úterý 22. ledna 2019

Ohlédnutí za rokem 2018

Přeji pěkný den.

Nikdy jsem vám nedala příležitost nahlédnout do mého soukromí. Povídacích článků je tu velmi málo. To bych chtěla letos změnit, aby byl blog trošku osobnější a vy tak věděli, kdo vám tu píše.

Rok 2018 byl pro mě smutným a plný změn.

Nejsmutnější byl hlavně v tom, že mi moje fenečka, Betynka, odešla do nebíčka. Měla sice už 16 roků, ale i tak jsem musela udělat to nejtěžší rozhodnutí na světě... Jediné, čím se uklidňuji je, že jsem ji dala krásný život, když jsme ji opuštěnou, zmrzlou a zanedbanou vytáhli v zimě z příkopy. Chodila všude s námi, užili jsme si spolu nespočet krásných chvil a ve stáří jsem se o ni starala do poslední vteřiny. Bylo to hrozně těžké, ale vše muselo fungovat dál i bez ní.


Dalšího psa jsme sice už nechtěli, ale miláček rodiny chyběl natolik, že jsme si po dvou měsících pořídili nového, malého kavalíra. Ten, kdo má doma psa asi pochopí, jaké to je najednou přijít do prázdného bytu, nikdo vás nevítá, nikdo nemá radost, že jste přišli domů. Teď je to u nás zase trochu veselejší. Navíc, je to asi jediný tvor, který vás vytáhne ven na procházku, i když se vám nechce a nejraději byste celý den seděli doma u televize.

Největší změnou a velkým rozhodnutím bylo, když se moji rodiče rozhodli prodat baráky v ČR a koupit jeden domeček na Slovensku, kousek od nás. Velmi mě to potěšilo a jsem ráda, že je budu mít k sobě tak blízko.

Na dovolenou nejezdíme každý rok, ale ten minulý jsme si jednu týdenní udělali. Skvěle jsme si odpočinuli. Byli jsme ubytováni přímo v areálu vodního parku Bešeňová. O této dovolené bych vám ještě chtěla pár řádků napsat, protože byla dokonalá. Nechali jsme si udělat pedikúru pomocí rybiček, zašli na masáž, jednou nám donesli snídani do postele, měli neomezený vstup do každého bazénu, já jsem chodila na vlnobití.... A ta příroda okolo, nádhera.

S kamarádkou jsme se rozhodly, že začneme cvičit. Posilovna nás moc nebavila, tak jsme začaly chodit na aqua aerobic. Cvičí se každý čtvrtek, ale to je hrozně málo. Chtěla bych najít ještě nějaké jiné cvičení, kde bysme rády chodily. Pokukuji i po trampolínkách, můžou být super, tak uvidíme...

Předminulý rok jsem chodila po různých koncertech, muzikálech a v roce 2018 pokračovala. Byla jsem se podívat na Dalibora Jandu a jeho kapelu Prototyp, viděla jsem taky muzikál Atlantida s hity od Mira Žbirky a jako poslední jsem byla na koncertě Kryštof. Ten byl zatím asi nejlepší. Jeho písničky mám ráda, všechny poznám. Byl to skvělý zážitek. Navíc je Richard výborný showman, tak byla i sranda.

Při shánění vánočních dárků a vlastně vždy, když jsem vešla do obchodu s oblečením (hlavně Kik, Pepco), všimla jsem si, že jsou trendy hvězdičky. Byly úplně všude. Na pyžamech, mikinách, tričkách, papučích... Taky jste si toho všimli? Tento trend se mi natolik zalíbil, že jsem nějaký kousek oblečení s hvězdičkou musela mít. A nezůstalo jen u jednoho kousku.

Vlastně ani nevím, zda vás takové články zajímají. Určitě mi dole v komentářích zanechte vzkaz, zda by jste u mě chtěli číst podobné články častěji.

Jaký byl váš rok 2018? Chtěli byste více takových povídacích článků z mého života?
SHARE:

20 komentářů

  1. Popravde som rada, že je už nový rok, potrebovala som zmenu a nový štart. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nový start si můžeš udělat kdykoliv a nemusíš čekat na nový rok. :-)

      Vymazat
  2. Takové povídací s osobního života jsou fajn, tak určitě pokračuj. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  3. Všetko dobré do nového roku <3 To že sa rodičia presťahovali bližšie je od nich veľmi krásne! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám takové články ráda, dyť jsem psala podobný. :) Pejska je mi líto, ale je fajn, že máte nového, který je také moc hezký. Od vašich je to velice milé a věřím, že je to moc fajn je mít u sebe.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě víc takových článků :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chápu, jaké to je přijít o pejska. Také jsem to měla podobně a brzy na to jsme museli pořídit nového. Je pravda, že když doma nikdo nekňučí radostí, je smutné :-( život bez psa si nedovedu představit :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Je mi moc líto, že tvůj pejsek odešel :-( zažila jsem tohle před pár lety :-( také jsme si za měsíc pořídili nového.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jednou máš psa, nedá se bez něj být. :-)

      Vymazat
  8. Veľmi mi je ľúto Tvojho psíka. Inak, veľmi pekný článok. A vitaj na SLovensku! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Chudák psik,to mi je velmi ľúto. Každopádne pekný článok.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  10. Je mi veľmi ľúto Betynky :/ Článok sa veľmi príjemne číta, rozhodne by som si takýchto rada prečítala aj viac :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi pěkně děkuji za odpověď. Pokusím se o sobě psát více. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig