středa 2. listopadu 2022

Dlouhá výdrž?

Přeji pěkný den.

Ještě v letních měsících jsem hledala řasenku s rtěnkou, které slibují dlouhou výdrž. Nemusely být přímo voděodolné, jen jsem chtěla, aby dlouho držely a já se furt nemusela kontrolovat v zrcátku.
Na e-shopu Elnino.sk jsem si nakonec vybrala voděodolnou řasenku The Colossal Longwear od Maybelline a dlouhotrvající rtěnku Lasting Finish od Rimmel London v odstínu 084 Amethyst shimmer.
Myslíte, že se mi u těchto dvou produktů podařilo najít to, co jsem hledala?
Rtěnka, řasenka

Dlouhotrvající rtěnku Lasting Finish od Maybelline jsem si vybrala v odstínu 084 Amethyst shimmer. Je to nádherně sytý, fialový odstín. Miluji, jak tyhle rtěnky voní. Připomínají mi vůni sladkých, ovocných žvýkaček.
Obal rtěnky je úplně klasický. Sice plastový, ale bytelný a na první pohled ničím zvláštním nezaujme. To se změní až po otevření rtěnky a pohledem na nádherný odstín. Vybrat si můžete ze spousty dalších odstínů. Rtěnka má skvělou pigmentaci a díky krémovější konzistenci se velmi dobře nanáší. Na rtech je příjemná, nelepí.
Když jsem si četla popis u rtěnky, bylo tam napsané, že vydrží až osm hodin, ale s tím nemůžu souhlasit. Jedině, že byste nepili, nejedli a vlastně ani raději nemluvili. Tenhle odstín moc velkou výdrž nemá. Otiskuje se na skleničky a odlíčit jde pouhým ubrouskem. I když teda výdrž není dle mých představ, do té barvičky jsem se zamilovala. Rtěnka je ideální na krátké večery nebo na denní použití s potřebou si ji opakovaně nanášet.
Rimmel London Lasting Finish

Řasenky od Maybelline mám moc ráda. Stále mezi moje nejoblíbenější patří Lash sensational, ale chtěla jsem vyzkoušet něco nového. Takže když jsem uviděla řasenku The Colossal Longwear od Maybelline, měla jsem jasno. Slibuje totiž výše jak 36 hodinovou výdrž. Je voděodolná, neměla by opadávat a dělat šmouhy. Je tomu tak?
Ani tady není obal řasenky ničím zajímavý, což vůbec nevadí, protože nejdůležitější je to, co v sobě ukrývá.
Přiznám se, že jsem vůbec nečekala, dříve úplně běžný, štětinový kartáček. Už jsem si zvykla na takové ty plastové. Nanášení řasenky je trochu náročnější. Nedá se na jedno vytáhnutí namalovat obě oči ani jedno oko. Při použití u jednoho oka, musím kartáček minimálně jednou znovu namočit. Řasy hezky zvýrazní. Nedělá žádný dramatický look. Řasy vypadají stále přirozeně a vůbec o řasence na svých řasách nevím. Drží dobře, ale přeci jen k večeru už začíná trochu opadávat a pod očima zanechává malé hrudky. Ty jdou prstem lehce setřít, ale dle slibované doby výdrže, by se tam vůbec neměly objevit.
Řasenka jde odlíčit micelární vodou, takže k ní nepotřebujete žádné speciální odličovače na voděodolný make-up. Řasenku nosím ráda i na cvičení, které se mnou, bez problémů, zvládne.

Zkusila jsem vám aspoň pro představu vyfotit tyhle produkty v akci, ale u řasenky se mi to moc nepodařilo, tak se aspoň můžete podívat na odstín rtěnky. Klobouk dolů před beauty blogerkami. Mně líčení nikdy nejde vyfotit tak, aby šel vidět každý detail.
Líčení

Jaké odstíny rtěnek nejraději nosíte?
SHARE:

4 komentáře

  1. Rtěnka si sluší. Já preferuji barvy, které mají nádech trochu do hněda nebo středně výrazné červené. S nádechem do fialova nebo do růžova jsem se moc neskamarádila - mám pocit, že mi nesluší...

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odstín rtěnky je nádherný! Přesně moje barva

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda růžové odstíny a tento vypadá dobře, ale škoda té výdrže. Čekala bych větší.

    OdpovědětVymazat
  4. Super tip na řasenku, já mám teď v oblibě Sky High od Maybelline. :))

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig