pátek 1. prosince 2017

Jílová maska pro hydrataci pleti

Přeji pěkný den.

Dneska se vrhneme na recenzi pleťové masky od Frais Monde, která mi přišla z e-shopu elnino.sk, jako překvapení. Do poslední chvíle jsem neměla ani tušení, co za masku přijde. Věděla jsem jen, že se jedná o novinku a tak mi začátkem září přišla jílová maska Crude clay pro hydrataci pleti.


Z těchto jílových masek, řada Organic spa, máte na výběr až ze čtyř druhů a určitě si každý, tu pravou, pro svou pleť vybere. Momentálně na e-shopu probíhá akce 25% sleva na vybrané výrobky od Frais Monde a patří tam i tyhle masky. Takže jestli vás tato italská kosmetika zaujala nebo vás láká k vyzkoušení, určitě se oplatí akce využít.

Pleťovou masku koupíte v krabičce a uvnitř najdete plastovou tubu, na které se mi moc líbí, že je průhledná. Vidíte tak, kolik produktu ještě máte. Uzávěr je na zacvaknutí a při prvním otevření, musíte nejdříve odstranit plastovou ochranu, která brání v otevření výrobku. Víte tak, že výrobek před vámi nikdo neotevřel ani k němu nepřivoněl a zavedla bych to u všech kosmetických výrobků. Hlavně u těch, co se prodávají v drogeriích.
Tuba obsahuje 75 ml zeleno šedého bahýnka a po přičichnutí velmi jemně a příjemně voní. Bohužel vám nedokážu vůni k ničemu přirovnat, ale je nevtíravá a neměla by nikomu překážet.

Konzistence masky je tak akorát. Při nanesení z pleti nestéká a velmi dobře se roztírá. Nanáší se v tenké vrstvě na vyčištěnou pleť a nechává 20 minut působit. Mezitím můžete v klidu relaxovat.

Při působení maska schne a jakoby tvrdne. Takže na pleti můžete cítit, jak vám znehybňuje obličej a i mírné pousmání bude obtížné. Ničeho se ale nelekejte, je to úplně běžné u těchto jílových masek. Obzvláště, když si dáte silnější vrstvu. Mně tento pocit vůbec nevadí a dá se vydržet.

Vždy masky oplachuji ve sprše. Je to pro mě asi nejjednodušší způsob, jak je lehce smýt. Většinou si pomáhám houbičkou nebo pleťovým ručníkem, který mám na čištění pleti.

Po opláchnutí je má pleť krásně čistá, taková jemná, zbavená nadbytečné mastnoty, zmatněná a připravená na další péči v podobě pleťového krému. Maska mou pleť nevysušuje ani nijak nedráždí a i když je určená pro suchou a citlivou pleť (já mám smíšenou a citlivou), vyhovuje mi.

Jílová maska Crude clay je 100% přírodní, není testovaná na zvířatech a na popis hlavních účinných látek plus složení, se můžete podívat přímo na e-shop, kde v podstatě najdete veškeré informace o výrobku.

+ jemná a příjemná vůně
+ dobrá konzistence, z pleti nestéká
+ krásně pleť vyčistí
+ pleť je jemná, zmatněná a zbavená nadbytečné mastnoty
+ nevysušuje, ani jinak nedráždí
+ přírodní

- žádné jsem nenašla

Ať už patříte mezi milovníky jílových masek nebo jste ještě žádnou jílovou masku nezkoušeli, můžu vám ji jen doporučit. Určitě s ní budete spokojení, protože mě kosmetika Frais Monde zatím v ničem nezklamala. Ještě připomenu výše zmíněnou akci 25% slevu na vybrané výrobky od Frais Monde a ve slevě najdete všechny 4 jílové masky z řady Organic spa.

Děkuji e-shopu elnino.sk za poslání výrobku k recenzi.

Co vy a Frais Monde, poznáte tuto kosmetickou značku? Vyzkoušeli jste už od ní něco? 

Jílová maska Crude clay od Frais Monde
dostává 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

12 komentářů

  1. Maska ma zaujala, hlavne jej konzistencia a zloženie. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ráda kosmetiku, která je přírodní a není testovaná na zvířatech. A ta konzistence je opravdu super. :-)

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že je na trhu další přírodní maska na pleť. :) Hodně mě zaujala. :) Mám celkově jílové masky hodně ráda, vyhovují mi snad nejvíc, než nějaká platýnková, či slupovací. :)

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá super, taktiež si masku najradšej zmývam v sprche ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Po maskách už jsem pokukovala, ale zatím jich mám doma dostatek, tak jsem odolala. Píši si ji ale na seznam, až své dosavadní zásoby spotřebuji :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím proč, ale začalo se mi teď dělat hodně pupínků, a tak jsem už o víkendu koukala na různé masky a hlavně na ty jílové. Tak je ještě porovnám s touhle a musím nějakou objednat a vyzkoušet :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V této řade najdeš masku i pro tvou pleť, tak držím palce při výběru a hlavně ať to pomůže. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig