úterý 20. října 2020

Tip na školní diář 2020/2021

Přeji pěkný den. 

Školní rok je v plném proudu a tak vám přináším tip na krásně zpracovaný školní motivační diář na tento rok 2020/2021
Když jsem chodila do školy, velmi ráda jsem si všechno zapisovala a plánovala, ale tehdy nebyly k sehnání tak pěkné a hlavně barevné diáře. Ještě si pamatuji, jak jsem obcházela papírnictví a všude měli jen ty obyčejné diáře s jednobarevným obalem a uvnitř byly všechny stejné a nudné. Takže určitě žádného školáka nemohly zaujmout.

Až později, už nevím v kolikáté třídě, jsem od maminky dostala školní diář od skupiny Lunetic. Jo, tehdy jsem je úplně žrala, takže si asi dokážete představit, jakou jsem z něj měla radost. Doteď nevím, jak se jí podařilo ho sehnat. 

Školní motivační diář od I can academy koupíte na e-shopu vesele-veci.sk. Mají i český e-shop, ale školní diář jsem našla jen ve slovenské verzi. Kromě něj tam nakoupíte i jiné běžné diáře. Jako je motivační diář a diář pro ženy. Ty vám ukážu zase v jiném článku.
Školský motivačný diár 2020/2021

Uvnitř školního motivačního diáře najdete vše, co je pro žáky důležité. Rozvrh hodin, datumy školních prázdnin, pravidla slovenského i anglického jazyka, geometrické vzorce, malou násobilku, státy a hlavní města Evropy, periodickou soustavu chemických prvků a spousty dalšího. Samozřejmě nechybí ani roční plánovač, měsíční plánovač a podrobnější týdenní. Taky mě mile překvapil prostor pro spolužáky, kde si můžete nechat cokoliv od nich nakreslit nebo napsat. Budete tak mít krásnou památku od svých spolužáků.

Diář je menší velikosti, vleze se i do větší kabelky a je k němu připevněná jedna látková záložka. Na konci diáře najdete pár samolepek, kterými si potvrdíte, že jste úkol splnili, jaký jste měli den apod. Diář má v sobě poznačené i nestandardní svátky. Jako například, věděli jste, že je dneska Mezinárodní den stromů?
Školský motivačný diár 2020/2021

Za mě je tento školní motivační diář velmi povedený. Darovala jsem ho kamarádce, která je ještě školou povinná a má z něj obrovskou radost. Navíc nekupujete nic naslepo a jak celý diář uvnitř vypadá, najdete vyobrazené na daném e-shopu.

*Děkuji e-shopu vesele-veci.sk za poslání krásného školního diáře.*

Co vy a diáře? Používáte je?

SHARE:

32 komentářů

  1. Great post,love diaries so much!!!
    Have a great day dear!
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Od holek jsem ještě diář neměla, ale věřím, že bude taky pěkný. :-)

      Vymazat
  3. Ja už si ani nespomínam na svoj posledný diár, ktorý som kedy mala :-D U mňa fungujú iba To-Do listy a ja som človek, čo si i tak všetko pamätá, takže takéto veci nepotrebujem :-D ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  4. Tento diář je pro školáky určitě super :) Já si na příští rok koupila diář od holek z A Cup of Style :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Já jssem diář používala na vejšce, pak ještě chvíli v práci. Teď vystačím se stojacím kalendářem na pracovním stole. A na některé věci používám jako "externí paměť" svého muže, protože ten si pamatuje víc a líp než já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naši si taky všechno značí do kalendáře, ale ten my nepoužíváme. :-D

      Vymazat
  6. Thanks for your personal marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you might be
    a great author. I will be sure to bookmark your blog and
    will often come back later on. I want to encourage one
    to continue your great work, have a nice evening!

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle diáře jsou naprostá bomba, nic obyčejně nudného, až mě to donutilo si tu stránku otevřít a projít si nabídku :) Děkuju! :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    ten diář vypadá moc pěkně. Já jsem jeden z mála lidí, který diáře vůbec nepoužívá. Moje okolí to o mě už vesměs ví a konečně mi je přestalo kupovat, protože to jsou u mě opravdu vyhozené peníze. Ani moc nechápu ty nadšence, kteří si dělají svoje vlastní sešity, všechno si tam kreslí apod. Na to já nemám čas. Jinak jsem ráda, že si zatím vše pamatuji, i když toho mám hodně. Možná za pár let diář už budu potřebovat, ale zatím si vystačím s vlastní pamětí:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já patřím k těm, co si všechno rádi zapisují. Dokonce si píšu i knihy, které jsem už přečetla. :-D

      Vymazat
  9. The diary is so cool! Very practical.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  10. Hello! :)
    very interesting post. I read it with pleasure. you write very interestingly and your posts are very inspiring :) if you want, we can visit each other or observe our blogs :)
    Greetings from Poland!

    OdpovědětVymazat
  11. Používám, za mě rozhodně papírový. Elektronický je pro mě úplně zbytečný, odmažu a nevím nic. Takže já jsem za papírový, protože to vidím na papíře a nikam mi to neuteče. Letos už jsem nakoupila a už se těším na nový rok. :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  12. Pro studenty ideální diář, vypadá nádherně! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem byla překvapená, co všechno jsem v něm našla. :-)

      Vymazat
  13. Děkuji za tip na diář. Budu momentálně hledat, tak se inspiruji. Jinak preferuju diář s časem, tak snad tam najdu :) Tenhle mi přijde hodně malinky, ale ten desing je super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni mají většinu takových menších, ale to mi nevadí. Právě naopak, vyhovuje mi to. Aspoň ho můžu pohodlně nosit sebou. Držím palce při výběru. :-)

      Vymazat
  14. Diář je kráááááásný, ale já se od svého Filofaxu asi už nehnu, jsem stará konzerva :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  15. Ja už tretí rok za sebou používam Doler a som s ním veľmi spokojná :)
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig