neděle 29. ledna 2023

Teplá zima

Přeji pěkný den.

Nevím, jak u vás, ale u nás je docela teplá zima. Sníh ještě žádný nebyl a teploty se málokdy pohybují pod nulou.
Nebojte se, článek nebude o počasí, jen sehrálo velkou roli v tom, co jsem si na e-shopu Bonprix.sk vybrala.
Původně jsem si chtěla vybrat nějaký kabát a zimní boty, ale nakonec mi do oka padla černá mikina a tenisky od značky Mustang.
Outfit Bonprix

Mikina mě zaujala svým vzhledem i kombinací barev. Na výběr mají ze tří odstínů, ale když  jsem ji viděla, jak vypadá v černé barvě s růžovým nápisem, nedokázala jsem jí odolat. Mikina má kapuci, která se vždy hodí, když vás zastihne nečekané, menší mrholení. Na bocích má slušivé rozparky a díky nim se mi mikina líbí ještě víc. Vyrobená je ze 100% bavlny a na dotek i nošení je materiál velmi příjemný.
Objednávala jsem ji ve velikosti 40/42 a dokonale mi sedí, takže ji určitě doporučuji objednávat ve velikosti, kterou, v Bonprixu, běžně nosíte.

K mikině jsem si oblékla termo legíny, které mám taky z Bonprixu. Vlastně všechno oblečení na běžné nošení už nakupuji jen u nich. Pouze oblečení do fitka kupuji jinde. Termo legíny jsou do tohoto počasí úplně ideální. Není mi v nich zima, jsou pohodlné, v páse mají gumu a boční strany zdobí krásné ozdobné kamínky.
Outfit Bonprix

Co se týká bot, původně jsem si chtěla vzít nějaké zimní, ale pak jsem si řekla, že bych pro ně neměla využití, když jsou u nás teploty, na zimu, stále dost vysoké.
Hodně mě překvapilo, když jsem v jejich nabídce našla značku Rieker. Od této značky se mi jedny boty líbily, ale byly v zelené barvě a já si vůbec nedokázala představit, jak bych je kombinovala s mým, většinou, dost barevným oblečením. Na fotce níže jsou to ty druhé.

A tak jsem si nakonec vzala tenisky Mustang, které se mi strašně líbily a vyhovovaly mi i svým barevným provedením. Vrch není látkový, jak to bývá u obyčejných tenisek, ale je to imitace kůže. Takže čištění a údržba, v podobě impregnace, je velmi jednoduchá. Navíc ihned nepromoknou. Boční zip slouží hlavně jako ozdoba, ale jinak je normálně funkční a může posloužit pro snadnější obouvání.
Tenisky jsem vzala ve velikosti 39, kterou běžně nosím a sedí mi velmi dobře. Nevyzouvají se a jsou docela pohodlné. Ze začátku mě sice odíraly, ale už jsem je rozchodila. Jsou úplně stejné, jako na obrázku v e-shopu a jsem z nich nadšená.
Tenisky Mustang, Bonprix

Zajímalo by mě, jaká je vaše oblíbená značka bot? Do kterého obchodu je chodíte kupovat? A které tenisky se vám líbí víc? Mustang nebo Rieker?
SHARE:

9 komentářů

  1. Mikina je skvělá. Já nakupovat boty většinou chodím do Deichmannu ale chci vyzkoušet nakoupit přes zalando. :) Jinak boty nevypadají zas az tak spatně. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky je u nás spíše teplá zima a když už napadne sníh, tak moc dlouho nevydrží :) Já mám ráda boty od Converse, ale poslední dobou jsem si oblíbila i Pumu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Mikina je krásná a boty oboje také... Rieker boty se mi povětšinou líbí (nějaké letní také nosím), ale Mustangy jsou tentokrát hezčí než Rieker. ☺ Jinak také hodně nosím Converse... Zima je u nás také celkem teplá! ☺ Krásné dny přeji, Peťka ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám hodně bot od Riekera a vyhovují mi, jsou pohodlné. Mustang jsem ještě nikdy neměla. Ale podle fotek bych si tentokrát asi vybrala Mustang.

    OdpovědětVymazat
  5. Mikina vyzerá super. Ani som netušila že Bonprix má aj nejaké veľké značky topánok.

    Gate Jacket

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to my měli dneska dokonce -10 stupňů :D
    Jinak Rieker si hodně chválí mamka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vybrala jsi pěkné kousky, tenisky se zdají být super pohodlné, tak ať ti dlouho vydrží! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mám Mustang tenisky a nemôžem si ich vynachváliť, su neskutočne pohodlné a veľmi rada ich nosím :) Obľúbenú značku topánok však zatiaľ nemám

    FRENCHSTYLE | Sleduj ma na instagrame ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné botičky. Riekerky mám také a hrozně dlouho vydrží. Mám je třeba už 10 let a vypadají pořád stejně. Mustang je taky kvalita sama o sobě. :) Jinak bylo krásně, ale dnes jsem četla, že se to má bohužel vrátit k zimě cca na 5 dní?

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig