úterý 8. května 2018

Malá kabelka s kopretinou

Přeji pěkný den.

"Ještě, než se budu věnovat danému tématu, ráda bych vám napsala pár vět. Určitě jste si na mém blogu všimli několika změn. Teda aspoň vy, co mě sledujete delší dobu. Změnila jsem vzhled blogu a konečně je takový, jaký jsem si představovala. Další změnou jsou fotky. Sice je i nadále fotím mobilem, ale nakoupila jsem nějaké příslušenství a pár dekorací, aby byly hezčí. Později bych chtěla mít i svou vlastní doménu, ale toho se ještě trochu bojím, protože tomu až tak moc nerozumím. A samozřejmě v neposlední řadě se stále snažím zdokonalovat i v psaném slovu. Když porovnám mé první články (před třemi lety) s těmi, co píšu nyní, myslím, že je rozdíl viditelný. Doufám, že tento krok vpřed oceníte a bude se vám tu o to více líbit. :-)"

Dříve jsem milovala velké kabelky, ale v poslední době se mi čím dál tím více začínají líbit ty malé. Jsou super do města, na párty a všude tam, kde sebou beru jen to nejnutnější a nechce se mi tahat velká kabela.

Kabelku s kopretinou jsem si vybrala na e-shopu postovnezdarma.cz a než se vrhneme na ukázku kabelky, chtěla bych vám napsat, že se jedná o e-shop, který prodává výrobky z Číny a je vhodný hlavně pro ty, co se bojí z takové dálky objednávat nebo třeba neví, jak na to. E-shop to v podstatě udělá za vás, ale samozřejmě zaplatíte o něco více, než kdybyste si danou věc objednali sami.

Na e-shopu si můžete vybrat ze čtyř barevných provedení a mému oku se nejvíce zalíbila světle modrá barvička. Na kabelku jsem čekala docela dlouho, doba dodání byla něco málo přes tři týdny. Přišla zabalená jen v klasické aliexpressácké obálce, ale naštěstí se jí nic nestalo.


Kabelka je vyrobená z pevného materiálu (umělá kůže a polyester), dobře drží tvar, i když je prázdná a zdobí ji krásná květina v podobě kopretiny. Popruh má z větší části řetízkový, je dostatečně dlouhý a jedinou nevýhodu vidím v tom, že není nastavitelný a nedá se ani odepnout.

Zapínání kabelky je na magnet a vnitřek má potažený tmavě hnědou látkou. Kabelka je malá, její rozměry jsou 14x19,5x6 cm, takže opravdu jen na to nejnutnější.

Abych o kabelce nepsala jen samé kladné věci, měla i pár chyb na kráse, které samozřejmě nemusí být na každém kuse.

Níže, na první fotce, můžete vidět, že je poslední okvětní lístek chybně natištěný a prosvítá modrá barva. Je to jediná chybička krásy, kterou jsem nedokázala zamaskovat a je viditelná jen zblízka. U stejného okvětního lístku si můžete všimnout, že kabelka přišla trochu zašpiněná, ale naštěstí to šlo utřít vlhkým hadříkem. No a na obou fotkách jste si už určitě všimli nevzhledně trčících nitek, které jsem jednoduše odstřihla nůžkami.

Jinak jsem s kabelkou velmi spokojená, je opravdu krásná, taková už trochu více elegantnější. Nenosím ji často, protože do mého běžně sportovního outfitu se velmi těžko kombinuje, ale nejvíce se mi líbí s letními šatičkami a sandálkami.

Jak byste tuto kabelku zkombinovali vy? Líbí se vám?
SHARE:

45 komentářů

  1. je naozaj pekná, obdivovala som ju už na Insta :) vzhľad blogu je pekný a musím len súhlasiť, že s naaranžovanými ,,rekvizitami" skrátka fotky vyzerajú lepšie, čo si budeme klamať :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že se vzhled blogu líbí a máš pravdu, s dekoracemi vypadají fotky o dost lépe. :-)

      Vymazat
  2. Moc krásná kabelka, taková elegantní úplně letní, jak jsem ji uviděla, hned jsem si představila letní šatičky a horký sluneční den :)
    Já jsem právě taky sháněla nějakou malou kabelku, všechny mám totiž obrovské a nakonec sehnala na Ali v černé barvě, takže žádné terno, ale na nošení je parádní.

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černou kabelku mám jen jednu, je taková univerzální a dá se nosit ke všemu. Jinak v mých kabelkách převládají ty barevné. Modré, béžové, růžové... :-)

      Vymazat
  3. Je naozaj krásna, no s týmto e-shopom nemám dobré skúsenosti - objednala som si tovar a bohužiaľ čakám už viac ako pol roka a on stále nedorazil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus napsat na jejich zákaznickou podporu. Já si u nich naposledy objednávala předminulý rok a zboží mi v pořádku dorazilo. :-)

      Vymazat
  4. Kabelka vypadá opravdu krásně! Na jaro jak dělaná :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  5. Design se mi moc líbí. Jinak do vlastní domény rozhodně jdi. Taky jsem se bála, ale nakonec jsem to zvládla a jsem moc spokojená :) A teď ke kabelce. Je pěkná, takové malé mám ráda když jdu někam večer posedět, takže by se mi klidně hodila :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se nový vzhled líbí. Do vlastní domény časem určitě půjdu, jen si o tom budu muset někde více přečíst. Mám v hlavě tolik nezodpovězených otázek. :-)

      Vymazat
  6. Tá je naozaj pekná, ale na mňa by bola malá, potrebujem ťahať veľa vecí so sebou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani pro mě není na každodenní nošení, ale vypadá fakt moc hezky. :-)

      Vymazat
  7. Jé ta je taková roztomilá, ideální na jaro :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  8. Těch pár nitek nevadí, je moc pěkná.:) Jinak s tou vlastní doménou to máme podobně :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pěkná je a nitky jsem odstřihla. Včera jsem se dívala na návody, jak přejít na vlastní doménu a nevypadá to až tak složitě. :-)

      Vymazat
  9. Vypadá fajn, i když by mi asi vadilo, že přišla trochu ušpiněná. Stejně tak ji mohl někdo otřít tim hadříkem než jí zabalil :) a přijde mi i trochu hloupý business přeprodávat věci z aliexpressu, tu pointu chápu, ale vlastně jen parazitují na jiném businessu a není to ani rychlejší dodání podle toho co píšeš :/
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rychlejší dodání (do 3 dnů) mají jen u výrobků, které jsou skladem. Těžko říct, zda si dodavatel vůbec všiml, že je špinavá. Více mi vadily ty trčící nitky. To byla asi nejviditelnější chyba na kráse. :/

      Vymazat
  10. Z Číny to tak bývá s těmi nitkami, já objednávala mamce kabelku v Číně a na běžný den byla spokojená 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je moje druhá kabelka z Číny, ale na té předtím žádné nitky nebyly, takže jsem měla asi štěstí... :-))) Já jsem jinak taky velmi spokojená. Kabelka je nádherná. :-)

      Vymazat
  11. Vzhled je perfektní! :) Kabelka je naprosto boží!!! :) Taky jsem raději za menší kabelky, dají se skvěle kombinovat, mě stačí dát do kabelky jen mobil a peníze a to je všechno co potřebuji :D :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Tak to já potřebuji ještě o pár věcí více, ale do této kabelky se to nevleze, takže je opravdu jen na výjimečné situace. :-)

      Vymazat
  12. Thank you for your comment. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Je vážně moc krásná, musí rozzářit každý outfit:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  14. tak ta je skvělá!!! :) hlavně teď na jaro, léto ❤❤

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá moc hezky a jemně. K jednoduchým šatičkám musí vypadat dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě se líbí :) na jaro-léto bude parádní. I když kombinace s jinými kousky bude nejspíše občas oříšek.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám problém ji zkombinovat. Proto ji nenosím tak často, jak bych chtěla, ale nad tím jsem při výběru vůbec nerozmýšlela. :-)

      Vymazat
  17. No tie nitky, to dobre poznám :) ale na prvý pohľad to vôbec nie je vidieť, je veľmi pekná :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  18. Ta vypadá krásně 👌
    http://lucykey88.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig