neděle 13. května 2018

Péče o ruce a rty s Yves Rocher

Přeji pěkný den.

V dnešním článku vám představím dva velmi příjemné výrobky, které jsem si kupovala na e-shopu Yves Rocher ještě minulý rok. Na zimní období jsem je sice musela odložit, ale teď jsou úplně ideální. Jedná se o krém na ruce a balzám na rty, které můžete koupit buď zvlášť nebo společně ve výhodnější sadě. Já kupovala každý zvlášť, protože cenový rozdíl byl minimální a chtěla jsem z každého jinou vůni.


Začnu krémem na ruce, který jsem si vybrala s vůní kokosu. Kdo mě sleduje déle, ví, že vůni kokosu v kosmetice mám moc ráda. Balení je malé, obsahuje jen 30 ml krému a proto je úplně ideální na cesty. Tuba má uzávěr na zašroubování a po otevření cítím sladkou vůni kokosového dortíku. Samotný krém je na první pohled trošičku hutnější, ale svým vzhledem klame. Je krásně lehký, velmi dobře se roztírá, rychle vstřebává, ruce nejsou mastné a po použití je zanechá krásně jemné, vláčné a provoněné. Hydratace mi přišla v zimním období velmi slabá, za to jsem ho odložila a začala používat až teď v teplejším období, kdy jsem s ním velmi spokojená. Takže pokud trpíte na vysušenou pokožku, doporučuji koupit nějaký jiný výživnější krém na ruce.

Balzámy na rty jsou u Yves Rocher celkově velmi oblíbené. Já mám doma dva a v dnešním článku vám napíšu o balzámu Karité.
A co vlastně to karité znamená? Karité je máslo vyráběné z ořechů afrického stromu shea tree. Je častou složkou přírodní kosmetiky a různých ošetřujících balzámů. Používá se ke zjemnění a regeneraci velmi suché a namáhané pleti.
Tento balzámek voní velmi sladce, cítím v něm i jemnou vůni mandlí. Po nanesení jsou rty hebké a vláčné. Balzám je bezbarvý, takže rty nijak nezabarví, jen jim dodá jemný lesk. Opět, co se týká hydratace, na teplejší období je super, ale v zimě mi balzám nestačil. Bohužel mi nepomohl na popraskané rty ani nezklidnil pálení rtů. Takže pokud máte se rty jakýkoliv větší problém, opět doporučuji koupit něco výživnějšího. V zimě mé rty zachránil balzámek od Havlíkovy apotéky.

Když to tak shrnu, jsou to velmi dobré "mazátka" pro ty, co netrápí žádný větší problém a potřebují mít jen pocit, že jsou něčím namazaní. Jestli potřebujete ruce a rty zregenerovat, za sebe doporučuji koupit jiné výrobky.

Máte zkušenost s těmito výrobky? Jak jste byli spokojení vy? 
SHARE:

30 komentářů

  1. krém na ruky som nemala ale balzamy na pery používam a mala som už asi z každeho a sú veľmi dobré za mňa:) a kupujem si dosť šampony na vlasy a tiež aj produkty na pleť používam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ještě třešňový. Ony jsou fajn, ale jakmile mě začnou pálit rty nebo je mám popraskané, musím sáhnout po něčem jiném. Taky mám doma slušnou zásobu jejich výrobků, protože YR patří mezi mé oblíbené značky. :-)

      Vymazat
  2. Ten balzám na rty mám, akorát jahodový a je skvělý:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám třešňový, ale když jsem ho kupovala, přemýšlela jsem i nad tím jahodovým. :-)

      Vymazat
  3. Krém na ruce bych ráda vyzkoušela, akorát přes zimu to nebude přesně pro mě. Balzámek mám také a to jahodový, který tak nádherně voní. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi budu muset vyzkoušet i ten jahodový. Já mám ještě třešňový a ten taky moc hezky voní.

      Vymazat
  4. Tento krém je můj nejoblíbenější, mám ráda vše kokosové, takže to byla jasná volba. Jen na zimu potřebuji něco hutnějšího :-) na běžné denní přemáznutí je ale fajn.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zimu tyhle výrobky nejsou, ale teď jsou úplně ideální a postačují mi. Kokos mám taky moc ráda. :-)

      Vymazat
  5. Tento krémik som skúšala a je naozaj skvelý, určite s ho kúpim keď miniem tie čo mám doma, len ja nie som moc milovníkom krémov na ruky, tak to troška potrvá :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tento by byl akorát pro tebe, protože je v malém balení. Já mám krémy na ruce moc ráda, mažu se s nima denně. :-)

      Vymazat
  6. S balzamom na pery od YR mám podobné skúsenosti ako ty. Tiež mi jeho hydratačné a regeneračné účinky prišli pomerne dosť slabé. S krémom na ruky naopak skúsenosť nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda, no. Ale takhle v teplejším počasí , kdy nepotřebuji tak velkou hydrataci, jsou velmi příjemné. Jak krém, tak i balzám. :-)

      Vymazat
  7. Jsme moc vděčná za Tvou recenzi! Právě jsem po něm pokukovala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Po tých krémoch som už pozerala, ale moja pokožka potrebuje väčšiu hydratáciu, takže asi po nich nesiahnem. Ale obaly sa im veľmi vydarili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na velkou hydrataci tyto krémy nejsou. Teda aspoň ne u mě. :-/

      Vymazat
  9. oba produkty by som určite rada vyskúšala, vyzerajú super :) ale viac ma asi láka krém na ruky, to musí byť bomba ;) pekný článok!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Sabi. Jestli nemáš příliš vysušené ruce, krém by ti určitě vyhovoval, navíc moc hezky voní. :-)

      Vymazat
  10. Kedysi som bola veľký fanúšik Yves Rocher a vyskúšala som množstvo produktov. Balzamy na pery mi ale veľmi nevyhovovali a tento krém ale vo vanilkovej verzii ešte spotrebovávam, je fajn, ale nič svetoborné.

    ethical vibes / blog instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tuto značku stále ráda a nejlepší jsou jejich sprchové gely. :-)

      Vymazat
  11. Kokosovou vůni miluju a v kosmetice obzvlášť. :)
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  12. Krémy na ruce od YR mám moc ráda :) a kokosová vůně? to je vždycky sázka na jistotu :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  13. Zrovna nedávno jsem na ten krém koukala, když jsem byla nakupovat. :-) Nakonec jsem si ho nevzala, i když podle tvé recenze bych klidně mohla, protože patřím spíš do té kategorie, co si ruce maže tak nějak pro pocit. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten krémik vonia úžasne, mám ho doma aj ja a je skvelý do kabelky :) Balzám na pery by som doma našla tiež, mandlový a kokosový, Yves Rocher to s vôňami proste vie

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  15. Na první pohled se mi krém moc líbil, ovšem dám na tvojí radu a zkoušet ho nebudu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně vyzkoušej, třeba ti sedne. Záleží, co od výrobku vyžaduješ. Já už potřebuji větší hydrataci. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig