úterý 14. dubna 2020

Kávový peeling pro hedvábně jemnou pokožku

Přeji pěkný den.

Péči o pokožku nezanedbávám ani teď, když nikde nechodím. Miluji tělové i pleťové peelingy a jeden druh jsem si úplně nejvíce oblíbila, kávové.
Můžete si je vyrobit sami doma z kvalitních surovin. Jednou bych ho chtěla zkusit vyrobit. Ale kdoví, kdy se k tomu dostanu.
Zatím si je tedy kupuji a tak bych vám, v dnešním článku, chtěla dát vědět, jak jsem byla spokojená s kávovým peelingem od značky Purity Vision.

Bio kávový peeling od Purity Vision šetrně odstraňuje odumřelé pleťové buňky a tím stimuluje obnovu buněčné struktury. Přítomný kofein pomáhá prokrvení pokožky a bambucké máslo ji zanechává hebkou, jemnou a vyživenou.


Peeling má nádhernou vůni kávy. Zvláštní je, že tu vůni miluji, ale samotná káva mi nechutná. Co mě velmi překvapilo byla konzistence. Je dost sypký, takže ho doporučuji používat přímo ve sprchovém koutě nebo ve vaně, protože se nepořádku kolem prostě nevyhnete.
Nanáším ho krouživými pohyby na vlhkou pokožku, nechám chvíli působit (na obalu je psáno pět minut) a potom ho opláchnu teplou vodou.
Jak uvádí Purity Vision, peeling se dá používat jak na tělo, tak na pleť. I když je opravdu jemně namletý, stále mi na pleť přijde moc drsný. Na ní doporučuji opravdu jemné nanášení nebo se pleti vyhněte, aby jste si ji zbytečně nepodráždily.

Po opláchnutí a vysušení je pokožka hezky jemná, na dotek velmi příjemná, dobře hydratovaná, vyživená a nemám potřebu se mazat tělovým krémem. Pokožka ani pleť není nijak podrážděná. S jeho účinky jsem maximálně spokojená. Navíc voním po kávě, takže pozor, pokud máte vedle sebe milovníky kávy. :-)
Myslela jsem, že díky tomu, jak je sypký a dost opadává kolem, bude hned pryč. Ale není tomu tak. Na jedno použití nespotřebujete velké množství. I když je skleněný kelímek malý, obsah vydrží na dost použití. Je totiž naplněný až k prasknutí.
Jedinou nevýhodu vidím v tom, že jestli máte sebemenší ranku na těle, bude vás v ní peeling štípat, protože obsahuje sůl.

Jak už jsem psala výše, kávový peeling by se dal vyrobit i doma. Neobsahuje hodně ingrediencí.
Má několik certifikátů - CPK Bio, Fair for life a Cruelty free and vegan.

Jestli rádi používáte peelingy, můžu vám ho doporučit, protože je fakt skvělý. Od této značky si pravidelně kupuji bambucké máslo a růžovou vodu. Docela jsem si ji oblíbila a chystám se, že někdy vyzkouším i jejich růžový krém. Koupit se dá na různých e-shopech, ale nejčastěji tuto značku vidím v DM drogerii.

Co vy a Purity Vision? Zkoušeli jste něco od této značky? Zaujal vás kávový peeling? 
SHARE:

32 komentářů

  1. Tak ten vyzerá úžasne! Musím sa pozrieť, či ho majú aj v Nemecku, a ak áno, tak si ho určite vezmem. Ďakujem za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze, já ho zkoušela vloni na Interbeauty a nááádherně voní :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Na kavovom peelingu sa asi ani neda nic pokazit :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá vážně skvěle! Kávové produkty mám moc ráda. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento kávový peeling jsem měla, ale byla jsem z něj dost rozpačitá. Primárně jsem ho chtěla používat na pleť na obličeji, ale vůbec mi na ni nevyhovoval, nakonec jsem ho spotřebovala na tělo, byl fajn, ale znovu bych si ho už nekoupila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se ti nedivím. Přímo na pleť bych asi volila jiné peelingy. Tento je na ní moc drsný. Ale jinak jsem si ho oblíbila. :-)

      Vymazat
  6. Miluju kávu snad na všechny způsoby a kávové peelingy také. Tenhle jsem zatím ještě nezkoušela, ale až budu hledat další, mrknu po něm :) Já teď používám perníčkový cukrový od Ziaji a jsem naprosto spokojená :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juuu, perníčkový, ten musí být skvělý. :-)

      Vymazat
  7. vyzerá skvelo, asi sa po ňom poobzerám. vďaka za tip!

    evasaaj.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já měla kávový peeling od Marca a byl skvělý, tohle bude asi něco podobného :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, já mám od této značky růžovou vodu. Peelingy miluji, ale ty kávové mi vadí, protože nemám ráda kávu. Kdyby měli jinou variantu, ráda si ho koupím:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, myslím, že jinou variantu nemají a jejich růžovou vodu taky používám. :-)

      Vymazat
  10. Já jsem tuhle značku ještě nezkoušela. A kávu vypiji jen s mlékem. Produkty bych velmi ráda vyzkoušela, peeling mě by se mi líbil i na pleť, protože je drsný, tak mě by určitě vyhovoval. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda drsnější peelingy, ale tento mi na pleť přijde moc drsný. Ale zase neublíží, pokud budeš jemná. :-)

      Vymazat
  11. Od tejto značky som ešte, myslím, nič neskúšala, ale peeling vyzerá skvelo :) Celkovo mám peelingy veľmi rada, takže myslím, že aj tento by mi vyhovoval :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky ráda peelingy a vlastně všechno, co se týká péče o pokožku. :-)

      Vymazat
  12. Ten vyzerá skvelo a tá vôňa musí byť naozaj ohromná! Od tejto značky som vyskúšala už mnoho produktov a celkovo som bola veľmi spokojná, takže určite ďakujem za veľmi dobrý tip, na kávový peeling si už dlhšiu dobu robím zálusk! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním byla velmi spokojená. Ještě ho trošičku mám. :-)

      Vymazat
  13. Vypadá super i co se konzistence týče. Já vlastním peeling na obličej od Alverde, jinak na tělo žádný nepoužívám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling od Alverde jsem tuším ještě žádný neměla. :-)

      Vymazat
  14. Od Purity vision znám kokosový olej a bambucké máslo a ráda bych vyzkoušela i tento peeling :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, na kokosový olej jsem úplně zapomněla. Ten taky od nich používám. :-)

      Vymazat
  15. Purity vision milujem :) tento kávový som od nich ešte nevidela, no dá sa jednoducho vyrobiť doma, čiže pre mňa je to celkom zbytočné, super článok
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si ho chtěla někdy sama vyrobit. A děkuji. :-)

      Vymazat
  16. Po tejto značke som už viackrat pozerala, ale ešte neskúšala. Inak mi tento peeling pripomína jeden peeling od inej značky, aj konzistenciou aj zložením..
    Ja kávové kozmetické produkt možem, a aj kávu milujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si tuhle značku velmi oblíbila. Ještě se chystám na jejich růžový krém. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig