úterý 18. února 2020

Čistící a voňavé přípravky, ke kterým se ráda vracím

Přeji pěkný den.

Když mi, minulý týden, přišel objednaný balík z DM drogerie, napadlo mě, že bych vám mohla ukázat, které čistící přípravky, do domácnosti, ráda kupuji a stále se k nim vracím.
Myslím, že se tu najde spousta žen, které svou domácnost už mají a tak by se vám mohl hodit tip na voňavé a funkční přípravky.


Úplně nejvíce jsem si oblíbila vlhčené utěrky. Značka Denk mit jich má v nabídce spousty. Nejčastěji beru utěrky určené do kuchyně a na záchod.

V kuchyni se s nimi dá utřít cokoliv a povrch se nemusí oplachovat. Navíc je nabízejí v nádherných vůních. Poprvé jsem na ně narazila, když jsem jedno balení měla v DM boxu a od té doby je kupuji stále.

Druhé vlhčené utěrky jsou dezinfekční, určené na mytí vnějších částí toalet. Díky malému balení jsou ideální i na cestování, při kterém víte, že budete muset používat veřejné wc. Po použití se můžou jednoduše spláchnout. Úklid s nimi je rychlý a pohodlný. Jen když už mám v balení málo kusů, zvyknou rychleji vysychat.
Proto je nutné u všech těchto vlhčených utěrek dbát na dobré uzavření obalu.

Když už jsme u těch toalet. Na kompletní umytí nejraději používám Domestos. Ten v bílém obalu zanechá toaletu zářivě bílou a ten v černém balení je výborný na vodní kámen v toaletě. Přitom oba zabíjí veškeré bakterie.

Další kategorií jsou osvěžovače vzduchu. Vím, že se dají použít všude, ale my je používáme jen na toaletě.
Vůně ve spreji od Airwicku nádherně voní. Ráda je kupuji a v nabídce mají různé vůně. Od ovocných až po květinové.
Osvěžovač od značky Denk mit taky pěkně voní. Obsahuje barevnou vodičku, která vydrží dlouho vonět. Vždy ji pokládám na splachovací nádobu a provoní celou místnost.

Kdo má doma tvrdou vodu, pozná, jak je boj s vodním kamenem nekonečný. Mně se na vodní kámen nejvíce osvědčil Pulirapid. Prodávají různé druhy a všechny ho dokážou odstranit bez větší námahy.

Oblíbený prací prášek zatím ještě nemám, za to v aviváži mám jasno. Nejvíce nám doma voní aviváže od Coccolino. Prádlo je krásně měkké, hezky provoněné a vydrží dlouho voňavé. V nabídce mají taky spoustu různých vůní. Nevím proč, ale vždy, když si nemůžu vybrat vůni, beru tu v modrém obalu. A to platí i u jiných čistících přípravků. Jako třeba přípravky na podlahu apod.

A na závěr bych vám chtěla dát tip na tekuté mýdla od Balei. Jsou voňavé a mé ruce nevysušují. Kromě klasických gelových mýdel mají i pěnové. Výhodou je, že se taky dají koupit ve větším 500 ml balení. A jak už u Balei bývá zvykem, nejen, že jejími krásnými obaly vyzdobíte koupelnu, ale produkty jsou i za super cenu.

Máte taky nějaké oblíbené čistící přípravky, ke kterým se rádi vracíte? 
SHARE:

23 komentářů

  1. Pulirapid a ty vlhčené ubrousky do domácnosti také požívám pravidelně a ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Suma sumárum, z celkového Tvojho nákupu používam len Domestos, mydlá od Balei a to je asi všetko. Vlhčené obrúsky mám doma a ešte stále som ich nepoužila :-) ale zase mám iné osvedčené kúsky.
    Pekný deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že jsi nenapsala jaké. Ráda bych se inspirovala. :-)

      Vymazat
  3. Na praní používám z DMka jejich gely Denk mit - na bílé, barevné a jemné prádlo a jsem s nimi spokojená. A cena jen taky fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď zkouším práci prášek od Winni's a zatím super. Tak uvidím, Denk mit jsem na prádlo ještě nezkoušela, ale děkuji za tip. :-)

      Vymazat
  4. Ahojky,
    mám taky oblíbené nějaké uklízecí prostředky. Mýdla od Baley jsou nejlepší, jsou levná, krásně voní a mají pěkné obaly. Určitě si koupím další. Domestos mám na WC taky nejraději, jen kupuji ten zelený, který zničí vše:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty Domestosy střídám, ale ten černý beru vždy, taky ničí bakterie. :-)

      Vymazat
  5. Veľmi ma zaujali tie vlhčené obrúsky na toaletu. Je super, že môžu ísť po použití rovno do vecka. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, můžou. Maximálně tři ubrousky na jedno spláchnutí. Je to na nich napsané. :-)

      Vymazat
  6. Domestos také používáme a ty Cocolina jsou asi ze všeho nejvoňavější, když jsem pracovala ještě v drogérii, tak byly věčně vybrané.

    <a href="http://somethingbykatep.blogspot.com/Somethingbykate</a>

    OdpovědětVymazat
  7. Já musím přiznat, že dříve jsem uklízecí a podobné věci nakupovala strašně ráda, nyní je toto na mne až moc chemie, kterou se snažím v naší domácnosti spíše omezovat. Z toho všeho doma používáme čistič na záchod a mýdlo na ruce.
    Třeba Baleu mám hrozně ráda, jejich výrobky mají pěkné obaly a navíc krásně voní a jsou za super cenu, ale bohužel ji tu v UK nemáme, tak jsem vždy ráda, když si třeba něco dovezu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak potom pro tebe bude vhodnější značka Winni's, na kterou připravuji recenze. :-)

      Vymazat
  8. Takéto články mám veľmi rada ♥ DM-ko milujem a lifestylové články zo života som vždy považovala za nápomocné! Ďakujem veľmi pekne za tipy! Možno niečo zakúpim i mamine! :) ☃❄❅

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  9. Coccolino i mýdla z Balea mám moc ráda, mají krásnou vůni. :-) Jinak vlhčené ubrousky jsou mi každodenním pomocníkem i v práci pro utření stolu a příjemnou vůni. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  10. Z DM ještě doporučuju přípravek na čištění pračky. Pračka je díky tomu čistá zevnitř a nesmrdí :).

    Verča ze Ztracena v Praze | Obrovská nálož oblečení ze ZALANDO - vyplatí se tam nakupovat? | HAUL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip. Až bude potřeba, podívám se po něm. :-)

      Vymazat
  11. Také používám Domestos, ale teď jsem zkusila z Lídla a je stejně dobrý. :) Ubrousky také používám na utírání prkýnka, ale mám jiné. Aviváž jsem popravdě nezkoušela, mě se líbí momentálně Silan. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silan jsem dříve taky používala, ale pak jsem přešla na Coccolino. :-)

      Vymazat
  12. Coccolino používám

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig