čtvrtek 30. března 2023

Péče o pokožku bez narušení kožní bariéry, CeraVe

Přeji pěkný den.

Dneska bych se s vámi ráda podělila o mou zkušenost s produkty od kosmetické značky CeraVe, které jsem mohla vyzkoušet díky e-shopu Elnino.sk. Na testování jsem si vybrala hydratační čistící olej a zjemňující hydratační krém a velmi pěkně za ně děkuji.

O značce:
CeraVe nabízí kompletní řadu přípravků péče o pleť, která byla vyvinuta pod dohledem dermatologů. Jejich cílem je nabídnout řešení lidem, které trápí suchá, popraskaná a křehká pokožka. Přípravky CeraVe pomáhají zlepšit funkci kožní bariéry, zvýšit hydrataci pokožky a stimulovat další syntézu lipidů.
CeraVe produkty obsahují tři esenciální ceramidy, které zdravá pokožka potřebuje. Dále také obsahuje cholesterol, mastné kyseliny a phytosfingosin. Tyto složky působí synergicky k udržení optimálního stavu kožní bariéry.
Hodně mě u této značky zaujala technologie MVE. Tento patentovaný systém postupně uvolňuje hydratační ingredience, takže je pokožce neustále dodávána hydratační péče.

Nevýhody:
Jelikož jsem s touhle značkou spokojená, pořídila jsem si od ní více produktů. Takže jsem už něco málo odsledovala. Jako první bych chtěla vzpomenout, že štípe i v tom nejmenším škrábanci na kůži. Všímám si toho hlavně u krémů. Taktéž doporučuji se vyhýbat očnímu okolí. Při nechtěném zasažení očí v nich produkty nepříjemně pálí. 
Další nevýhody jsou už jen takové bezvýznamné a někdo je za nevýhodu ani nemusí považovat. U mě je to vyšší cena. Takže vždy čekám na nějakou akci, kdy se dá tahle kosmetická značka koupit levněji. A jako poslední věc bych chtěla zmínit, že neobsahují žádné parfémy a pokožku nijak neprovoní.
Kosmetika CeraVe

Na fotce mám sice produkty naopak, ale ráda bych začala čisticím olejem.

CeraVe hydratační čistící pěnící olej je vhodný pro normální až velmi suchou pokožku, pokožku se sklonem k atopii a pro pokožku miminek. Použít se může jak na obličej, tak na celé tělo.
Olej se na pokožku lehce aplikuje. Vytváří na ní kluzký film, který maličko pění. Při prvním použití mě překvapilo, že olej není tak mastný, jak jsem byla zvyklá u jiných kosmetických značek. Nezanechává na pokožce žádný mastný film. Ani po opláchnutí. Pokožka je krásně čistá, jemná a nemám po něm pocit pnutí. Takže pokožku nevysušuje, ale klidně bych brala hydrataci větší. Vždy ještě po koupeli používám hydratační krém.
CeraVe pěnivý čistící olej

CeraVe zjemňující hydratační krém s 10% urey byl vyvinut pro účinnou exfoliaci, zjemnění a vyhlazení suché, drsné pokožky s nerovnoměrným povrchem.
Na Elninu ho mají zařazený mezi pleťovými krémy, ale já ho používám jen na tělo. Krém má hutnější konzistenci. Na pokožce se lehce roztírá. Okamžitě ji zjemňuje a zvláčňuje. Krém taky velmi dobře hydratuje, vyživuje a to vše bez pocitu mastnoty. Jedinou chybičku vidím v tom, že když už je krému málo, velmi těžko se z tuby dostává ven.
Zjemňující hydratační krém CeraVe

V poslední době mi kosmetické přípravky dělají neskutečnou neplechu na pleti, tak jsem ráda, že jsem našla značku, která mou pokožku nijak nedráždí a vyhovuje jí.

Už jste něco od značky CeraVe zkoušeli? Byli jste spokojení?
SHARE:

8 komentářů

  1. Se značkou CeraVe zkušenosti nemám, ale láká mě jí vyzkoušet :-).

    https://ruzovartenka.eu/

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem ich krém na nohy a rovnako tak ich telové mlieko. Práve to je tak ľahké, že je vhodné aj na pleť a ja ho používam univerzálne na telo aj na pleť.

    OdpovědětVymazat
  3. Od CeraVe jsem měla na vyzkoušení kupu vzorků krémů a byla jsem docela spokojená.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám doma jiné produkty a jsem nadmíru spokojená, fakt povedená značka. :) Taky vždy čekám na nějakou akci.

    OdpovědětVymazat
  5. od značky jsem měla tělové mléko a tělový krém. Větší zkušenost se značkou nemám, ale s těmi krémy jsem byla spoko :)

    OdpovědětVymazat
  6. Značku jsem ještě nezkoušela, ale vypadá to na super produkty :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Od CeraVe jsem zatím nikdy nic nezkoušela, ale budu to muset napravit. Už dlouho se na tuhle kosmetiku chystám. :)

    OdpovědětVymazat
  8. CeraVe mám moc ráda, mám sadu na akné a pleď mám aktuálně lepší i při PMS. :) Akorát u té kosmetiky je fakt hooodně znát pravidelnost, jak vynechám, tak se pleť vrací do horšího stavu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig