úterý 29. května 2018

Kosmetické masky z Aliexpressu

Přeji pěkný den.

Dlouhou dobu mě lákalo vyzkoušet nějaké kosmetické masky z Aliexpressu. Když jsem začala hledat, výběr byl opravdu obrovský. Nakonec jsem si koupila celou sadu, která obsahovala dvě masky na rty, dvě masky na oční okolí a sedm čistících masek na černé tečky. Sadu jsem kupovala na tomto odkaze, kde si můžete koupit každou masku zvlášť nebo rovnou celou sadu, jako já.


Zelený obal v sobě ukrývá masku na oční okolí v podobě užších proužků, připomínajících želatinu. Maska je z této sady jediná, na které je popis, postup a složení v angličtině. Vůni má jemnou a celkem příjemnou. Uvnitř sáčku jsou proužky na plastovém podkladu, který jde lehce vytáhnout. V sáčku je tekutina, takže dejte pozor, aby jste ji nevylili. Proužky se dávají na vyčištěnou pleť a k očnímu okolí dobře přilnou. Doba působení je 20-30 minut a po 5 minutách začíná maska jemně chladit. Oční okolí nijak nedráždí a po sundání jsem si nevšimla žádných viditelných rozdílů, jen to, že mám pokožku příjemně zchlazenou. Po použití masky, není potřeba oční okolí oplachovat.

V růžovém obalu se ukrývá maska na rty. Opět je taková želatinová a má příjemnější vůni, než maska na oči. Uvnitř sáčku je plastová destička, která jde s maskou lehce vytáhnout a taktéž je obal plný tekutiny. Maska je dostatečně velká, bude sedět i na plnějších rtech a ke rtům dobře přilne. Uprostřed má takovou rýhu, ta patří mezi horní a spodní ret. S maskou se nedá mluvit, jíst, pít ani se smát, za to takový naštvaný výraz na fotce. Doba působení je 5 - 10 minut a opět cítím jemné chlazení. Maska mé rty nijak nedráždí, po sundání jsou o poznání jemnější a vyhlazenější. Hydrataci žádnou nepociťuji, takže je potřeba použít balzám na rty, což píše i prodejce v návodu na Aliexpressu. Ze samotného obalu se dozvíte jen složení a zbytek je v čínštině.

Určitě je většina z vás zvědavá na černou masku, která má za úkol zbavovat pleť černých teček. I já na ni byla dost zvědavá. Je to jediná maska (z těchto tří), která je kompletně v čínštině a nic se z obalu nedozvíte, pokud tedy neumíte čínsky. Maska je hutnější konzistence. Nanáším ji prsty na vyčištěnou pleť a pouze na místa, která chci vyčistit. Většinou to je čelo, nos a brada. Ono totiž slupování této masky je i výbornou depilací, zachytí každý chloupek na pleti a jen tak ho nepustí. Doba působení je cca 30 minut, ale většinou mi za tu dobu nestihne úplně zaschnout, tak ji nechávám i déle. Jinak se slupuje docela bez problémů, akorát okraje trochu zůstávají, protože je tam nejtenčí vrstva. Když si pleť po vyčištění opláchnete, lehce sundáte zbytky nesloupnuté masky. Po sloupnutí něco málo vytáhne, ale černé tečky mám stále. Níže přikládám fotky s výsledky.

Masky si asi znovu nekoupím, protože mě svými účinky moc nenadchly, ale ta černá byla docela fajn, akorát toho mohla více vytáhnout. Jestli se vám masky líbí a chtěli byste je vyzkoušet, koupit je můžete na tomto odkaze, kde taky najdete bližší informace o produktech, návody k použití a menší tipy pro lepší působení masek.

Máte už zkušenost s těmito maskami? Zaujaly vás?
SHARE:

34 komentářů

  1. Masku z Ali jsem měla tu černou a popravdě další už objednávat nebudu, raději teď sahám po přírodních maskách.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přírodní masky taky používám, jsou fajn, ale chtěla jsem něco přímo na černé tečky. :-)

      Vymazat
  2. Černou masku si občas koupím v Tětě, akorát je dost často vyprodaná. Jinak zázrak to není, ségra má černou masku, která je i na peeling od Garnieru a řekla bych, že udělá víc a u toho neprovede depilaci všeho, co je na obličeji navíc :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip. Nevěděla jsem, že i Garnier má černou masku, tak se po ní podívám. :-)

      Vymazat
  3. Černou masku bych ráda vyzkoušela, takže raději vyzkouším právě tyto malé vzorečky, než celou tubu. :) Jinak mi přijdou výrobky nic extra. Ale je tam toho hodně na zkoušení :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych chtěla hrozně vyzkoušet i tu bublající masku, co jsi měla ty. Tyhle masky si už asi nekoupím, ale ta černá je docela fajn.

      Vymazat
  4. Ja som z Ali mala len tú čiernu a bola som celkom spokojná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není špatná, něco málo určitě vytáhne. :-)

      Vymazat
  5. Pilaten masku som chcela už dlhšie vyskúšať, no neviem ako by na ňu reagovala moja pleť :) Masku na pery som pred nedávnom skúšala aj ja, ale kúpila som si ju v DM-ke :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že když pohledáš na internetu, mohla by jsi najít složení té černé masky. Jinak jsem vůbec nevěděla, že se maska na rty dá koupit i v Dmku. :-)

      Vymazat
  6. Ja som teda kozmetiku ešte neobjednávala ale kúpila som si tiež niečo na tie čierne bodky ako máš ty ale na mňa to žiaľ nefungovalo ja som nemala na tom nič :D Tak buď som to použila zle alebo nemám žiadne :D

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky dlouho kosmetiku z Ali neobjednávala, ale teď jsem to riskla. Navíc zkouším hledat podle hodnocení a potom si najdu ten samý výrobek, ale za nejlevnější cenu, protože je tam strašně moc obchodníků, co prodávají stejné výrobky a ceny se dost liší. :-)

      Vymazat
  7. Masku na černé tečky z ali jsem jednu dobu používala, teď jsem už nějak líná je objednat, ale nebyly špatné. :-) Ne že by to vytáhlo všechno, to ne, ale pro pocit určitě dobré. Hlavně jsem se ze začátku bála, aby mě to nějak nedráždilo, ale úplně v pohodě. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani mě naštěstí žádná maska nedráždila. Ta černá byla docela fajn, ale taky nevytáhla úplně všechno. Akorát jsem se dívala na leták od drogerie Teta a mají v nabídce jak masku na rty, tak i tuhle černou.:-)

      Vymazat
  8. Já jsem už jednu černou masku z ali měla, ale nepřišlo mi, že by něco dělala. Nějakou fungující ale potřebuju jako sůl!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U této masky jsem vypozorovala, že pleť musí být vyčištěná a nesmí být mokrá, jinak maska tak dobře neprilne. A sloupávat až jak úplně zaschne.

      Vymazat
  9. O té masce na černé tečky jsem hodně četla a pořád nevím, jestli koupit nebo ne:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když ji koupíš na Ali, není vůbec drahá, takže doporučuji nejdříve vyzkoušet pár vzorečků. Někdo je s ní spokojený a na někom vůbec nefunguje, takže těžko říct. Ani mně moc nevytáhne, černé tečky mám stále, ale něco málo vyčistí. :-)

      Vymazat
  10. ja by som asi na tie masky nenabrala odvahu :D ale pekná recenzia ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já jsem na Ali předtím kosmetiku nekupovala, ale tyhle masky mě moc lákaly. Navíc ta na rty a ta černá čistící, už jdou koupit i v drogerii, co jsem si tak všimla. Takže se není čeho bát. Děkuji. :-)

      Vymazat
  11. Z těchto jsem zkoušela pouze černou masku Pilaten, existují ale lepší masky. Na černé tečky mi třeba pomáhá ta od Lorealu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi pěkně děkuji za tip, asi budu muset počkat na nějakou akci a konečně si nějakou od Lorealu koupit. :-)

      Vymazat
  12. Osobně nejsem zrovna fanoušek těchle masek, ale vypadají pěkně, jestli budu někdy něco objednávat z Aliexpressu, tak je vyzkouším :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  13. Dlouho mě lákala ta maska na rty, tak jsem si jí pořídila, také to byl nějaký čínský e-shop a jako nic moc :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nevím, co jsem od ní očekávala. Ale vyzkoušela jsem a vím, že si ji znovu nekoupím. :-)

      Vymazat
  14. Vypadá to zajímavé, třeba je někdy vyzkouším :D
    Jdu si za svým snem

    OdpovědětVymazat
  15. Měla jsem tu černou a za mě velké zklamání, nevytáhla to bohužel absolutně nic. :)


    Deni ze stránky Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí. Mě něco málo vytáhla, ale bohužel černé tečky mám stále. :-/

      Vymazat
  16. Vypadají dobře, na pusu jsem měla od balea a nic nedělala, pod oči mám ráda od baley a černou používám furt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu od Balei jsem chtěla vyzkoušet, ale v naší DM jaksi stále není k dostání. No, asi si nechám zajít chuť, když nic nedělala. :-)

      Vymazat
  17. Tiež zvyknem kupovať takéto srandy z Ali. Skúšala som len tú čiarnu masku a tiež mi toho nevytiahla veľa. Mám doma aj masku pod oči aj na pery ale od iných značiek.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych chtěla ještě takovou tu bublající masku vyzkoušet. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig