úterý 21. dubna 2020

Čistá a voňavá domácnost

Přeji pěkný den.

Dneska vám přináším další várku výrobků od ekologické, hypoalergenní značky Winni's. Určitě taky souhlasíte, že když si k úklidu najdete dokonalé pomocníky, může být úklid i zábavou.
A tak se v dnešním článku budeme věnovat úklidu a výrobkům, se kterými hravě a lehce vyčistíte i velmi zašlou špínu.

O značce Winni's jsem vám už psala, ale pro připomenutí si můžete přečíst pár informací:
  • Výrobky jsou určené pro italský trh, takže je vyloučena dvojí kvalita
  • Jsou dostupné ve výhodném XXL balení
  • Maji dva certifikáty - SKINECO a VEGAN OK
  • Neobsahují fosfor, barviva ani těžké kovy a jsou plně rozložitelné v přírodě
  • Plastový obal je recyklovatelný


Všechny výrobky koupíte na e-shopu drogerie.cz za výhodnou cenu a už teď vám můžu prozradit, že se k některým výrobkům budu velmi ráda vracet.

Čistící přípravek na podlahy s výtažkem z levandulových květů je vhodný pro údržbu všech omyvatelných ploch a podlah. Jeho vůně se plně aktivuje až chůzí po podlaze a díky tomu zůstane váš domov voňavě svěží delší dobu. 

Čistič na podlahy má velmi příjemnou vůni. Sice voní po levanduli, kterou zrovna moc nemusím, ale tady mi vůbec nevadí. Právě naopak, voní mi a po vytření ji cítím i ve vzduchu. Na té chůzi po podlaze a aktivování vůně (jak je napsáno v popisu) něco bude. Na chodbě, kde se stále chodilo, byla vůně intenzivnější, než v pokoji, kde nikdo nebyl.
Podlahu velmi dobře umyje. Používám ho jak na plovoučku, tak na dlažbu a za mě super. Zkoušela jsem ho dát i hodně zředěný do robota na vytírání a taktéž velká spokojenost.

Odmašťovací univerzální přípravek je šetrný nejen k pokožce, ale i k životnímu prostředí. Dokonale odmastí troubu, gril, digestoř a všechny omyvatelné povrchy. Lze použít i před praním na znečištěné látky od tuku a maziv. 

Odmašťovač je fakt pecka. Kromě toho, že hezky voní, vyčistíte s ním všechnu zašlou špínu v kuchyni. Stačí ho nastříkat na znečištěný povrch, nechat chvíli působit a potom jde špína lehce dolů.
Velmi mě zaujalo, že se odmašťovač dá použít i na látky před praním, ale to jsem ještě nezkoušela, protože nebylo na co. Až bude, tak dám vědět třeba na Instagram.

Šetrný odstraňovač vodního kamene účinně bojuje proti špíně a vodnímu kameni. Dodává čištěným povrchům zářivý lesk. 

Je ve formě spreje. Stříká příjemně voňavou pěnu, která je, po úklidu, cítit v celé koupelně. Používám ho na všechen vodní kámen. Stačí ho jen nastříkat na znečištěný povrch, nechat působit a potom hadříkem utřít. Vodní kámen se skoro sám rozpouští a na závěr vyčištěný povrch ještě oplachuji. Vodovodní baterie i sprcha se krásně lesknou, nejsou na nich žádné usazeniny. Kdo doma bojuje s vodním kamenem, ví, jaký je to boj a tu jsme nad ním společně vyhráli.

Winni's Multiuso vrátí jas a čistotu vašim oknům, skleněným povrchům, zrcadlům, křišťálovým lustrům apod. Obsahuje pouze tenzidy rostlinného původu a díky čistící síle přírody působí snadno a rychle. 

Tento univerzální čistič je jediný, který mě vůbec neoslovil. Původně jsem s ním chtěla umýt okna, ale jsem ráda, že jsem ho nejdříve vyzkoušela jen na zrcadlo a sklokeramickou varnou desku. Použití je velmi jednoduché. Nastříkáte, rozetřete a utřete do sucha. Ano, povrch vyčistí hezky, ale dělá šmouhy, se kterými se dlouho potrápíte, než sklo hezky vyleštíte. Takže tento sprej u nás, jako jediný, neuspěl.

Sečteno a podtrženo, značka Winni's je skvělá. Získala si mě svými účinky a taky tím, že je šetrná k přírodě. Vyzkoušela jsem toho opravdu dost. Všechny články najdete dole pod štítkem Winni's a velmi pěkně děkuji společnosti Madel za možnost vyzkoušet tuhle značku, se kterou jsem dříve neměla žádnou zkušenost.

Co vy a Winni's? Znáte? Používáte? 
SHARE:

14 komentářů

  1. To vypadá dobře, já doma používám nejčastěji prostředky od Sanytolu nebo od značky Frosch, protože vím, že je snese moje kočka a nic to s ní nedělá a neublíží ji to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sanytol bych taky chtěla vyzkoušet, tak snad se mi to někdy podaří. :-)

      Vymazat
  2. Wow rozdíl před a po je vážně neskutečný! Vypadá to na super produkty! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ja tuto značku našla v Kauflandu, ale jen par výrobku a to na koupelny takže tím umyvam vanu, umyvadlo a i baterii a dokonale se to leskne. Fakt skvěle produkty. To na vytírání by se mi také hodilo.

    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi aspoň něco našla. Mají skvělé výrobky. :-)

      Vymazat
  4. Já se přiznám, že nejsem v tohle věrná jedné značce, spíš kupuju, co mi zorvna padne do oka. Asi nejčastěji vlastní značky drogérie DM - ty mají podle mne docela dobrý poměr cena-výkon. Ale tahle značka podle recenze vypadá taky dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám doma různé značky. Velmi ráda to střídám, ale když najdu něco fakt dobrého, kupuju to stále dokola. :-)

      Vymazat
  5. Great post!Love your blog so much,even follow you now!
    Hope you'll visit and mayle love and follow mine too!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    OdpovědětVymazat
  6. Značku vobec nepoznám, ale vyzeraju to byt kvalitné výrobky. Aj ked myslim si, že toto dokážu aj rozne ine prostriedky.. Ja na zrkadlá používam napr. Pronto už roky a som velmi spokojná, takisto aj na nábytok ho používam. Na podlahy prostriedky striedam - raz Ajax, potom Denkmit, inokedy Cif. A na kupelnu, vodny kamen, umyvadla, atd používam jedine Cif s vonou citronu - ten milujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten Cif jsem se už několikrát dívala, tak ho asi zkusím koupit. Děkuji za tip. :-)

      Vymazat
  7. Také mám tuhle italskou značku moc ráda! :) Krásně vše voní a hlavně jsem ráda, že jde o eko produkty
    Zmiňovala jsem je v mém článku o Zero waste:
    LifestyleBirdie - Jak jednoduše na život bez odpadu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek jsem četla, je moc krásný. Už jsem si koupila další produkty od této značky a jsem velmi spokojená. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig