úterý 21. listopadu 2017

Sérum na rozšířené póry od Biodermy

Přeji pěkný den.

Už nějaký čas mě trápí rozšířené póry a tak jsem hledala něco, co by mi proti nim pomohlo. Na e-shopu elnino.sk mi bylo doporučeno sérum na problematickou pleť Sébium pore refiner od Biodermy, které slibuje zlepšení vzhledu pokožky a regulaci tvorby pórů u mastnější pleti.


Jak můžete vidět výše, balení je plastová tuba s uzávěrem na zašroubování a obsahuje 30 ml séra. Sérum má velmi jemnou parfemaci a po nanesení na pleť už žádnou vůni necítím.

Konzistence séra je příjemně krémová. Krém se velmi dobře roztírá a rychle vstřebává. Doporučuje se používat 1x-2x denně na T-zónu nebo lokálně na rozšířené póry. Sérum používám v kombinaci s tónujícím krémem a můžete ho použít pod jakýkoliv jiný krém či make-up.  Po nanesení je pleť jemná, hebká, zmatněná a jakoby vyhlazená.

Předem jsem byla upozorněna, že po aplikaci mě dané místo může trochu šimrat. Což se opravdu děje, ale dá se to vydržet. Po chvilce šimrání přestane a už není žádný problém. Sérum nanáším na nos, čelo a bradu a zajímavé je, že šimravý pocit mám jen v okolí nosu. Takže asi záleží i na tom, jak moc máte citlivou pokožku.

Když jsem sérum začínala používat, chodila jsem každý večer nahlížet do zrcadla, zda se už póry stáhly. Bohužel takto zázračně sérum nefunguje a na výsledek si budete muset počkat delší dobu. Cca po měsíci pravidelného používání jsem si všimla, že jsou póry už hezky stáhnuté a má pleť je viditelně hezčí.

Schválně píšu recenzi až po spotřebování séra, protože mě zajímalo, co se stane, když ho přestanu používat. Bohužel, po vysazení séra, se póry opět viditelně rozšířily, takže si budu muset koupit další balení.
Složení séra

+ velmi jemná parfemace
+ příjemně krémová konzistence
+ zanechává pleť jemnou a zmatněnou
+ při pravidelném používání opravdu stahuje póry

- snad jen to, že po vysazení séra se póry opět rozšířily

Jinak jsem se sérem velmi spokojená, už mu nemám co vytknout a jestli máte viditelně rozšířené póry, určitě ho vyzkoušejte. Je určené pro smíšenou, mastnou a problematickou pleť a pro všechny věkové kategorie. Tohle sérum doporučuji kombinovat ještě s jinými výrobky, které taky mají za úkol stahovat póry. Já ho používala v kombinaci s pleťovým tonikem od Lumene a skvěle se doplňovaly. 

Děkuji e-shopu elnino.sk za poslání výrobku k recenzi.

Sérum Sebium pore refiner od Biodermy
dostává 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

22 komentářů

  1. Tiež som toto sérum mala, no dala som ho sestre, pretože na mojej pleti nič nerobilo, aj keď som mu zrejme mala dať viacej času. S podobnými podkladovými bázami mám ale stále ten istý problém - takmer po žiadnom nevidím výsledky :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí. Já jsem s tímhle sérem velmi spokojená a výsledky opravdu vidím. Ale tak snad sestra je spokojenější. :-)

      Vymazat
  2. Tak toto musím vyskúšať. Trápia ma rozšírené póry a stále ich stiahnem a trošku zmenším čistením a rôznymi maskami.

    Rada by som Ťa pozvala k sebe, kde momentálne prebieha súťaž Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, sérum je velmi příjemné a děkuji za pozvání do soutěže. :-)

      Vymazat
  3. Bioderma je super, jej produkty naozaj fungujú :) pekná recenzia ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Biodermu hodně ráda, tohle sérum jsem neměla, ale ostatní tyto krémy v tubách miluji. Hodně mi pomohla tato řada s akné. Jinak se dalo počítat, že sérum nebude fungovat i po spotřebování, takto nefunguje snad ani jeden přípravek no :D To by jsme po kosmetice chtěli moc. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle sérum jsem dřív také měla. na mastnou pleť je super. Vůbec se potom neleskne a pupínky se rychleji hojí. I když mám pupínky, mám i přesto suchou pleť a potřebuji hodně hydratovat a sérum není vůbec hydratační, takže jsem ho používala s krémem nebo jen lokálně na pupínky a kolem nosu.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho používám s krémem a je pravda, že se pleť méně mastí. :-)

      Vymazat
  6. Tuhle značku mám hodně ráda a denně od ní produkty používám. Na tohle sérum jsem se už dívala, ale po přečtení tvé recenze mě mrzí, že jakmile sérum přestanu používat, tak se mi póry opět rozšíří.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, já to tak měla, ale už jsem si koupila další balení. Biodermu mám taky moc ráda a nejraději mám jejich micelární vody. :-)

      Vymazat
  7. Mám ho tiež a používam ho len občas pod make-up. Baví ma, ako mi ostane vyhladená pleť :)

    OdpovědětVymazat
  8. O značke Bioderma som už počula ale ešte nikdy som ju neskúšala. Tiež by som potrebovala niečo také. Ďakujem za typ! :)

    Ann´s Life

    OdpovědětVymazat
  9. Toto sérum jsem měla asi 2x a je super :) Ale bohužel mi přijde, ze na hormonální akné je krátké a po par měsících už mi na pleti nedělalo nic a musela jsem přejít na jinou kosmetiku :) Me vždy přijde, ze Bioderma působí krátkodobě, ale jinak ji mam rada :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nemůžu posoudit, na akné naštěstí netrpím, ale snad sis našla svého favorita v péči o pleť. :-)

      Vymazat
  10. Hello Martina, great post! Can you follow me? i follow you !! (GFC) http://casaninnamamma.blogspot.it/2017/11/zaful-thanksgiving-shopping-tips.html thanks

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig