neděle 24. července 2022

Aspoň na chvíli módní návrhářkou

Přeji pěkný den.

Staňte se, aspoň na chvíli, módním návrhářem a vytvořte si originální potisk na tričko podle své vlastní fantazie.

Když mi přišla nabídka spolupráce, že si na e-shopu vyrobsitricko.cz můžu nechat vyrobit dvě trička, hned jsem věděla s jakým motivem a na jakou činnost si je nechám vytvořit. Chtěla jsem pohodlné tričko na běžné nošení s knižním motivem a potom nějaké tričko přímo na cvičení.

Ještě, než vám moje vytvořené trička ukážu, chtěla bych vám tento e-shop krátce představit. E-shop nabízí různé druhy triček, mikin, tašek apod. Na vše si můžete vytvořit svůj vlastní potisk buď se svým motivem nebo můžete využít motivy z jejich nabídky.

Při tvorbě triček mají vše přehledné a srozumitelné. Myslím, že intuitivně každý přijde na to, jak si vytvořit svůj vlastní potisk. No, přeci jen, kdyby jste si nevěděli rady, určitě vám velmi rádi poradí, když jim napíšete.

Co se týká triček, prodávají značku Malfini, se kterou mám velmi dobrou zkušenost a běžně ji kupuji i u nás. Trička jsou kvalitní, drží svůj tvar a mají na výběr velké množství střihů a barev.

Jako první jsem si vytvořila tričko pro knihomoly. Chtěla jsem ho hlavně na běžné nošení a přesně na tenhle účel se mi skvěle hodilo tričko Malfini City. Je ušité ze 100% bavlny. Střih je volný a dole je zakončen širokým lemem, který je taktéž volnější. Tento střih si i běžně kupuji, protože dokáže skvěle zamaskovat trochu větší bříško. Velikost trička jsem vybírala podle jejich velikostní tabulky a skvěle mi sedí. Materiál je kvalitní, příjemný a není průhledný.
Na potisk jsem dala text známého citátu: "Kolik knih jsi přečetl, tolik jsi zažil životů." A doprostřed umístila moudrou sovu s knihou, jejíž obrázek jsem našla na netu, kde se dají různé obrázky volně stahovat. Hodně se mi líbilo, když jsem při vkládání svého obrázku viděla i hodnocení jeho kvality.
S potiskem jsem velmi spokojená. Je dobře viditelný i na modrém podkladu a nezmizel hned po vyprání. Tričko jsem už párkrát prala a je stále, jako nové.
Tričko pro knihomoly

Druhé tričko jsem chtěla cíleně na cvičení. Na e-shopu už nějaké vytvořené trička pro sportovce mají. Tam se mi nejvíce líbilo tričko s pandou, ale přeci jen jsem si vybrala dámské funkční tričko Malfini fantasy a vytvořila si vlastní motiv. Tričko je vyrobeno z rychleschnoucího materiálu, které je tvořeno ze 100% polyesteru. Motiv trička jsem si opět vytvořila sama a na potisk jsem dala text s obrázkem.
Tričko pro sportovce

Tentokrát jsem zkusila přidat potisk i na zadní stranu trička. Velikost jsem opět vybírala podle jejich velikostní tabulky a skvěle mi padla. Tričko mi přijde kvalitní, už jsem ho na cvičení měla a dokonce i na mně rychle uschlo. Většinou chodím cvičit v bavlněných tričkách, tak jsem z toho byla docela překvapená. Jedinou nevýhodu tu vidím v tom, že je tričko trochu průhledné, což můžete vidět níže na fotce. Tričko jsem už taky prala. Neztratilo svůj tvar a potisk zůstal na svém místě.
Tričko pro sportovce

Jelikož tvorba vlastních triček vyjde cenově na docela dost peněz, jsou ideálním dárkem na různé životní události. Narozeniny, výročí, svatby apod. Nebo se dají využít v nějakém klubu, oddílu či skupině.  Můžete si nechat vytvořit více stejných triček s vlastním motivem pro všechny členy.

Velmi pěkně děkuji e-shopu vyrobsitricko.cz za možnost si u nich vytvořit tyhle originální trička. Jsem s nimi velmi spokojená.

Co vy a tvorba vlastních triček? Už jste někdy zkoušeli vytvořit si na tričku vlastní potisk?
SHARE:

4 komentáře

  1. Určitě je to skvělá věc, trička se ti povedla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Trička se ti povedla. Já moc na trika s potiskem nejsem, ale manželovi jsem na nějakém shopu jedno kupovala k Vánocům (s motivem tepové frekvence stylizované jako hory)

    OdpovědětVymazat
  3. Trička se ti velmi povedla a moc se mi na tobě líbí to růžové, tak nějak ti sedne ta barva a jsi v tom taková zářivá :-) Já trička moc nenosím, jsem spíš typ na šaty, nebo když už tak spíš vezmu na sebe nějakou halenku. Trička samozřejmě také mám, ale spíš bez potisku, a když už tak spíš se vzorem - třeba kytky, kočky nebo tak. Ale určitě je to dobrý tip na dárek.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  4. Moc zajímavá spolupráce pro tvořily, já bohužel moc tvořivá nejsem :D Nicméně pěkná trička!

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig