úterý 7. května 2019

Dokonale odlíčená pleť a oční okolí

Přeji pěkný den.

Přiznám se, že ještě donedávna jsem patřila mezi lenochy, kteří svou pleť odličují jen micelární vodou, ale když jsem měla možnost, díky e-shopu Elnino.sk, vyzkoušet dvoufázový odličovač, vše se změnilo.
Micelární vody jsem odložila a na dokonalé odlíčení pleti používám dvoufázový odličovač očí a make-upu od Nivei. Potom pleť dočistím už jen pleťovou vodou nebo čistícím gelem.

Dvoufázový odličovač od Nivei je opravdu dvoufázový. To znamená, že jsou v lahvičce dvě tekuté složky. Dole je růžovo oranžová vodička a nahoře je průzračný olej. Časem a neustálým protřepáváním, se mi odličovač změnil na tři části. Vodička, bílá pěna a olej. Na funkčnosti se naštěstí nic nezměnilo.


Dvoufázový odličovač je v plastové lahvičce s uzávěrem na zašroubování a aby se ho, při použití, moc nevylilo, má v sobě takovou zátku s malou dírkou. Po přivonění, necítím žádnou vůni, takže je bez parfemace.

Odličovač používám tak, že ho nejdříve protřepu. Tím se spojí obě složky. Nanesu ho na odličovací tamponek a jemně s ním čistím oční okolí i pleť. Nikdy nečistím jedním tamponkem všechno. Většinou si to rozdělím a použiji dva odličovací tampony na oči a dva na celou pleť. Samozřejmě použité množství záleží na vrstvě vašeho makeupu. Já se maluji dost přirozeně a většinou používám nude odstíny.

Celkově, u odličovačů od Nivei, mám problém s odličováním řasenky, ale tenhle dvoufázový odličovač mě velmi mile překvapil, jakou rychlostí dokázal vše odlíčit. A ne jen oční okolí. Osvědčil se mi také na odličování tekutých rtěnek, které nejdou jen tak lehce odlíčit běžným odličovačem.

Po použití je pleť dobře odlíčená, čistá, jemná a není mastná. Odličovač nevysušuje, nedráždí oči ani oční okolí. V podstatě mu nemám co vytknout a jsem s ním velmi spokojená.

Díky jemnému složení, je šetrný k pleti a vhodný i pro citlivé oční okolí. Nejen, že dokonale odličuje, měl by o řasy a oční okolí i pečovat. Ve složení se sice nevyznám, ale můžu souhlasit se vším, co se o něm píše.

A jak už to u mě bývá zvykem, opět jsem vám natočila krátké video, kde se můžete podívat, jak dvoufázový odličovač od Nivei vypadá.

*Děkuji e-shopu Elnino.sk za poslání dvoufázového odličovače k recenzi.*

Co vy používáte na odličování pleti?
SHARE:

20 komentářů

  1. Dvoufázový odličovač jsem zatím měl obyčejný z Lidlu (Cien), ale i s tím jsem byla spokojená. Tento jsem zatím ani nikde neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nevím, jestli je už v drogerii, ale je na něm napsané, že je to novinka, tak na něj časem určitě někde narazíš. :-)

      Vymazat
  2. Vyzerá to super 😊 Ja si brúsim zúbky na dvojfázový odličovač od Nuskin.

    OdpovědětVymazat
  3. Such a great product! Nivea product I just use their lotion. Maybe I should try this one too ^^ Thanks for sharing~

    Would you like to support each other by follow GFC and G+?
    Let me know if you follow me and I will follow back asap!

    Xoxo,
    Erika

    OdpovědětVymazat
  4. Já dvoufázový vyzkoušela poprvé od Astrid a to odličovač očí a je naprosto perfektní, stačí dvě kapky na tamponek a přetřít oči a skvěle jsou odlíčené. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna tyhle typy odličovačů mi nevím proč vůbec nesedí :/ Já se odličuju poslední dobou hydrofilním olejem a jsem moc spokojená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem taky měla, tuším, že byl s granátovým jablkem a byl skvělý. :-)

      Vymazat
  6. Od tejto značky som mala iný, modrý, ale inak stále používam dvojfázový od Yves Rocher :)

    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla cestovní balení odličovače od YR, ale u něj mi přišlo, že zanechává pokožku mastnější. :-)

      Vymazat
  7. Dvoufázové odličovače moc nepoužívám. Zvykla jsme si teď na ty přírodní nebo oleje. Úplně jsem vynechala micelárky, po kterých se mi pleť hrozně zhoršila...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelárky jsem už taky odložila. Oleje jsou super, taky je ráda používám. :-)

      Vymazat
  8. Dvoufázové odličováky mám ráda, používám je hlavně na rtěnky :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Je skvělý, že dobře odlíčí a zároveň na to, že je dvoufázový nemastí, mám hodně zkušeností i mé kamarádky s podobným typem odličovačů a hrozně mastily...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je super. Měla jsem dvoufázový odličovač od YR a ten taky mastil. :-)

      Vymazat
  10. Vypadá velmi dobře :) vyzkouším..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig