úterý 27. října 2020

Dotek přírody, Garnier BIO

Přeji pěkný den.

Líbí se mi, že už i běžně dostupná kosmetická značka v drogériích začíná vyrábět přírodnější produkty, které jsou k naší pokožce šetrnější. Když jsem nedávno nakupovala v DM drogerii, chtěla jsem vyzkoušet něco od značky Garnier BIO. Nejvíce mě zaujal čistící gel s citronovou trávou a multi regenerační krém s konopným olejem. Jelikož tyhle produkty používám už nějakou dobu každý den, přišel čas vám o nich napsat.
Kosmetika Garnier bio

Intenzivní čistící gel s aloe vera a s organickým esenciálním olejem z citronové šťávy je obohacený o organickou vodu z chrpy a glycerin rostlinného původu. 98% všech ingrediencí je přírodního původu. Z pleti odstraňuje nečistoty, maz a zbytky znečištění bez vysušování. Vhodný je pro normální až smíšenou pleť.

Čistící gel je bezbarvý a průsvitný s gelovou konzistencí v praktickém balení s pumpičkou. Hned při prvním použití vás omámí výraznější vůně citronové trávy. Já mám ráda voňavou kosmetiku, takže mi to vůbec nepřekáží. 
Když si pleť čistím jen pomocí prstů, gel vytvoří jemnou pěnu i v malém množství. Jen když ho používám s bavlněným tamponem, musím použít větší množství gelu. Přijde mi, že se většina gelu vpije do tamponu, moc nenapění, pleť není ani kluzká a čištění pleti není tak příjemné, jak bych si představovala. 
Proto ho většinou nanáším jen prsty. Gel používám nejraději na ranní čištění pleti, kdy mě jeho svěží vůně nakopne do nového dne. Nebo potom večer, po odlíčení, na dočištění pleti. S jeho účinky jsem velmi spokojená. Pleť dobře vyčistí, zanechá ji jemnou a bez nadbytečné mastnoty. 
Čistící gel Garnier bio

Multi regenerační krém s lehkou gelovou texturou, bio konopným olejem a vitamínem E zklidňuje pleť, hydratuje a pomáhá vyhladit jemné vrásky. Určený je pro unavenou a citlivou pleť.
Dá se použít jak na noc, tak na den, ale pro optimální výsledky by se měl používat 2x denně. Ráno i večer na čistou pleť.
Krémy od Garnier BIO jsou jiné jak svým složením, tak i obaly. Tuba s použitím kartonu a s lehčím uzávěrem má o 49% nižší obsah plastu, než ostatní obaly od Garnier.

Pleťový krém je velmi jemně nazelenalé barvy s gelovo krémovou konzistencí. Už při otevření ucítíte výraznou bylinkovou vůni. Na pleť ho stačí nanášet v menším množství. Dobře se roztírá, během chvilky se vstřebá do pokožky a nezanechává ji mastnou. Já ho používám jen večer a musím uznat, že i tak je má pleť ráno viditelně hezčí. Nevím, jestli to poznáte, ale je to takový ten wow efekt, který jsem už dlouho po žádném pleťovém krému neviděla. Pleť je jemná na dotek, neleskne se a jemné vrásky jsou méně viditelné.  Takže i v tomto případě jsem s účinky velmi spokojená.
Pleťový krém Garnier bio

Myslím, že se tyhle produkty povedly. Jsem s nimi velmi spokojená a mé pleti vyhovují. Díky přírodnějšímu složení jsou šetrnější k naší pokožce a změnou obalů zase k přírodě. Určitě si ráda koupím a vyzkouším další produkty od této značky.

Co vy a Garnier BIO? Už jste od nich něco vyzkoušeli?
SHARE:

34 komentářů

  1. Premyšlam, premýšlam, ale asi som tuto radu vobec ešte neskušala. Ale snád niekedy, lebo podla tvojho popisu vyzeraju fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, wau, mě nejvíce zaujaly ty fotky, s tím jsi si tedy krásně poradila a i vyhrála, obdivuji!!! ☺ Gel jsem měla, byl fajn, ale na můj nos je vůně příliš intenzivní a nesžila jsem se s ní. Prima den na Slovensko. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej, děkuji. No, je dost voňavý, ale to mi nevadí. Pěkný den i tobě. :-)

      Vymazat
  3. Celkom ma táto rada od garnier láka

    OdpovědětVymazat
  4. Z této řady jsem měla čistící gel a podobně jako ty, i já jsem s ním byla spokojená :) Jen ráda produkty na pleť střídám, protože hledám ten top pro moji pleť, takže si další balení nejspíš kupovat neplánuji :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Garnier BIO som ešte neskúšala, ale celkovo mi kozmetika od Garnieru vyhovuje :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mně. Používala jsem dříve jejich pleťové krémy a byla jsem taky velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  6. Vypadají dobře, že bych taky vyzkoušela? :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně, snad budeš stejně spokojená, jako já. :-)

      Vymazat
  7. Jejich produkty bych velmi ráda prozkoumala ještě daleko více. :) Zkoušela jsem kdysi pleťovou vodu a tu jsem si pochvalovala. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem toho vzít mnohem víc, věř mi. :-D

      Vymazat
  8. Ahoj,
    měla jsem gel a opravdu moc pěkně voněl, to se mi líbilo. Krém jsem si nebrala, mám velmi šatnou zkušenost s těmi, které jsou na gelové bázi, ale zase ty o tom píšeš tak pěkně, tak možná podlehnu příště vábení v drogérii:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani. Já nemám problém s tou gelovou konzistencí, tak bych možná byla opatrná, být na tvém místě. Jinak jsou produkty fajn. :-)

      Vymazat
  9. Já od toho Garnieru moc vyzkoušeného nemám, tyhle produkty vypadají zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  10. Kosmetiku Garnier jsem nikdy nemusela, ale tato řada vypadá moc pěkně a v obchodě by mě zaujala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já ji mám docela ráda. Zatím mě nikdy nezklamala. :-)

      Vymazat
  11. Z tejto rady som vyskúšala viacero produktov a musím povedať že najviac som si obľúbila práve čistiaci gél. Za mňa je skvelý a tá vôňa!!

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  12. Ten pleťový krém nemusí být vůbec špatný, Garnier mě obecně nikdy s žádnými produkty nezklamal. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Citronová tráva určitě voní pěkně, ačkoliv naposled jsem se setkala s příliž agresivním přípravkem této vůně. A o byl nějaké čistě německý produkt :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Garnier jsem nikdy moc nepoužívala, ale tyto BIO přípravky mě docela lákají, ten pleťový krém vypadá dobře!:)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  15. Nic jsem nezkoušela, ale tahle řada mě obzvlášť velmi zaujala! :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky a chtěla bych toho vyzkoušet mnohem víc. :-)

      Vymazat
  16. Tato řada se podle mě velice povedla. Čistící gel je naprosto skvělý, mám ho už snad půl roku. Jen pleťové krémy mi přišly slabší, někdy tvořil na pleti jakoby žmolky. Ale ten co máš ty jsem nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle mi žmolky naštěstí nedělá. Vlastně se mi to ještě nestalo u žádného pleťového krému. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig