na rtech nezaschne, je stále takový mazlavý a vůbec na nich nedrží. Kdyby se jednalo o bezbarvý lesk, asi by to nebyl tak velký problém. S tímto leskem doporučuji nejíst, moc nepít, neolizovat se a radši ani nemluvit. I přes jeho krásný odstín vám ho nemůžu doporučit.

Tužku na rty soft contouring najdete v 9 odstínech. Já mám odstín 11 Sucker for grey. Jedná se o vysoce pigmentovanou tužku na rty se sametově matným efektem, která je ideální pro orámování nebo vyplnění rtů.

Odstín se mi těžko popisuje, ale vidím fialově hnědou barvičku, která je teď na podzim úplně ideální. Jenže, jak tužka hezky nakreslila čáru na ruku, tak škaredě se s ní vykreslovaly rty. Tužka mi přijde dost tvrdá a na rty se ji moc kreslit nechtělo. Až když jsem se s ní více potrápila, teprve potom začala jakž takž kreslit. Na vyplnění celých rtů určitě nebude.

Rtěnka ultra last insta colour svým odstínem skvěle doplňuje výše zmíněnou konturovací tužku. Rtěnka je v odstínu 05 So un-grey-tful a z této řady máte na výběr ještě z dalších 13-ti odstínů. Rtěnka slibuje vysoké krytí jen s jednou aplikací, lehoučkou krémovou texturu a dlouhotrvající efekt.

Myslím, že tuto rtěnku vám nemusím ani představovat a stačí jen ukázat nový odstín. Určitě každá z vás má doma minimálně jednu a já sama vlastním další 4 odstíny. Rtěnky z této řady jsou velmi příjemné, mají krásnou pigmentaci, docela dlouho vydrží a rty nevysušují. Jestli se vám tento odstín líbí, jděte do něj, za mě velká spokojenost.

Praktický rozjasňovač Prismatic je v tyčince, obsahuje pigmenty odrážející světlo a dodá tak tvářím holografický vzhled.

Když jsem rozjasňovač poprvé otvírala, tyčinka byla přilepená na uzávěr a tak jsem ji při otvírání celou vytáhla. Naštěstí šla dát nazpět a funguje na způsob balzámu na rty. Spodní částí otáčíte a tyčinka jezdí nahoru a dolů. I když mám ráda vše, co se leskne a třpytí, rozjasňovačům jsem ještě nepodlehla. Přiznám se, že tento výrobek jsem zkoušela jen doma a i když byl kvalitou super, nezískal si mě. Na pleti upřednostňuji co nejmatnější vzhled a raději použiji tvářenku.

Oční stíny Metal shock jsou nabízeny v 7 odstínech a já mám odstín 04 Supernova. Krémové a vysoce pigmentované oční stíny rozjasní tvé oči a přidají trendy metalický efekt.

Když jsem uviděla další tekutý výrobek, dopředu jsem se bála, že bude stát za nic. Ale je to první tekutý výrobek, který předčil má očekávání a je velmi povedený. Mám krásný zelený odstín, který obsahuje drobné třpytky. Je velmi dobře pigmentovaný a vůbec se neslévá. Cca po 5-ti hodinách, bez použití báze, už ztrácí na intenzitě a třpytky jsou popadané po celém obličeji. I tak plánuji při příští návštěvě DM drogerie koupi dalšího odstínu, protože se mi metalický efekt na očích moc líbí. Jen si zkusím vybrat odstín bez třpytek.

Řasenka Instant volume boost je intenzivně černá a díky štětinkovému kartáčku ve tvaru květiny slibuje maximální objem a rychlou aplikaci.

Tato řasenka mě zaujala už jen svým fialovým obalem. Řasy krásně rozčeše a neslepuje je. Navíc je opravdu černá, jako uhel a tak řasy dokonale zvýrazní. Přes den pevně drží, nerozmazává se, neopadává a jsem s ní velmi spokojená. Klobouk dolů všem blogerkám, co fotí líčení, protože vyfotit jen řasenku na očích mi dalo dost zabrat. 

Holografické laky na nehty nabízí 5 odstínů, které svým efektem rozzáří každou manikúru. Já mám odstín 01 Hello holo.

Obal má 8 ml a štěteček není moc široký, ale i tak se s ním velmi dobře pracuje. Dá se použít jak na ozdobení barevného laku v tenké vrstvě, tak v hrubší pro plné krytí. Potom ale počítejte s tím, že půjde těžko odlakovat, jako každý jiný třpytkový lak. I na nehtech se mi holografický efekt moc líbí, ale z důvodu obtížnějšího odlakovávání ho budu používat jen v tenké vrstvě na ozdobení barevného laku.

Pudrový pigment a krycí lak na nehty Metal shock slouží pro vytvoření zrcadlového efektu na nehtech. Jelikož miluji lakování nehtů a zkoušení nových nehtových výrobků, věnuji jim samotný článek, kde vám ukážu postup a výsledek. Snad se mi manikúra povede, protože toho pudru mi přijde docela málo, takže uvidíme.

Oční linky Superlast deep black. Temně černá textura s vysokým krytím nabízí dlouhotrvající efekt. Já linky na oči vůbec nepoužívám a ani neplánuji začít používat, takže pokud vám nevadí, že byl výrobek otevřený a vyfocený, ráda ho přiložím k vánoční soutěži, kterou pro vás už pomalu připravuji.

A to je z novinek od Essence všechno. Jestli máte nějaké dotazy, klidně se dole v komentářích na cokoliv zeptejte, velmi ráda odpovím.

Zaujalo vás něco z těchto novinek? Máte už nějakou zkušenost s těmito výrobky? 
SHARE:

33 komentářů

  1. Nejvíce mě ze všech novinek zaujal holografický lak na nehty :) jen škoda, že ještě někdo nevymyslel tyto laky, aby se daly snadno odlakovat.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V podstatě se dá použít alobalová technika, ale ještě jsem ji nezkoušela. Nikdy se mi do toho nechce. :-)

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí ty oční stíny a lak na nehty. Souhlasím s Nelou, odlakovat to je hrůza. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty oční stíny jsou moc pěkné, už jsem se dívala i na ostatní odstíny a určitě si každý vybere. :-)

      Vymazat
  3. Rtěnky od Essence mám velmi ráda, tento fialový odstín se mi moc líbí, ale po nanesení mi nepřipadá tak intenzivní :/ Zaujal mě také holografický lak na nehty, to je paráda! Musím novinky omrknout na vlastní oči :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde i po nanesení fajn, ale asi to bude individuální a určitě bude nejlepší omrknout výrobky na vlastní oči. :-)

      Vymazat
  4. Já rtěnky od Eseence v černém obalu mám hodně ráda. :) Líbí se mi ten lak se třpytkami, ale asi bych si ho nepořídila už jen kvůli tomu, že jde špatně odlakovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to jde. To si vždycky nadávám, že proč jsem si ho dávala na všechny prsty. :-)

      Vymazat
  5. Ty holo laky jsou úžasný :) Rtěnky od Essence mám taky ráda, myslím si, že na to, že jsou z drogerky nejsou vůbec špatný :) A škoda toho metalickýho lesku, odstín má nádhernej.

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, odstín je nádherný, ale to je asi tak všechno. Dívala jsem se na ty holo laky a i ostatní odstíny vypadají zajímavě. :-)

      Vymazat
  6. krásne novinky, u mňavyhrávajú rúže ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  7. Najviac ma zaujal ten rozjasňovač, vyzerá fakt krásne :) A potom ten holografický lak, tak si asi pôjdem kúpiť, hehe :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tebe rozjasňovač je moc pěkný, na pleti vytvoří pěkný efekt, ale prostě pleť mám nejraději co nejmatnější. :-)

      Vymazat
  8. Essence mám celkem ráda, nejvíce mě zaujala rtěnka a lak na nehty stříbrný.

    OdpovědětVymazat
  9. Wau ten holografický lak na nehty!!! Asi se budu muset vypravit do drogerky :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  10. Jestli se nepletu, tak zrovna minulý týden si kámoška koupila zrovna tu rtěnku, myslím chtěla modrou a nakonec volila fialovou. A já ji v tom ještě podpořila.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to krásný odstín, tak doufám,že bude spokojená. :-)

      Vymazat
  11. Nejvíce teda zaujal lak a právě rozjasnovač.No jak budu mít cestu kolem drogérky vím po čem sáhnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad budeš s výrobky spokojená, jestli tě v drogerii na živo zaujmou. :-)

      Vymazat
  12. Mňa poslednú dobu Essence vôbec neláka, už mi to príde ako pre deti značka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já miluji jejich laky na nehty, ty si asi nepřestanu kupovat. :-)

      Vymazat
  13. Od essence mám nejradši laky a panebože?! Tahla barva? Úžasná!!!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  14. Tužky na rty i lesky od Essence bývají většinou dost na prd. Mám matný lesk, který mi nezasychá a tužku, která je tvrdá... Přitom tekutý stín vypadá fajn a pravděpodobně i zaschne, tak proč se nesnaží i utěch lesků na rty? :D... Nejvíc mě zaujal lak na nehty, musím ho mít! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ty lesky a tužky jsou opravdu o ničem. Opravdu nechápu, proč i ten lesk na rtech nedrží a zrovna se mi ten odstín tak líbí. :-)

      Vymazat
  15. tak ten glitrový lak je totálna bomba!! a ešte sa mi páči zelený tekutý metalický tieň :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem strašně zvědavá na ten pigment, budu se těšit na další článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To i já, jen si na to musím najít chvilku volného času. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig