úterý 12. února 2019

Sladká nevinnost, Cupuacu

Přeji pěkný den.

S recenzemi na Ziaju se roztrhl pytel. Je to možná způsobené tím, že je tato kosmetická značka, od konce minulého roku, dostupná i na e-shopu Elnino.sk. Ani já jsem této kosmetice neodolala a vybrala si dárkovou kazetu z řady Cupuacu, která obsahovala krystalické sprchové mýdlo 500 ml, sprchový balzám 300 ml a pleťový krém na den i noc 50 ml. Cenově se dárková kazeta oplatí více, než kdyby jste si chtěli koupit produkty samostatně, stojí pouhých 6,39 eur.


Krystalické sprchové mýdlo má světle hnědou barvu a gelovou konzistenci.  Po přivonění k lahvičce voní jemně, má typickou vůni másla, mandlí, ale po nanesení na tělo to rozjede. Vůně se najednou změní na svěží, ale zároveň sladkou, jako citronový bonbónek.
Na pokožce vytvoří bohatou pěnu. Trochu mě mrzí, že jeho vůně provoní jen koupelnu a na pokožce se dlouho neudrží, ale za to ji velmi dobře umyje a hlavně nevysušuje.

Pleťový krém má úplně tu samou vůni, jako sprchové mýdlo výše a naprosto jsem se do ní zamilovala. Konzistence je hezky krémová, na celou pleť stačí nanést množství většího hrášku. Lehce se roztírá a dobře vstřebává. Dá se použít jak na den, tak i na noc a suchá pokožka nemá šanci. Pleť je po něm hydratovaná, vyživená a hezky jemná. Nejvíce jsem si tento krém oblíbila na noční použití.

Sprchový balzám se dá použít dvěma způsoby. Buď jako maska na vlasy nebo jako sprchový krém na tělo i pleť. Vyzkoušela jsem oba způsoby a musím uznat, že se jedná o dost rozmazlovací balzámek. Použití je velmi jednoduché a doba působení je v obou případech dost krátká, stačí jedna minuta.
Balzám nanáším na suché vlasy, těsně předtím, než vlezu do sprchy. Nechávám ho působit většinou trochu déle a potom vlasy umyju obvyklým způsobem. Balzám mým vlasům dodá trochu větší objem, krásně se lesknou a konečky nemám tak vysušené.
Použití, jako sprchový krém, je taktéž velmi jednoduché. Po umytí sprchovým gelem ho jemně vmasíruji do vlhké pokožky. Nevytvoří žádnou pěnu, jen kluzký film. Balzám nechávám chvíli působit a potom ho opláchnu. Pokožka je po vysušení hezky jemná, hydratovaná a vůbec není mastná.

Se všemi produkty z této dárkové kazety jsem byla velmi spokojená a děkuji e-shopu Elnino.sk za možnost vyzkoušení kosmetiky od Ziaji.

Už jste něco vyzkoušeli od značky Ziaja?
SHARE:

20 komentářů

  1. Tahle řada musí perfektně vonět. Zaujal mě ten sprchový balzám, že jde použít i na vlasy, objem bych zrovna potřebovala :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten balzám jsem se těšila nejméně, ale velmi mě překvapil. :-)

      Vymazat
  2. Já Ziaju miluji už dlouho a je dobře, že se rozvíjí levná, ale tak účinná kosmetika. Cupacu jsem chtěla zkusit, ale mám za to, že není přímo a můj typ pleti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, i na to je potřeba brát ohled. :-)

      Vymazat
  3. Recenze zní zajímavě, zvlášť ten balzám, pokud jde o použití na vlasy (na tělo asi preferuji tělové mléko).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten balzám mě opravdu překvapil. Nepoužívám ho denně, je to spíše na takové to rozmazlování. :-)

      Vymazat
  4. Za tú cenu sa rozhodne táto kazeta vyplatí :) Celkovo mám Ziaju veľmi rada, málokedy ma od nich niečo sklame :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jediné, co mi od nich moc nevyhovuje je kakaová řada, jinak jsem taky byla vždy spokojená. :-)

      Vymazat
  5. Cupuacu řada je jedna z mých nejoblíbenějších. Celkově i Ziaju mám hodně ráda :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě jsem neměla možnost vyzkoušet, takže díky za Tip :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jak já bych si ty produkty chtěla očichat :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. O tejto rade som už niečo počula, ale neskúšala. Určite musím! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za sebe můžu doporučit, byla jsem spokojená. :-)

      Vymazat
  9. Produkty vypadají super, já zatím testuji řadu na akné, tak uvidíme jaká bude :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že budeš spokojená, ale těším se na recenze. :-)

      Vymazat
  10. Normálne som zostala príjemne zaskočená cenou :O Ziaju milujem, to už asi každý vie :) A túto radu som ešte nikde neskúšala, nevoňala ani s ňou neprišla do reálneho styku ale po Acai Berry je hneď ona, ktorá ma najviac láka :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny dárkové kazety se od Ziaji oplatí. Acai Berry jsem ještě neměla, ale zní to dobře. Budu muset vyzkoušet nebo aspoň minimálně k ní někde přivonět. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig