neděle 26. června 2022

Léto bez odřených stehen

Přeji pěkný den.

Dříve jsem se šatům a sukním vyhýbala. Nosila jsem jen kraťasy, ale řekla jsem si, že se už nechci takto omezovat a na e-shopu Bonprix.sk si vybrala hned několik nádherných, letních kousků.

Květované šaty jsem si vybrala na speciální příležitost, kdy jsme s manželem oslavili již šesté výročí svatby. Vybírala jsem ještě mezi sukněmi, ale tyhle šaty vyhrály, protože odpadla otázka, co k ní?
Šaty jsou nádherné, úplně ideální na sváteční oslavy, ale klidně i do práce, kde je vítáno slušnější oblečení. Já jsem s nimi sklidila úspěch a každý mi je chválil. Doporučuji je brát ve stejné velikosti, kterou nosíte. Já jsem vzala velikost 40/42 a sedí mi úplně dokonale. Vzadu je zapínání na zip a na malý knoflík. Díky tomu se šaty bez problémů oblékají i svlékají. Jen se zapínáním mi vždy musí někdo pomoct. Zvládnu to i sama, ale je to tak pohodlnější a rychlejší.
Květované šaty, Bonprix
Květované šaty - Bonprix.sk
Sandály - CCC

Když jsem se dívala i do kategorie sukní, hodně mě zaujala sukně s volány. Taky má květovaný vzor a nedokázala jsem jí odolat. Je volnější, vzdušná, úžasná a nádherná. Vzala jsem ji ve velikosti 44 a taktéž mi dokonale sedí. Už z velikostí nemám žádné obavy. Všude beru tu menší, než jsem dříve nosila a zatím mi to vychází. Ještě mi nepřišlo nic, co by mi bylo vyloženě malé a já to neoblékla.

K sukni jsem si vybrala ještě velmi jednoduchý top s výstřihem do V. Na e-shopu jsem ho už, bohužel, nenašla, ale mají tam plno dalších moc krásných topů. Myslím, že si každý vybere. Top jsem si vzala taky ve velikosti 40/42 a je mi tak akorát. Dokonce je i trochu volnější, což mám ráda. V upnutém oblečení nerada chodím. Obzvlášť teď v teplejším počasí.
Sukně a top, Bonprix.sk
Jednoduchý top - Bonprix.sk
Sukně s volány - Bonprix.sk
Sandály - CCC

Jako poslední tu mám úpletové šaty, které jsem si vybírala neskutečně dlouhou dobu, protože jsem vůbec nevěděla, v jaké barvě je vzít. Přemýšlela jsem nad barvou lesní ovoce, ale nakonec vyhrála veselá, tmavě šeříková barva. Šaty jsou na ramínka a v pohodě se dá pod nimi nosit normální podprsenka. Ramínka nejsou příliš tenké, takže ramínka od podprsenky úplně v pohodě zakryjí. Střih je do A, což možná jde na fotce i trochu vidět a opět jsem brala velikost 40/42. Hodně jsem si je oblíbila, chodím v nich ráda a často. Úplně se v nich dokážu představit někde na pláži, ale letos na dovolenou nikam nejedeme. Tak možná příští rok. Přemýšlím, že si tyhle šaty objednám i v odstínu lesní ovoce, jsou prostě krásné.
Šaty Bonprix
Úpletové šaty - Bonprix.sk

Aby tenhle článek dával smysl a seděl ke svému názvu, dám vám sem tip na bandaletky nebo taky pásy na stehna, jejichž úkolem je chránit pokožku před odíráním. Jak už jsem výše psala, kvůli odírání stehen jsem nosila pouze kraťasy. Když jsem nešla někam na dlouho, vzala jsem si šaty a stehna namazala krémem nebo kokosovým olejem, ale tenhle způsob mi nebyl moc příjemný. Proto jsem začala hledat na internetu a našla tyhle pásy. Dají se sehnat v tělové nebo černé barvě a buď jsou takto hladké nebo jsou ještě i krajkové. Jsou to takové hrubší silonky. Elastické a ze spodní strany mají dva silikonové proužky, díky kterým drží na svém místě a nepadají. Jestli je nechcete objednávat z netu, dají se sehnat i v Beponu. Výběr velikosti je jednoduchý, podle obvodu stehna a pásy mi dle velikostní tabulky skvěle sedí.
Bandaletky

Poznáte bandaletky nebo taky pásy na stehna? Líbí se vám některé šaty?
SHARE:

15 komentářů

  1. Líbí se mi všechny kousky. O bandaletkách víc, že existují, ale sama jsem si ještě žádné nekoupila.
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si je poprvé koupila minulý rok a nedám na ně dopustit. :-)

      Vymazat
  2. Pekné kúsky najviac sa mi páčia šaty obidve v peknej letnej farbe :) bandaletky si musím aj ja kúpiť

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky :) Nad bandeletkama uvažuju už pár let, ale odrazuje mě ten silikon ve vedrech. Určitě bych měla vyrážku. Docela mi vyhovuje nanášet na stehna antiperspirant. Pěkný den přeji, Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to právě moc nepomáhalo. Vyzkoušela jsem toho fakt dost. Ty dva silikonové proužky jsou tenké. Je pravda, že se pokožka pod nimi potí, ale naštěstí mi nijak nevadí. :-)

      Vymazat
  4. Oboje šaty i sukně jsou velice pěkné a moc ti sluší! Určitě se vyplatí nosit takové ženské oblečení. Já třeba nosím šaty pořád, i v zimě (akorát takové ty svetrové a k nim legíny) a neskutečně mi to vyhovuje. Kraťasy nosím spíš na doma. Rifle třeba nenosím už x let vůbec. O bandaletkách vím, ale zatím jsem neměla potřebu si je kupovat. Ale je fakt, že už se mi taky párkrát stalo, že se mi stehna trochu odřela, když byla velká horka. Co vím, tak se to dá řešit i antiperspirantem, což jsem ale také nezkoušela. Je ale fajn, že něco takového je k dostání. Ne všichni mají nožky jako laňky a díky tomu se pak omezovat v oblečení také není nic příjemného. Hezký článek.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Ketrin za krásný komentář. Já jsem antiperspirant zkoušela, ale moc mi tenhle způsob ochrany nevyhovoval. Navíc ani dlouho nevydržel. :-/

      Vymazat
  5. Pásy na stehna jsem objevila teprve nedávno, nicméně teď je kupovat nebudu, momentálně jsem dost zhubla, ale jak přijde mé tlusčí období, tak se po nich podívám... u mě se to střídá a na stehnech se to propíše nejčastěji. Šaty jsou krásné, za mě jsou top 2.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všimla jsem si na Instagramu, že jsi dost zhubla. Moc ti to sluší. :-)

      Vymazat
  6. Šaty jsou opravdu velice pěkné. :) Letos jsem zatím chodila furt jen v kraťasích nějak jsem na šaty neměla chuť.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty první šaty jsou nádherný, moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je skvělý tip, Bonprix má vůbec velmi kvalitní kousky. :)) Šaty ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig