pondělí 23. ledna 2023

Vlasová kosmetika Revlon Professional ProYou The keeper

Přeji pěkný den.

Díky e-shopu Elnino.sk jsem měla možnost vyzkoušet vlasovou kosmetiku od značky Revlon Professional. Vybrala jsem si řadu ProYou The keeper, která je určená na barvené vlasy. Vyzkoušela jsem šampon, kondicionér a masku na vlasy. Všechny tyhle tři produkty by měly chránit barvené vlasy. Umýt je, vyživit a zamezit rychlejšímu vymývání barvy.

Vlasové produkty z této řady mají dost výraznou, ale nádhernou vůni připomínající sladké, ovocné bonbony. Vůně je u všech produktů dost podobná, ne-li stejná.
Revlon

Šampon na barvené vlasy Revlon Professional ProYou The keeper je mléčné barvy a má gelovou, tekutější konzistenci. Velmi dobře se na vlasy nanáší a při mytí vytváří jemnou pěnu. Lehce napění, takže není potřeba to s množstvím šamponu přehánět. Při umývání vlasy krásně zjemní a šampon jde velmi jednoduše opláchnout. Samotný šampon nikdy nepoužívám. Vždy ještě do délek svých vlasů nanáším kondicionér nebo masku a snažím se, aby bylo všechno z jedné řady.
Šampon Revlon

Kondicionér na barvené vlasy Revlon Professional ProYou The keeper mě, při prvním použití, překvapil řidší konzistencí, i když to tak na fotce moc nevypadá. Můj předchozí kondicionér byl hustější, proto jsem si všimla toho rozdílu, ale velmi rychle jsem si na to zvykla. Hodně mě potěšil pumpičkový aplikátor. Ten bych dala klidně i na šampon a vlastně úplně na všechny kosmetické produkty.
Na své vlasy používám cca čtyři pumpnutí a kondicionér nanáším jen do délek. Opláchnout jde, stejně jako šampon, velmi jednoduše. Kondicionér mé vlasy ještě více zjemní, krásně se lesknou a jdou po něm bez problémů rozčesat. 
Kondicionér Revlon

Maska na barvené vlasy Revlon Professional ProYou The keeper má krémovou konzistenci a je ve velkém 500 ml kelímku. Mám ráda velké balení. Obzvlášť, když mi produkt sedí. Nemusím si ho kupovat moc často, protože mi dlouho vydrží.
Vlasová maska se velmi dobře nanáší. Opět se tu snažím vyhnout aplikaci u kořínků a nanáším ji hlavně do délek a na konečky vlasů. Musím uznat, že maska vlasy krásně vyživuje. Jsou hladké a ještě více lesklé než po použití kondicionéru. Jedinou nevýhodu tu vidím v tom, že mi vlasy přijdou, po vysušení, trochu splihlejší a bez objemu.
Maska na vlasy Revlon

Jak už jsem psala výše, tyhle produkty jsou určené na barvené vlasy. Barva se s nimi rychleji nevymývá. Krásně o vlasy pečují a zanechávají je jemné a lesklé. Co se týká frekvence umývání vlasů, s těmito produkty mi stačí si je umýt jednou za dva až tři dny, což mi přijde super, protože jsem měla i vlasovou kosmetiku, u které jsem si musela vlasy umývat skoro denně.

S vlasovou kosmetikou od Revlonu jsem tedy velmi spokojená. Níže jsem vám vyfotila, jak mé vlasy vypadají. Jsou pouze vyfoukané. Jen mě mrzí, že je u nás už dva týdny škaredé počasí. Jinak bych vám je nafotila na sluníčku, kde se krásně lesknou.

Jak často si myjete vlasy? Patříte k těm šťastnějším, kterým stačí si je umývat třeba jednou za 5 dní?
SHARE:

6 komentářů

  1. Zajímavá recenze, já už si vlasy kvůli šedinám nechávám barvit dlouho, takže informace o šamponech na barvené vlasy vítám.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Martinko, po dlouhé době musím říct, že jsem ráda zase tady. Tvé povídání mi chybělo :-) Děkuji za doporučení kosmetiky a přeji krásný zbytek týdne

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám na vlasy kosmetiku od Welly, hodně mým vlasům pomohla :) I tak si ale musím mýt vlasy obden, dýl bych to kvůli svému pocitu nevydržela :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto kosmetiku znám, ale nepoužívám. Já si vlasy nebarvím, tak pro mě by to úplně nebylo. Každopádně já patřím k těm méně šťastným. Vlasy si pro svůj dobrý pocit myju každý den, ale i obden se ještě dá :-)

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  5. Revlon je obecně považován za kvalitní péči o vlasy. Zatím jsem ho sice nezkoušela, ale ráda bych značce dala někdy šanci. :))

    OdpovědětVymazat
  6. O kosmetice jsem již četla, že stojí za vyzkoušení a ráda bych šla do toho :) Díky za recenzi.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig