úterý 7. ledna 2020

Motivace všude, kam se podíváte

Přeji pěkný den. 

Už jako malá jsem si ukládala různé motivační citáty. Všechny jsem pak vytiskla a udělala z nich velký plakát, který jsem přilepila na zeď vedle postele. Vždy mě bavilo si je číst. Klidně i pořád dokola a stále mě to drží. Plakát sice už nemám, ale pamatuji si na něj dodnes. Tehdy plakáty letěly a žádný dětský pokoj se bez nich neobešel. Ať už na zdi viseli oblíbení herci, zpěváci nebo animovaní hrdinové... Já měla na zdi koně a motivační citáty.

Jestli máte rádi cokoliv s motivační tématikou, ráda bych vám představila e-shop vesele-veci.sk. Nabízejí nádherné věci s krásnými motivačními citáty.
Najdete tam kalendáře, diáře, sešity, knihy, obrazy a spousty dalšího. Opravdu je motivace všude, kam se podíváte.

Ještě koncem minulého roku mi od nich (díky spolupráci) přišel krásný balíček, ale nakupovala jsem u nich už dříve. Proto vám můžu tento e-shop opravdu doporučit. Vždy vše proběhlo bez problémů a objednávku jsem měla rychle doma. Taky se oplatí sledovat jejich FB stránku, protože tam oznamují různé akce. Zajímavá je i jejich nabídka "Doporučujeme koupit spolu". Vždy ty věcičky pak vyjdou levněji.

Balíček obsahoval Diář na rok 2020, knihu Moje sny a cíle, malý sešit Sedm dní k vašim cílům a nádherné Motivační mandaly. Diář jsem vám už na blogu ukazovala. Najdete ho tady a dnes nahlídneme do motivačních mandal a knihy Moje sny a cíle. 

Motivační mandaly jsou omalovánky pro dospělé. Skvěle si u nich odpočinete a díky motivačním citátům se pozitivně naladíte do života. Uvnitř najdete 47 moc pěkných obrázků. Mají tvrdý papír s velmi kvalitním potiskem, který se nerozmazává. Už se mi u jedné omalovánky stalo, že když jsem gumovala, rozmazával se i černý potisk. 


Na ukázku jsem vám vyfotila pár obrázků. Každý je jiný a moc se mi líbí. Po vybarvení můžete papír jednoduše vytrhnout, dát do rámečku a klidně někde vystavit. Už jsem to takto s jedním obrázkem udělala a vypadá, za sklem, moc hezky. 

Kniha Moje sny a cíle je jednoduše skvělá. Zapisovat do ní můžete jak své životní sny, tak i osobní, rodinné nebo pracovní cíle. Každý cíl má jednu stranu a můžete jich mít až 101. V knize také najdete motivační citáty a na konci je spousta volného místa pro vaše poznámky. 

Myslela jsem si, že knihu nevyužiji, ale po bližším prozkoumání jsem změnila názor. Je vhodná pro ty, co rádi všechno zapisují, takže vlastně úplně pro mě. Mým největším snem je podívat se do New Yorku a taky bych chtěla, letos, navštívit Vánoční trhy ve Vídni, tak snad se mi to podaří.
Níže se opět můžete podívat na menší ukázku z této knihy.

Sešit Sedm dní k vašim cílům je tenký. Zapisujete v něm, k jednotlivým dnům, své úlohy a priority. Obsahuje tedy jen sedm dní a když jsem šla k nim na e-shop, tuším, že mi zrovna tento sešit nabídli k zaslání na email ve formátu pdf zdarma. Tak to klidně zkuste.

Jestli milujete jakoukoliv motivaci, určitě k nim nakoukněte. V nabídce mají plno krásných věcí. Hodně se mi líbí jejich motivační obrazy na zeď a diáře u nich kupuji pravidelně každým rokem.

*Velmi pěkně děkuji e-shopu vesele-veci.sk za poslání krásných věciček.*

Píšete si někde svoje sny nebo je máte jen v hlavě? A co omalovánky? Baví vás je vybarvovat?
SHARE:

17 komentářů

  1. Tak Ti prajem veľa motivácie a splených snov a všetko dobré v Novom roku 2020!
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Looks great dear
    Thx for share
    https://softcutieblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. No to koukám, ten web je skvělý. Všechny ty diářky a notýsky :-O jedním slovem wow. Moc se mi to líbí. I když já jsem na tohle hrozná, vždycky bych si nakoupila vše, a pak mám problém si kolikrát napsat i do vlastního diáře. Ale teda ten e-shop si ukládám do oblíbených ♥

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají tam krásné věcičky. A některé mají i v české verzi. :-)

      Vymazat
  4. Tie mandaly vyzerajú úžasne. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Jejda tak na to si pamatuji jak jsem na zdi měla všechny zpěváky :D jo to byli časy :D Já si taky koupila diář, ale zatím využívám jen stolní kalendář :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé, to jsem měla na plakátech Justina Biebra, Avril Lavigne..bože, to byly doby! :D

    Ty mandaly jsou nádherné, ty bych si přála mít doma. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, Justin... :-D A mandaly mají opravdu pěkné obrázky.

      Vymazat
  7. Balíček by mi také udělal radost, přišly ti krásné věci! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Tuto stranku poznám, maju pekne motivačne vveci. Ale ja už mám takých knih a podobných veci doma dost, tak radšej už nedokupujem nič podobne...
    Omalovanky som kedysi dááávno vyfarbovala, ale nie je to pre mna. Akosi s tým nemám trpezlivost, ja by som chcela všetko hned mat hotové :-D
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám naštěstí dost trpělivosti. :-D

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig