středa 3. ledna 2018

Adventní kalendář od Yves Rocher

Přeji pěkný den.

Koncem října minulého roku jsem se ohlížela po adventním kalendáři s kosmetikou. V nabídce bylo tentokrát nespočet kalendářů od různých značek, ale jakmile jsem uviděla, že i Yves Rocher jeden má ani na chvíli jsem neváhala a objednala ho. Stál mě 43,90 eur a i když byl dost drahý, koupě nelituji. Právě naopak, bylo super každé ráno vstávat a těšit se na otevření okýnka.


Když kalendář přišel, zdál se mi docela malý, oproti předchozím kalendářům, které jsem měla v minulých letech. Celé balení bylo v plastovém obalu, na kterém je ze zadní strany napsané info o výrobcích v cizím jazyce, včetně složení. Na boku kalendáře je překladový štítek s vypsanými názvy výrobků. Ten můžete buď něčím přelepit nebo ho opatrně odlepit. Kalendář tedy nekupujete naslepo, ale můžete se ním nechat i překvapit.

Jednotlivé okýnka u kalendáře byly takové menší krabičky.

Co všechno kalendář obsahoval jsem vám postupně ukazovala na mém instagramu, ale udělám takové menší shrnutí i tady na blogu.

Z péče o pokožku a pleť jsem v adventním kalendáři našla vyživující tělové mléko s výtažky z ovsa, hydratační krém na ruce s bio arnikou a denní hydratační zklidňující péči.

Kalendář v sobě ukrýval i dvě parfémové vody, které voní opravdu moc hezky. Comme Une Evidence a Quelques Notes d´amour.

Z dekorativní kosmetiky jsem našla dva oční stíny ve velmi podobných odstínech. První je odstín 94. Or Blanc Scintillant a druhý, trošku tmavší odstín je 31. Brun Acajou Nacré.

Z výrobků na rty, kalendář obsahoval jeden dekorativní výrobek v podobě matné rtěnky v odstínu 56 Satiné Satin a jeden výrobek z pečující řady v podobě balzámu na rty Karité.

Dále jsem uvnitř našla rostlinný tělový peeling, micelární vodu a odličovač na oči s chrpou.

Kalendář obsahoval i několik výrobků na vlasy. První je noční regenerační krém na vlasy bez oplachování. Další tři výrobky jsou šampony. Regenerační, vyživující a pro lesk vlasů.

Laky na nehty mám velmi ráda a kalendář obsahoval krásné odstíny, se kterými jste si mohli vytvořit tu pravou vánoční manikúru. Jednu jste mohli vidět v mém předminulém článku. První lak je odstín 42. Coquelicot, druhý 44. Rose pourpre, třetí 94. Or Pailleté a poslední je bezbarvá zpevňující péče na nehty.

Určitě většina z vás má, od této značky, nejraději sprchové gely. Ani já nejsem výjimkou a velmi mě potěšilo, když jsem uvnitř našla regenerační sprchový balzám pro velmi suchou pokožku. Dále sprchové gely s vůní mandarinka a cedrové dřevo, mandle a květ pomerančovníku a vanilka.

Kdybych to měla celé shrnout, jsem s obsahem velmi spokojená. Pár výrobků už jsem měla, ale většinu vyzkouším poprvé. Adventní kalendář jsem kupovala naslepo. Nečetla jsem dopředu jeho obsah a tak jsem měla každý den až do Štědrého dne nádherná překvapení.

Co vy a kosmetické adventní kalendáře? Měli jste v minulém roce nějaký?
SHARE:

37 komentářů

  1. Zdá se mi toho poměrně málo ale zase na druhou stranu se mi líbí že je v kalendáři obsaženo od každého něco, že tam je vyrovnané množství jak pečující, tak i dekorativky. Já jsem si žádný kalendář nekupovala ale z těch nejdostupnějších se mi líbil od Alverde.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevím, že Alverde mělo kalendář. Co jsem se dívala v drogerii, našla jsem jen jeden kalendář od Nivei. :-)

      Vymazat
  2. Vypadá hezky, značku Yves Rocher prozkoumanou vůbec nemám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jen trochu, ale většinu těchto výrobků jsem ještě neměla. :-)

      Vymazat
  3. Yves Rocher je skvělá značka, na příští rok mám určitě v plánu si nějaký adventní kalendář koupit:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký kalendář, hrozně se mi líbí ty krabičky. Letos toho bylo tolik, že jsem se nemohla rozhodnout a nic si nepořídila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo toho opravdu dost, ale já naštěstí nezaváhala. :-)

      Vymazat
  5. Ahoj na SK :-)! Máš nádherný blog, ten kalendář je úžasný a Rocher já miluji, hned jeden mám na ruce při posteli :)!!

    Krásný den a celý rok!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za pozdrav a pochvalu blogu. Yves Rocher je skvělá značka. Taky přeji krásný nový rok. :-)

      Vymazat
  6. Vypadá to na super kousky, ale asi bych tu cenu za to nedala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkově jsou tyto kalendáře dost drahé, no. Ale i tak koupě nelituji. :-)

      Vymazat
  7. tento ich kalendár sa im veľmi vydaril a podľa mňa sa tam nachádzajú super veci. Tie laky na nechty sú krásnej farby ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Kalendář se jim určité povedl, produkty v něm vypadaji skvěle. Já YR mám hodně rada.

    OdpovědětVymazat
  9. Už som ho videla aj u iných blogeriek a vyzeral fantasticky! Tie malé balenia sú rozkošné a krásne vyzerajú aj tie laky na nechty :) Ja som tento rok mala zálusk na jeden kozmetický kalendár, ale nakoniec som si ho nekúpila

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco málo jsem už vyzkoušela a zatím jsem velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  10. Super kalendár, tiež som naň pozerala, ale siahla som po iných :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  11. Yves Rocher miluju, perfektní značka a kvalitní produkty. O kalendáři jsem vůbec nevěděla a obsah se mi velmi líbil. Tak děkuji za super inspiraci pro příští rok! :)

    anmapri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. To je krásný kalendář! Já jsem letos měla od Nivei. Vůbec jsem nevěděla, že i YR má kalendář. Škoda, tak třeba příště :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Nivei jsem kalendář viděla v dmku, ale už jsem měla tento, tak jsem odolala. :-)

      Vymazat
  13. Kalendář je super, já měla letos od Loccitane a od Sleeku, který mi přišel uplně nejlepší, protože byl plný samého líčení... Což je něco pro mě :-D Hezké fotky :-)
    https://thevelife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Verčo. Já jsem zase blázen do pečující kosmetiky. :-)

      Vymazat
  14. Tady někdo testoval mou oblíbenou značku! :-D Psala jsem na kalendáře článek a musím říct, že tohle byl můj favorit. Beru odběr (jako Janina Pálková), máš pěkné čtění. Když koukneš ke mě popřípadě vezmeš odběr (blog, INSTA, FB) budu moc ráda. Děkuji a přeju krásný zbytek víkendu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR je skvělá kosmetika. Děkuji za odběr a určitě se k tobě taky podívám. :-)

      Vymazat
  15. O tomhle kalendáři jsem neměla nejmenší tušení a upřímně mě zaujal asi nejvíc ze všech adventích kosmetických kalendářů. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obsah byl opravdu moc pěkný a líbil se mi. :-)

      Vymazat
  16. Od YR jsem měla pár produktů a byla jsem s nimi doopravdy spokojená. Hlavně jednou jsem si koupila balíček s nějakou hruškovou vůní - a od tý doby jsem nenašla nic, co by mi tak krásně vonělo. Jinak pořád okukuju tyhle kalendáře, ale nikdy jsem žádný neměla.. No, tak třeba příští rok. :)
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto kalendáře jsou fajn, ale jsou trochu dražší, no. Vůně Yves Rocher umí parádně. :-)

      Vymazat
  17. Vypada, ze za to stal. Par veci bych rada dokoupila. Ja jsem si ale chtela poridit od Sephora kalendar, ale nejak nedopadlo :)

    Irena Nováková I Shop it with me
    http://www.shop-it.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sephora měla taky skvělý kalendář. Minulý rok jich bylo tolik, že bylo těžké si vybrat jen jeden. :-)

      Vymazat
  18. Tento rok ho vyrobili zelený a tá farba sa mi príliš nepáči. Uvidíme s čím prídu budúci rok. Značku mám vcelku rada a mám od nej aj pár obľúbených produktov. Ja som si kúpila adventný kalendár Balea, no tento je dostupný rozhodne viac.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig