úterý 1. ledna 2019

Pohodlný, zimní outfit

Přeji pěkný den.

V první řadě bych vám chtěla popřát všechno nejlepší v novém roce 2019, ať je lepší, než ten předchozí.

Rok 2018 byl pro mě plný změn. Připravuji pro vás takové malé ohlédnutí za ním, kde vám všechno povyprávím.

Doufám, že jste si užili volné dny, měli klidné vánoční svátky a vše proběhlo dle vašich představ.

V dnešním článku bych vám chtěla ukázat můj běžný, zimní outfit, ve kterém se cítím nejlépe a nosím ho dost často. Díky spolupráci s e-shopem bonprix.sk jsem si u nich objednala sportovní bundu a čepici. Aby byl outfit kompletní, doplnila jsem ho černými kalhotami z Takka a vysokými kozačkami z Deichmannu.


Outdoorovou prošívanou bundu nabízejí ve třech barevných provedení. Mně se nejvíce zalíbil odstín matná stříbrná. Na e-shopu se mi zobrazuje více do bíla, ale ve skutečnosti jde o světle šedou barvičku. Bunda je lehká, tenčí, ale zahřeje. No, do velkých mrazů nebo na hory bych ji určitě nedoporučovala. Jinak je moc pěkná, všichni mi ji chválí. Jak můžete vidět na fotkách, krásně mi sedí. Mám ji ve velikosti č. 46, je trošičku volnější, ale to mi nevadí, protože tak bez problémů pod ní obleču svetr nebo mikinu.

Bunda je doplněná tmavšími detaily z teplého, úpletového materiálu. Kapsy jsou na zip a jsou taky hezky zateplené příjemnou látkou. Bunda má kapuci, ale není odnímatelná. Zapínání je na levé straně s dvoucestným zipem.

Dalším kouskem je čepice, kterou jsem v dětství strašně nerada nosila. Za to teď na ni nedám dopustit. Čepici mají jen v téhle tmavě šedé barvě s černou bambulí a perfektně se mi hodila k doplnění outfitu. Čepice je krásná, třpytí se a háže stříbrné odlesky. Taktéž se mi líbí ozdoba v podobě tří hvězdiček. Jak můžete vidět, není moc hrubá, ale dokáže ochránit před zimou, jen ne před velkými mrazy, ale já jsem hrozná zmrzlina.

Naštěstí je zima mírná (aspoň tedy u nás), nejsou -15 stupňové teploty a tak se dá oblečení v pohodě nosit. Bundu i čepici vám můžu jen doporučit. Celkově na Bonprixu objednávám dost často a většinou jsem s oblečením velmi spokojená.

Co nosíte nejraději vy? Líbí se vám můj outfit nebo to není váš styl?
SHARE:

24 komentářů

  1. Outfit vhodný k procházkám i do města, celkově se mi líbí. :) Bunda je fakt velmi pěkná, nějaká taková mi chybí v šatníku. :) A čepice jsem taky nerada nosila a když jsme dnes šli na procházku, tak jsem měla hned čepici nasazenou. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak, takový univerzální outfit, se kterým můžeš jít všude. Bunda je úplně super a i ta čepice. Pro nás straky a milovnice všeho třpytivého je úplně ideální. :-)

      Vymazat
  2. Super outfit, naozaj vyzerá pohodlne ;) aj veľmi sa ti hodí ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si konečně po X letech vybrala novou zimní bundu. Tentokrát z CÁčka, kde si běžně nic nekupuju. Vlastně ani nevím, proč? Je to taková parka, mírně teplejší. Ale na tu letošní zimu je zatím úplně akorát a vyhovuje mi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos je zima opravdu mírná. Já to tak mám zase s obchodem Takko. Dříve se mi tam nic nelíbilo a teď tam chodím na kalhoty, mikiny i trička. :-D

      Vymazat
  4. Ja tú svoju vysnívanú bundu stále ešte len hľadám (snáď ju do konca zimy nájdem :D). Doma mám niekoľko kabátov, ale v zasneženom počasí sa proste teplej nepremokavej bunde nič nevyrovná :).

    Janie Hannagonova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak držím palce, aby jsi ji co nejdříve našla. :-)

      Vymazat
  5. Krásný nový rok i tobě! :)
    Outfit je super, hezky sladěný a líbí se mi, že ty vlasy to trošku "rozbíjejí" :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bunda je krásná, mně samotné by se taky líbila :) Moc ti sluší, přijde mi, že tě její barvička úplně rozzáří :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, bunda je opravdu krásná. Zaujala mě hned na první pohled. :-)

      Vymazat
  7. Bunda je hezká :-) líbí se mi, jak ti ladí s čepicí. Já třeba čepice nenosím vůbec už několik let, i když bych ráda :-D mám pár favoritů, co se mi neskutečně líbí, ale nemám na to nějak odvahu, připadala bych si blbě :-(

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nějak podobně jsem se cítila, když jsem byla malá. Čepice jsem strašně nerada nosila, ale teď je pro mě důležitější být v teple. Navíc už je tolik druhů čepic, že není možné, abys v nějaké nevypadala skvěle. :-)

      Vymazat
  8. Také mám ráda pohodlné věci... bunda je zajímavě řešená, moc pěkná a sluší ti :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  9. Bundička je krásná, pohodlná. :-) v zimě se nejlépe cítím v pohodlném oblečení :-) moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  10. Klasický, obyčejný outfit v kterém člověku nebude zima. Palec nahoru! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný outfit, bundu jsi vybrala moc hezkou, kdybych tě potkala asi bych ti ji také pochválila :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Bunda ti sedí, nicméně taková není můj šálek čaje. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig