úterý 25. srpna 2020

Buďte originální s vlastním tričkem

Přeji pěkný den.

Taky si rádi vytváříte trička s vlastním potiskem? Mně se tahle možnost naskytla před pár týdny a nedalo se odolat.
Vždy, když je nějaký jarmark nebo pouť, velmi ráda procházím kolem stánků a hledám ten, kde prodávají vtipné trička. Pár jich doma mám, ale teď jsou podobné akce dost omezené, takže jsem uvítala, že na ně nemusím čekat a na e-shopu vyrobsitricko.cz jsem si mohla vyrobit tričko podle své fantazie.
Nejdříve jsem chtěla tričko s nějakou mojí fotkou, ale když jsem u nich našla textové motivy s humorem, musí vám být jasné, že jsem neodolala. Zahrála jsem si na módní návrhářku a tak vytvořila tričko s vlastním potiskem.

Tvorba vlastního trička je velmi jednoduchá. Stačí si vybrat střih, barvu a velikost trička a potom máte neomezené možnosti. Vybírat můžete buď z jejich motivů nebo vložit svoji fotku, obrázek a vytvořit vlastní text.
Tričko s vlastním potiskem

Já jsem si vybrala tričko Adler heavy new v bílé barvě, které je unisex. Tudíž se hodí jak pro muže, tak pro ženy. Text "I´m not weird I´m limited edition" je z jejich humorné kategorie. Nápis se mi hodně líbil, protože něco podobného o sobě stále tvrdím. Na zadní stranu trička jsem vložila text "Limited edition since" z jejich narozeninové kategorie a rok 1985 jsem do kolonky napsala svým textem. Je super, že mají v nabídce dost stylů písma, takže šlo číslo vložit tak, aby do textu skvěle zapadlo a nešlo poznat, že tam bylo dodatečně dopsáno.

Trochu jsem se bála výběru velikosti, ale nakonec jsem to udělala tak, že jsem změřila svoje tričko, které mi je dobré, běžně ho nosím a ten rozměr pak hledala v tabulce. Nejhlavnější pro mě byla šířka a tak jsem vybrala velikost XL, která mi, jak můžete vidět, dokonale sedí.
Při výběru velikosti dávejte pozor, abyste se dívali na správnou velikostní tabulku. U některých triček jsou vloženy dvě, dámské a pánské velikosti.
Tričko s vlastním potiskem

Objednávku trička jsem odesílala večer a na druhý den se už pustili do výroby. Doma jsem ho měla o pár dní později a velmi mě překvapilo, jak je kvalitní. Není průhledné, skvěle sedí a nikde netáhne. Tričko jsem už prala a potisk zůstal na svém místě. Nerozmazal se, jeho barvy nezesvětlily a tričko má stále svůj tvar.

Výroba vlastního trička byla zábavná. Zapojíte do toho svou fantazii a vyrobit si můžete trička jak se svým partnerem v podobě triček pro páry, tak i s dětmi.

*Děkuji e-shopu vyrobsitricko.cz za možnost spolupráce.*

Už jste si někdy vytvořili vlastní tričko?
SHARE:

28 komentářů

  1. Ahoj, zajímavý nápad. Možná, že bych mohla něco pěkného vytvořit kamarádce k narozeninám. ☺ Ale úplně prvně se mi vybavilo, kdy jsme s kamarádkou na ZŠ v osmé - deváté třídě si nechaly udělat potisk na trika, takový ten samožehlící papír, tiskárna, připojení přes ADS, vytáčení..., prostě konec devadesátých let. 🙃🙈😇

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, teď jsi mi připomněla ty nažehlovací nálepky. Kdysi jsme se s tím taky vybláznily. :-D

      Vymazat
  2. Martino, určitě je to zajímavý nápad na nějaký originální dárek nebo třeba týmová trika

    OdpovědětVymazat
  3. Tričko je originální a klidně se hodí i jako dárek. :) Super.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý nápad, hlavně je to originální :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    to je dobrý nápad na dárek, musím si to zapamatovat:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To je skvělý nápad, hned by mě napadlo několik variant triček. :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super triko sis vyrobila. Mně kámoška nechala vyrobit k narozeninám :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Také jsem si na této stránce chtěla udělat tričko, ale když jsem tam dala fotku a nápis, bylo z toho 700 Kč. :D To se mi asi dávat nechce, když nevím, jak kvalitní ta fotka bude.. :D
    Jinak ty sis vytvořila super tričko, jen bych ti dala stopro menší. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když vložíš fotku, tak se ti tam ukáže, zda je její kvalita vyhovující a v náhledu ji na tričku vidíš. Jinak souhlasím, že jsou ceny trochu vyšší, ale to skoro ve všech těchto podobných eshopech. S velikostí trička jsem spokojená, jen by mohlo být trochu kratší, jinak jsem ráda, že je volnější. :-)

      Vymazat
  9. Tričko vyzerá krásne! ♥ Vybrala si si veľmi super nápis! :D Ja si taktiež rada vytvorím nejaké to tričko. Kedysi som si kúpila fixy na textil a s nimi sa dajú taktiež vytvoriť super nápisy a kresby. ;) Využila som ich na látkovú tašku ktorú som si ušila. Je super, že aj jedným nápisom na tričku môžme niekom zlepšiť deň! ;)

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej, tak to muselo být super. O fixech na textil jsem už slyšela, ale ještě jsem nezkoušela si nic podobného vyrobit. Určitě by mě to bavilo. :-)

      Vymazat
  10. To je hezký nápad! Já osobně moc klasická trička nenosím ale určitě je to super nápad třeba pro přítele jako dárek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten nápis je super! :-D Presne čosi, čo by som si na seba pokojne obliekla ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig