úterý 23. listopadu 2021

Vlasová péče Orofluido

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám chtěla představit vlasovou péči od značky Orofluido, kterou jsem měla možnost vyzkoušet díky e-shopu elnino.sk, za což jim velmi pěkně děkuji.

Produkty mám doma už delší dobu, protože jejich zkoušení mě docela potrápilo. Celá nadšená jsem je totiž hned začala používat a zjistila, že mi neuvěřitelně zatěžují vlasy, takže si asi dokážete představit moje zklamání.
Na nějaký čas jsem je odložila a po cca měsíci je znovu vyzkoušela, ale tentokrát každý zvlášť. A jak to dopadlo?

Ještě, než se začnu věnovat jednotlivým produktům, chtěla bych zmínit, že celá tato řada má kořenistou, orientální vůni a je vhodná pro normální a barvené vlasy.
Jak jsem si produkty vybírala, měli vlasový šampon a vlasovou masku v dárkové kazetě Orofluido Original za velmi výhodnou cenu, takže se tomu nedalo odolat. Momentálně ji nemají na skladě, ale kdyby vás cokoliv od této značky zaujalo, vše, co mají skladem najdete tady.
Orofluido

Šampon Orofluido Original mám v 500 ml balení, které má pumpičkový aplikátor. Ten dávkuje po menším množství, což je super hlavně pro vás, kdo máte krátké vlasy. Já mám vlasy delší a hlavně husté, tak musím pumpnout aspoň 5x, než dosáhnu požadovaného množství. Šampon vytváří velmi jemnou pěnu a vlasy při umývání ihned změknou. Po opláchnutí a šetrném osušení jdou vlasy velmi dobře rozčesat i bez použití kondicionéru. Po uschnutí mají mé vlasy trochu větší objem a krásně se lesknou, ale... 
I když jsem si dávala pozor na dobré opláchnutí, v mých vlasech zanechává, na dotek, jakoby voskový pocit. Vytváří pramínky a nepomáhá ani rozčesání. Potom působí trochu neupraveným dojmem. Když si prsty přejedu po vlasech, mám je takové mazlavé. Čím víc si vlasy tímto šamponem umývám, tím je to horší. Nebudu vám lhát, ale dlouho jsem ho nevydržela používat, protože mým vlasům, bohužel, nesedl.
Šampon Orofluido

Maska na vlasy Orofluido Original má příjemně krémovou konzistenci. Velmi dobře se do vlasů nanáší (nanáším pouze do délek) a tam drží. Nikde nestéká. Po nanesení vlasy opět ihned změknou. Masku nechávám působit 3-4 minuty. Mezitím se umývám nebo holím apod. Opláchnutí je snadné. Po šetrném vysušení ručníkem se vlasy lehce rozčesávají. Po uschnutí se hezky lesknou, ale zase je tu to ale...
Když si prsty přejedu po vlasech, zanechají mi je takové mazlavé. Jakoby by byl vlas do něčeho obalený a to se nedalo smýt. Ojediněle mám místy i mastné pramínky vlasů a na dotek jsou tvrdší. Nepomáhá ani opravdu pořádné opláchnutí masky, takže mě mrzí, že mi tyhle, již dva, zmíněné produkty vůbec nesedly. 
Maska na vlasy Orofluido

Orofluido Original elixir je vlasový olej. S velkými obavami jsem šla do jeho zkoušení a víte co? On je z těchto tří produktů nejlepší. Ve vlasech mi nedělá žádnou neplechu a používám ho velmi ráda.
Olej má hustější konzistenci, ale po styku s pokožkou trochu "roztaje" a velmi dobře se do vlasů nanáší. Pokud teda opomenu nějaký vhodný aplikátor. Tu bych klidně uvítala třeba pumpičku. Protože když lijete olejíček přímo z lahve, lehce se může stát, že vylijete zbytečně velké množství, které ani nevyužijete. Přeci jen je to olej a když to s množstvím přeženete, vlasy si akorát tak zamastíte. Ze začátku budete muset sami přijít na to, jaké množství oleje je pro vás ideální. Stačí opravdu jen trocha a stejně, jako masku i olejíček nanáším jen do délek. Jakým způsobem ho budete používat je jen na vás. Já jsem si ho nejvíce oblíbila při použití ještě na mokré vlasy. Neoplachuju ho. Jen nanesu na umyté vlasy a nechám volně uschnout. Vlasy se pak krásně lesknou, nejsou takové rozlítané, hezky voní a na dotek jsou příjemně jemné.
Olej na vlasy Orofluido

Celkově je pro mě tahle dražší vlasová kosmetika velkým zklamáním. Mým vlasům, až na olejíček, nesedla, ale určitě se nenechte odradit. Možná právě vám sedne a bude patřit mezi oblíbenou vlasovou péči.

Už jste zkoušeli něco od značky Orofluido? Byli jste spokojení?
SHARE:

11 komentářů

  1. Je škoda, že ti nesedla, ale občas se tak stane a může být kosmetika sebe víc kvalitnější, či dražší :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Pár produktů měla mamka doma, ale já sama jsem je nezkoušela:) Opakovaně je ale nekupovala, takže hádám, že si našla jiného oblíbence.

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to je pěkná katastrofa.. Já se většinou potýkám s problémem, kdy mi po šamponu svědí pokožka hlavy..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně svědila hlava zatím jen jednou a to po přírodním šamponu. :-)

      Vymazat
  4. Martino, tuhle značku vůbec neznám. Má elegantní lákavé balení, škoda, že ti nesedla.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, maska a i olejíček vypadají zajímavě, myslím, že na mne již zkoušela má kadeřnice, ale už je to delší doba. Používáme Olaplex, když to jde. Prima den.

    OdpovědětVymazat
  6. Produkty vypadají hezky, škoda jen, že ti tolik nesedly. Ten olej ale vypadá hezky, sama je moc ráda používám!

    OdpovědětVymazat
  7. Produkty vypadají už na první pohled luxusně a určitě mají také super účinek na vlasy, třeba se někdy odhodlám vyzkoušet. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda těch produktů, ale olejíček vypadá skvěle :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig