úterý 18. srpna 2020

Pleťové masky Superfood od 7th Heaven

Přeji pěkný den. 

O pleťových maskách od 7th Heaven jsem vám už párkrát psala a dneska mám pro vás další várku jejich masek. Tentokrát jsou z řady Superfood a musím uznat, že jsou velmi povedené. Však se pojďte podívat.

7th Heaven je britská značka masek patřící pod společnost Montagne Jeunesse se sídlem ve Walesu. Masky z řady Superfood neobsahují parabeny, ftaláty, mikroplasty, silikony ani petrochemikálie. Mají převážně přírodní složení a koupit je můžete na e-shopu pre-wo.cz.
7th Heaven pleťové masky Superfood

Konopná slupovací maska obsahuje směs z kurkumy, antibakteriálního medu a oleje cannabis sativa. Napomáhá oživovat a zjemňovat pleť, zvyšuje její zářivost a to vše jediným použitím masky.

Konopná maska má průsvitnou, jemně nažloutlou barvu a příjemnou vůni. Nanáší se na čistou pleť, nechá zaschnout a potom se sloupne. Na mé pleti maska usychala cca 25 minut a její slupování bylo místy docela nepříjemné, protože více přilnula k pleti. Po sloupnutí byla pleť jemná, zmatněná, zbavena suchých šupinek a na pohled vypadala lépe, zdravěji. Takže až na to nepříjemné slupování jsem byla s maskou spokojená.
Konopná slupovací maska Superfood

Bahenní borůvková maska je plná antioxidantů. Obsahuje směs vitamínů z borůvek, brusinek a broskvových jadérek. Odstraňuje nečistoty, zklidňuje pleť a zanechává ji zdravou a zářivou. Obsahuje 96% přírodně získaných ingrediencí. 

Borůvková pleťová maska je krásné růžovo fialové barvy s velmi příjemnou vůní, podobnou opravdové borůvce. Má krémovou konzistenci, takže se velmi dobře nanáší. Masky se vždy dávají na čistou pleť a jedno balení obsahuje dostatečné množství produktu.
Po nanesení pleť trochu promasíruji a potom relaxuji dokud maska téměř nezaschne. Během schnutí cítím na pleti příjemné chlazení. Pleť nepne, jak to u některých bahenních masek bývá. Opláchnout šla dobře a pleť po ní byla opravdu jemná a hebká na dotek. Nebyla vysušená. I když mám raději čistící masky, tuhle si určitě někdy koupím. Miluji borůvky v jakékoliv formě.
Borůvková pleťová maska 7th Heaven

Jílová maska Matcha & Chia. Hned na začátek upozorním, že obsahuje výtažky z ořechů, kdyby na ně někdo byl alergický. Maska je taktéž plná antioxidantů a zvláčňující chia. Obsahuje 95% přírodně získaných ingrediencí.

Maska matcha & chia je světle zelená a velmi voňavá. Vůně je krásná, ale jen ze začátku, potom mi už přišla na obtíž. Nanášela se dobře. Všechny tyhle sáčky obsahují 10 g masky, což v pohodě vyjde na celý obličej. 
Masku jsem opět nanášela na čistou pleť, jemně promasírovala a nechala zaschnout, což trvalo nějakých 25 minut. Poté jsem masku opláchla. Všechny pleťové masky oplachuji ve sprše. Je to tak jednodušší, než se trápit u umyvadla.
Pleť byla, po použití, dobře vyčištěná, hezky jemná, zbavená mastnoty. Místy cítím mírné pnutí, takže jemně vysušuje, ale není to nic hrozného, co by pleťový krém nezvládl. 
Jílová maska Matcha & Chia 7th Heaven

Jílová avokádová maska. Na živiny bohatý hydratační jíl obohacený exfoliačními ořechy a změkčujícím avokádem. Zanechá pleť jemnou a hydratovanou. Obsahuje 95% přírodně získaných ingrediencí.
 
Avokádová maska má krémovou konzistenci s obsahem drobných zrníček, které se dají využít i jako jemný peeling. Má výraznější vůni, typickou pro avokádo. Během působení mi silnější vůně taky trochu vadila, ale dalo se to vydržet. S maskou na pleti jsem relaxovala cca třicet minut, než úplně uschla. Během schnutí jsem necítila žádný nepříjemný pocit. I když se jedná o jílovou masku, nepociťovala jsem žádné výraznější stahování pleti, jak to u podobných masek bývá zvykem. 
Masku, jako všechny jiné, jsem smývala ve sprše, což šlo velmi dobře. Po použití byla pleť na dotek hebká a jemná. Taky dobře hydratovaná. Až tedy na tu výraznější vůni jsem byla s maskou velmi spokojená. 
Jílová avokádová maska 7th Heaven

Pleťové masky z řady Superfood mě velmi mile překvapily. Dříve jsem měla raději čistící masky, ale po této zkušenosti jsem změnila názor. Nejvíce mě oslovila borůvková maska, tu si určitě někdy koupím. U avokádové a matcha & chia masky mi vadila jejich výraznější vůně, i když zpočátku byla příjemná. Konopná slupovací maska byla taky fajn, jen to slupování bylo místy nepříjemné. Jinak pleť zanechávaly hebkou, jemnou a na pohled viditelně hezčí, zdravější. 

Masky určitě stojí za vyzkoušení, až na pár drobností, jsem s nimi byla velmi spokojená. Jak už jsem výše zmiňovala, koupit je můžete na e-shopu pre-wo.cz.

*Děkuji zastoupení této značky za poslání masek k recenzi.*

Co vy a masky od 7th Heaven? Máte s nimi nějakou zkušenost?
SHARE:

22 komentářů

  1. woohaa ty vypadaji hodne dobre!


    Melissa Hartford
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě asi zaujala právě borůvková, ať svou barvičkou, ale taky borůvkami. :) Ale všechny masky vypadají fajn.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ještě tuhle značku nevyzkoušela, takže díky za recenzi

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně ráda zkouším masky, zrovna nedávno když jsem byla doma v Česku, tak jsem v Dmku narazila na tuhle konopnou, tak jsem na ní zvědavá. Škoda, že neměli tu borůvkovou, ta musí být fajn v teplém počasí. Jako spousta masek co prodává třeba Balea mě příjde trochu zcestná a vůbec nefungují, jenom obal mají hezký.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea masky jsem ještě moc nezkoušela, ale vím, že mají některé taky moc hezké balení. :-)

      Vymazat
  5. Tyto masky jsou skvělé, mě hrozně láká ta borůvková. Já zkoušela zatím jen dvě a zrovna jsi mě nalákala, protože mám ještě jednu v šuplíku. :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, tak ta avokádová mne zaujala a borůvka taky. ☺ Už koukám na jejich e-shop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je nebezpečné pro peněženku. Mají tam spoustu skvělých produktů. :-)

      Vymazat
  7. Já mám nejraději tu borůvkovou, hezky pleť projasní a příjemně voní :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som od tejto značky ešte nič neskúšala, ale tieto masky vyzerajú super :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  9. Marti skvělá recenze, já dávám tedy přednost Freemanovi, ale po těchto maskách celkem pokukuji. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já zase masky od Freemana ještě neměla. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig