sobota 27. srpna 2022

Školský motivačný diár na rok 2022/2023

Přeji pěkný den.

Všichni školáci, pozor. E-shop Vesele-veci.sk si pro vás opět připravil nádherný diář na přicházející nový školní rok 2022/2023.

Já mám teda už školu za sebou, tak tento krásný diář budu darovat kamarádce, která se chystá na střední školu do prvního ročníku a doufám, že ho plně využije.
Když jsem ještě chodila do školy, vše jsem si ráda zapisovala a značila. Jen za mě tak krásné diáře nebyly. Byly jen ty obyčejné a ty se mi vůbec nelíbily. Teď už je, na trhu, mnohem větší výběr, takže si vybere určitě každý.

Školský motivačný diár 2022/2023 je letos v měkké vazbě. V předchozích letech měly jejich diáře pevnou vazbu. Ty mám sice raději, ale teda hlavně u knih. U diáře bych to asi neřešila. Obzvlášť, když by mi vyhovoval svým obsahem.
Diář má ideální velikost. Není velký ani moc malý a v tašce nezabere skoro žádné místo. Uvnitř je krásně barevný a moc se mi jeho zpracování líbí.
Školský motivačný diár na rok 2022/2023

Motivační školní diář bude skvělým pomocníkem pro každého školáka. Kromě svých denních povinností si do něj může zapsat rozvrh hodin, termíny zkoušek nebo písemek. Taky své sny, oblíbené citáty a spoustu dalšího.
Hodně se mi v něm líbí pomůcky v podobě geometrických vzorců, států a jejich hlavních měst. Taky barevně vyobrazená periodická soustava chemických prvků, pomůcky do slovenštiny, ale i do cizích jazyků (angličtina, němčina). No, nebudu vám lhát. Kdybych ještě chodila do školy, byla bych z něho úplně nadšená.
Školský motivačný diár na rok 2022/2023

Jestli jste teda ještě nenašli diář, který by vám vyhovoval, zkuste se podívat na tenhle. Je opravdu velmi povedený a ve škole ho určitě využijete.

*Děkuji e-shopu za poslání diáře k recenzi.*

Taky jste si ve škole všechno rádi zapisovali?
SHARE:

7 komentářů

  1. Já jsem na střední a na VŠ diáře používala, teď mám jen stojací kalendář v práci na stole, kam si píšu pracovní termíny.

    OdpovědětVymazat
  2. Do školy by byl diář určitě fajn, teď už bych ho moc nevyužila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle, přesně podle mých představ, škoda že je e-shop slovenský, už nějakou dobu taky pokukuji po diáři

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký diář, já je miluji! Ale už je bohužel nějakou dobu nepoužívám a volím elektronickou formu. Nicméně tento se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Diář nemam, mám jenom kalendář na stůl a to je vše :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavý článek

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá moc hezky, pro školáky přímo ideální! :))

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig