úterý 23. března 2021

Představení novinek od značky Gabriella Salvete

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám chtěla představit velmi povedené novinky od české kosmetické značky Gabriella Salvete. No, ono už tak o novinky nejde, protože je mám doma od konce minulého roku, ale všechny produkty by se měly dát koupit v jejich stojanu nebo na e-shopu Elnino.sk, který mi tyhle produkty poslal a velmi pěkně jim za ně děkuji. 

Hodně se mi líbí, že z jednoho produktu poslali všechny odstíny. Každý si tak mohl vybrat, co mu sedne. Důkladně produkty otestovat a podělit se i s kamarádkami. Sama bych tolik dekorativní kosmetiky a nesedících odstínů nespotřebovala. Takže kamarádky jsem určitě velmi potěšila, když jsem se s nimi podělila.

Začnu mými nejoblíbenějšími produkty a tím jsou fixy na obočí Tattoo eyebrow pen. V nabídce mají tři odstíny 01 Blond, 02 Brown a 03 Dark brown. Já používám odstín 02 Brown. Obočí krásně zvýrazní, učeše a pokud si na něj nebudete sahat, vydrží v pěkném stavu po celý den. Jestli vám chybí nějaké chloupky, na dokreslení mi přijdou slabé. Já na dokreslení používám nejraději obyčejné tužky. Ty má tahle značka taky velmi povedené a už jsem vám o některých, na blogu, psala. Stačí pohledat pod štítkem Gabriella Salvete. Najdete je úplně dole.

Skvělý produkt je i fixační gel na obočí. Úplně ideální pro neposlušné obočí. Kartáčkem ho učešete a zároveň zafixujete. Drží na svém místě po celý den. Já jsem tyhle průhledné fixační gely dříve hodně používala, protože mi na úpravu obočí stačila jen pinzeta a drobné zafixování. Gel můžete používat i na upravené obočí barevnou tužkou a funguje tak, jak má. Jediné, co se může stát je, že se vám, časem, čirý gel zabarví. 
Gabriella Salvete
01 Blond, 02 Brown, 03 Dark brown a čirý fixační gel

Značka Gabrielle Salvete přišla i se skvělými krycími pudry. Dají se používat na makeup, ale i bez makuepu. Když ho použijete na maukeup, skvěle ho zafixuje a pleť zmatní. Při použití bez makeupu pleť hezky barevně sjednotí a taky zmatní. Jediný problém tu vidím ve výběru odstínu, protože při nákupu přes e-shop ho nemusíte trefit správně. Vybírat můžete ze čtyř odstínů. 01 Ivory, 02 Beige, 03 Natural a 04 Almond. Já používám ten nejsvětlejší 01 Ivory. Skvěle mé světlé pleti sedí. Musím pochválit i velmi příjemnou vůni. To je taková moje úchylka, přivonět k dekorativní kosmetice. Vlastně ke každé vždy přivoním. Výdrž pudru je skvělá a nemám problém se během dne přepudrovat.

Kdo neví, jaký odstín si vybrat, řešením jsou transparentní pudry. Ten jsem, v balíčku, taky našla. Akorát je sypký, ale oblíbila jsem si ho. Skvěle makeup zafixuje a zmatní pleť. Jediné, co mi vadí je, že s ním uděláte trochu nepořádek při otvírání kelímku. Proto ho nenosím sebou a používám jen, když se maluji doma a během dne přepudruji jiným. Výdrž zmatnění záleží na vašem typu pleti.
Pudr Gabriella Salvete
01 Ivory, 02 Beige, 03 Natural, 04 Almond a sypký pudr je Transparent

V balíčku jsem našla pět nádherně červených rtěnek z kolekce Red´s. Mají skvělou pigmentaci, jsou krémové, dobře se nanáší a na rtech jsou příjemné. Nelepí ani nevysušují. Navíc moc hezky voní. Vybírat si můžete z pěti odstínů. 01 Candy, 02 Ruby, 03 Rose, 04 Scarlet a 05 Berry. Já jsem používala odstín 04 Scarlet, který, jako jediný, obsahuje miniaturní třpytky a to se mi na něm moc líbí. 
Ale... Když už bych vyráběla tmavou rtěnku, dbala bych na to, aby něco vydržela. Na mých rtech se po hodině a půl začne slévat do vrásek a rty už nevypadají tak hezky. Jsou flekaté a to jsem se ještě ničeho nenapila, jen mluvila. Po malé kávě jsem rtěnku sundala pouhým ubrouskem a taky jsem si všimla, že se hodně otiskuje. Pokud tedy chcete kvalitní červenou rtěnku, při které se nemusíte kontrolovat, sáhla bych po nějaké jiné. Moje zkušenost je pouze po použití odstínu 04 Scarlet. Třeba ty ostatní odstíny na tom budou lépe.
Rtěnka Red´s Gabriella Salvete
Odstíny jdou po sobě 01 Candy, 02 Ruby, 03 Rose, 04 Scarlet, 05 Berry

Rtěnka Red´s Gabriella Salvete
A tady jdou odstíny naopak. 05 Berry, 04 Scarlet, 03 Rose, 02 Ruby, 01 Candy

Mezi top produkty této značky patří jednoznačně paletky očních stínů Smokey. Najdete je ve dvou barevných provedení. Romantic a Moon. Dá se s nimi vytvořit jak jemné, tak i výrazné líčení. Já jsem se zamilovala do paletky Romantic, té světlejší, protože mám ráda jemné zvýraznění. S paletkou se velmi dobře pracuje. Stíny skoro vůbec nepráší, mají skvělou pigmentaci a vydrží s vámi jak romantickou večeři, tak i pracovní den. Světlejší odstíny se dají použít i jako rozjasňovač. Jen pozor na drobné třpytky. Ty během dne trochu opadávají, ale není to nic hrozného. Jinak se stíny na víčku neslévají a jestli jste od této značky ještě žádnou paletku neměli, jděte to napravit, protože za málo peněz, dostanete opravdu kvalitní produkt. Obaly mají sice plastové, ale pevné. nezabírá tam místo žádný nepoužitelný štětec a myslím, že i odstíny jsou povedené a velmi dobře kombinovatelné.
Paletka očních stínů Gabriella Salvete
Paletky Moon a Romantic

Paletka očních stínů Gabriella Salvete
Odstíny z paletky Romantic

Největší zastoupení, v balíčku, měly různé laky na nehty. Od zpevňující péče, přes ošetření až po zkrášlení jemnými odstíny
Z těch pečujících laků jsem si nejvíce oblíbila olejíček na nehty. Jemně voní po citronu. Stačí ho nanést v malém množství a potom rozetřít. Kůžička kolem nehtů je krásně jemná a nehty jsou skvěle vyživené a vypadají zdravěji. Dá se použít po lakování nehtů, ale i na čistý nehet bez laku. 
Potom tu jsou laky na výživu a zpevnění nehtů, lak na odstranění kůžičky a lak pro rychlejší schnutí. Myslím, že nehtařky si přijdou na své. 
Péče na nehty Gabriella Salvete

Barevné laky na nehty mají světlé a jemné odstíny. Nanášet se musí ve dvou vrstvách, protože při jedné dělají pruhy a dobře nekryjí. Štěteček je široký a velmi pohodlně se s ním lakuje. Výdrž je slabší, více jak dva dny mi nevydrží, ale to záleží na tom, co všechno děláte. Při použití top coatu se dá výdrž prodloužit.
Laky na nehty Gabriella Salvete

Když už jsem měla, v balíčku, tolik různých laků, Gabriella Salvete myslela i na jejich odstranění a přibalila odlakovač. Při sundávání laku má svou typickou, nepříjemnou vůni, která u odlakovačů bývá, ale po zaschnutí nehty hezky voní po jahodách. Lak s ním jde velmi dobře odlakovat a nemám tomuto produktu co vytknout.

Potěšila mě i kosmetická taštička v nádherné rose gold barvě. Na takové ty nejnutnější drobnosti sebou se bude určitě hodit.
Gabriella Salvete

Balík byl opravdu velký, ale slibuji, že se už blížíme ke konci. 

Přiznám se, že podkladové báze vůbec nepoužívám, tak jsem byla ráda za možnost, že můžu nějakou vyzkoušet. Sice ji nemám s čím porovnat, ale velmi mě překvapila. Pleť je, po použití, hezky jemná a zmatněná. Opravdu skvěle vyplní jemné vrásky a makeup na ní dobře drží.

Umělé řasy sice nepoužívám, ale jestli chcete mít řasy, jako mrkací panenka, budou pro vás ty pravé. V balení najdete jeden pár řas a lepidlo. Já jsem se o aplikaci ani nepokoušela, protože s tím nemám žádnou zkušenost a při mé nešikovnosti bych měla lepidlo i v očích.

Jako poslední tu mám malý parfém, který, jako jediný, nebyl od značky Gabriella Salvete. Je to značka S. T. Dupont a vůně se jmenuje 58 Avenue Montaigne. Pojmenovaná je po známé pařížské ulici 58 Avenue. Parfém má příjemnou vůni a z pokožky jde cítit tak čtyři hodiny. Na oblečení mnohem déle. Kdyby jste si chtěli koupit tohle malé balení, dejte si pozor na uzávěr. Málo těsní a parfém se mi vylil v taštičce. 
Podkladová báze, umělé řasy, parfém Gabriella Salvete

Když to tak shrnu, mezi nejlepší produkty patří jednoznačně paletky očních stínů. Na druhé straně, produkty, které za nic nestojí, jsou pro mě rtěnky. I když je nemůžu úplně všechny odepsat na základě jednoho vyzkoušeného odstínu. Ostatní blogerky si je chválí, tak třeba ty ostatní odstíny budou fajn. Nejvíce mě potěšily laky na nehty, protože mám ráda takové světlé odstíny a i různé pečující laky. Produkt, který mě nejvíce překvapil, je určitě podkladová báze a já bych ji dala název Elixír mládí. 

Nafotila jsem pro vás i líčení, ale zase mě to utvrdilo v tom, proč vám o dekorativní kosmetice skoro vůbec nepíšu. Můj foťák ty barvy na mně prostě nezachytí nebo to neumím nafotit. Takže klobouk dolů před všemi beauty blogerkami.
Použila jsem paletku Romantic (první dva odstíny), řasenku Sky high od Maybelline, fix na obočí odstín 02 Brown, krycí pudr v odstínu 01 Ivory, tvářenku od Essence a rtěnku 04 Scarlett.
Líčení Gabriella Salvete

Co vy a kosmetická značka Gabriella Salvete? Používáte od ní něco?
SHARE:

28 komentářů

  1. Laky s gélovým efektom som mala rada aj hubky majú super

    OdpovědětVymazat
  2. Od značky Gabriella Salvete doma nemám nič a to len z toho dôvodu, že kozmetiku nakupujem iba v Dm-ku a tam ju nemajú. Ale moc sa mi zapáčili ich púdre. Konečne som dopoužívala môj sypký od Makeup Revolution, také pomerne veľké balenie a zistila som, že mám radšej zafarbený púder ako ten transparentný. Na ne sa pôjdem pozrieť. ďakujem za tip :)
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo. Já mám zase raději transparentní pudry, ale ani ty barevné nejsou špatné. :-)

      Vymazat
  3. Ahojky,
    to je pořádný balíček, ten musel určitě udělat obrovskou radost. Já jsem si taky nějaké noviny nakoupila. Mám obě ty paletky, nějakou péči a dva laky na nehty. Na paletku Moon se teprve chystám, tu Roamntic jsem už zkoušela a jsem s ní moc spokojená. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani. Viděla jsem u tebe. To mi připomíná, že bych měla k tobě zase nakouknout. :-)

      Vymazat
  4. Mám od této značky hlavně laky na nehty a ty mám hodně ráda, mamka si zase pochvaluje stíny a řasenky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda jejich laky na nehty a ty stíny jsou skvělé. Řasenku jsem taky zkoušela a byla jsem spokojená. :-)

      Vymazat
  5. Wow, tolik skvělých produktů! Rtěnky mají opravdu luxusní odstíny, ale bohužel mi červená na rtech vůbec nesluší. Každopádně mě zaujaly i paletky, mrknu na ně. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mně taky nepřijde, že by mi tyhle odstíny seděly, ale ten 04 Scarlet je velmi povedený. :-)

      Vymazat
  6. No téda, na ty poslední fotce ti to strašně moc sluší :) Připadá mi, jak kdyby jsi měla i nové vlásky. Jinak moc se mi líbí rtěnky, to jsou přesně odstíny pro mě.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Ani nevím, jestli jsem od této značky něco měla. Já používám z dekorativky hodně málo věcí (třeba vůbec ne pudr, make-up..., málo laky na nehty). Nejvíc se mí líbily rtěnky - mám ráda výraznější odstíny, Škoda, že nic nevydrží :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výraznější rtěnky mám nejraději ty tekuté, co něco vydrží. S těmito krémovými se to moc nedá. :-)

      Vymazat
  8. Páni to je krása! Mě se líbí hlavně ta paletka do hněda a také bych potřebovala nějaký nový pudřík :-)

    OdpovědětVymazat
  9. To je krásný balíček! Tuto značku mám zafixovanou jako klasiku, používala ji moje mamka a já jsem si s různými produkty často hrála a zkoušela se malovat. Nyní od této značky nic nemám, ale věřím, že je to dobrá značka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem mamce chodila na kosmetiku, ale pssst. :-D

      Vymazat
  10. Nejvíc se mi líbí ty paletky! Podkladovou bázi jsem už hodně podobnou od téhle značky měla a pamatuju si, že byla super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty paletky jsou super, pokud ti nevadí trochu třpytek. Podkladová báze mě velmi příjemně překvapila. :-)

      Vymazat
  11. No to je teda pořádný balík, to ti muselo udělat radost. Ty rtěnky vypadají božsky.
    Já abych se přiznala, už teď používám spíš hodně přírodní kosmetiku a tak, protože se mi začala hrozně zhoršovat pleť. Už to bohužel u mě nejde dělat jak za dob blogu callmeketrin, kdy jsem měla hromady a hromady kosmetiky. Ale stejně se strašně ráda pokochám :-)

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že udělalo. Tak to mě mrzí, ale třeba by jsi nám mohla psát o přírodní kosmetice. Tu mám taky moc ráda. :-)

      Vymazat
  12. No tak tohle je pořádný balíček. Rtěnky mi přijdou úplně stejně červené :D Ale škoda, že tolik nevydrží. Nejvíc mě zaujala paletka, budu si ji muset taky pořídit. Odstíny laků vypadají pěkně. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to kolekce červených rtěnek. Jsou si dost podobné, ale jde vidět rozdíl. Aspoň tedy v reálu. Já na zachycení barviček nemám tak dobrý foťák. :-/

      Vymazat
  13. Krásný balíček, i já od nich dostala úplně stejný a s produkty jsem spokojená, akorát rtěnky jsou za mě trochu slabší,takže mám stejný názor jako ty. :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ti většina produktů sedí stejně, jako mně. :-)

      Vymazat
  14. Páni, to je spoustu novinek :) Moc se mi líbí paletky i laky na nehty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig